• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik aşısı yaptıranlar

peraas

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
72
27
18
merhaba ,
tüp bebek tedavisinde olan bütün kız kardeşlerimin işlemleri kolaylıkla olsun ve sonunda bebeklerimi kucağımıza alalım inşallah.
ben acıbadem'de tedavı oluyorum. transfer sureci için hazırlık aşamasındayız.
estoferm kullanyıorum.
bana 2 ılaç reçete ettıler.
biri rahım aşısı sanırım rahme enjekte edecekler ( bu işlem nasıl yapılıyor anlatırsanız çok sevınırım)
dıger iğnede koldan vurulacakmış 2 tane yazmıslar.
bu işlemler sırasıyla nasıl oluyor ve faydasını gördünüz mü?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba ,
tüp bebek tedavisinde olan bütün kız kardeşlerimin işlemleri kolaylıkla olsun ve sonunda bebeklerimi kucağımıza alalım inşallah.
estoferm kullanyıorum.
biri rahım aşısı sanırım rahme enjekte edecekler ( bu işlem nasıl yapılıyor anlatırsanız çok sevınırım)
Hangi ilaçları yazmışlar isimleri nedir
Fayda gören çok sizede şifa olsun inşallah

merhaba ,
estoferm kullanyıorum.
Rahim içini yıkıyorlar transferden önce o sıvıyla gebelik aşısı dedikleri o. Diğeri de kasılma önleyici bir şey yarısını transferden önce yarısını transferden sonra sıkıyorlar damar yolundan.
Ben bir faydasını görmedim

Rahim içini yıkıyorlar transferden önce o sıvıyla gebelik aşısı dedikleri o. Diğeri de kasılma önleyici bir şey yarısını transferden önce yarısını transferden sonra sıkıyorlar damar yolundan.
Ben bir faydasını görmedim
yanı bana şöyle dedıler
çarşamba gunu gel yanında getır gelırken ılaçları
o gun rahıme uyguluycaz
4-5 gun sonra transfer her şey yolunda gıderse dedıler.
sızınde oylemı olmustu.
muhtemeln transfer ışlemı gıbı bır ıslem.

yanı bana şöyle dedıler
çarşamba gunu gel yanında getır gelırken ılaçları
o gun rahıme uyguluycaz
4-5 gun sonra transfer her şey yolunda gıderse dedıler.
sızınde oylemı olmustu.
muhtemeln transfer ışlemı gıbı bır ıslem.
Evet transfer gibi idrara sıkışık yapılıyor. Ben de maslakta yaptırdım ilk transferimde. Dediğim gibi başka yerde tüm bunları yaptırmadığım transferim tuttu. Kadın vücudunu yormaktan başka bir şey yapmıyorlar

Evet transfer gibi idrara sıkışık yapılıyor. Ben de maslakta yaptırdım ilk transferimde. Dediğim gibi başka yerde tüm bunları yaptırmadığım transferim tuttu. Kadın vücudunu yormaktan başka bir şey yapmıyorlar

Transferinizin tutmasına çok sevindim.
İnşallah benimkide ve tüm isteyenlerınde tutar ve sağlıkla kucaklarına alırlar tez zamanda

merhaba ,
estoferm kullanyıorum.
Hayır hiçbir fayda görmediğim gibi aşırı ilaçlar yüzünden sağlığım bozuldu . Rahmimin yapısı bozuldu . O bahsettiğiniz ilaçlar uygulamalar pişmanlıktır, ticaridir . Saf olmayın , iyice araştırın . Bizler denek değiliz . Tüp bebek yapacağız diye , mağduruz diye aciz denekler yerine konuyoruz . Ben geç uyandım . Bütün hemcinslerimi dikkate davet ediyorum .

Aynen ben de maslakta yaptırdım . O uygulamalardan sonra rahmimde başka sıkıntı çıktı. Şimdi başka bir hastanede bununla uğraşıyorum. Maslakta insanı gerçekten … yerine koyuyorlar. Uzaylı gibi bir sürü ilaç yüklemesi ile

Aynen ben de maslakta yaptırdım . O uygulamalardan sonra rahmimde başka sıkıntı çıktı. Şimdi başka bir hastanede bununla uğraşıyorum. Maslakta insanı gerçekten … yerine koyuyorlar. Uzaylı gibi bir sürü ilaç yüklemesi ile
çok geçmiş olsun:(
evet gerçekten çok ılaç yukluyorlar benımde en zor tedavım bu oldu süreç olarak
ve cok uzadı.
sizin rahmınızde nasıl bır sıkıntı çıktı.
bende sımdı tedırgın olmaya basladım

çok geçmiş olsun:KK43:
evet gerçekten çok ılaç yukluyorlar benımde en zor tedavım bu oldu süreç olarak
ve cok uzadı.
sizin rahmınızde nasıl bır sıkıntı çıktı.
bende sımdı tedırgın olmaya basladım
Sanırım zolodex olmam gerekecek benim . Başka merkezde hiç ilaçsız yaptırdım o da tutmadı . Tekrar maslaka döneceğim . Bu sefer her dediklerini yapmayayım kendim karar vereyim istiyorum . Bağışıklık serumu ve embriyo glue ya okey deyip şu rahim gebelik aşısını yaptırmayacağım sanırım

merhaba ,
estoferm kullanyıorum.
Neupegen yapılmıştı . Narkozsuz alttan vajina içine enjekte ediyorlar . Ağrılı işlem değil . Benim bebeğim tutundu ama kalbi durdu . Elimizden geleni deneyelim gerisii Allah bilir☺️

Back
X