• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik acil soru

Mizginsahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
83
9
16
30
34 haftalık hamileyim geçen hafta özel hastaneye gittim sürekli gittiğim doktor kendisinden memnundum bana bebek 2300 gram dedi herşey yolunda dedi bugün devlete gittim bana 1800 gram dedi kordonunda problem var dedi doktorların yanılma oranı nedir Bebek kilo mu vermiş oluyor yoksa doktorum mu yanlış bilgi vermiş oluyor bide bebeğin başı aşağıda dedi

34 haftalık hamileyim geçen hafta özel hastaneye gittim sürekli gittiğim doktor kendisinden memnundum bana bebek 2300 gram dedi herşey yolunda dedi bugün devlete gittim bana 1800 gram dedi kordonunda problem var dedi doktorların yanılma oranı nedir Bebek kilo mu vermiş oluyor yoksa doktorum mu yanlış bilgi vermiş oluyor bide bebeğin başı aşağıda dedi
Merhabalar. Ben de gebeliğimde kendi doktorum bebeğin eşignde kanama var yatış dedi biri yok yüryüş demisti. Bende kendi doktoruma gidip durumu anlatmistim esim baska doktordan fikir almak için goturdu o da boyle dedi demistim. Adam aynı hastanede ki baska bi kandin doğum dr unu çağırdı hic birsey demeden ve o da aynı seyleri söyelmisti ultrasonda detay detay bana herseyi gösterip. Seni cok iyi anliyorum cok sinir bozucu bi durum ama kendini sakın kasma sakin ol ve kendi doktorunla tekrar görüş canim

Back