-
- Konu Sahibi hellgirl27
Kız ilk 1 dakika da cıktı hala inanamıyorum şoktayımİlk 5 dkda çıktıysa hamilesindir canımm ayy çok mutlu oldum yaa
Değil canım biri oncomed erken gebelik diğeri ds sağlık kaset test dünkü yaptıklarımda hepsi farklıydıTest artimed markası değil Di mi o yanıltıcı bi pozitif çıkarıyor o yüzden
Kesin hamilesin o zaman canım hamişler grubuna hoş geldinKız ilk 1 dakika da cıktı hala inanamıyorum şoktayım
Canım bugun cumartesi veremem kiKesin hamilesin o zaman canım hamişler grubuna hoş geldinçok sevindim canım hayırlı olsun bugün hemen git kan ver sağlık ocağı varsa falan yakınında
Ayyy unuttum ya evet ya özele gidersin ya da 2 gün bekleyebilirsen bekle derim bari değerin daha da artsın.Canım bugun cumartesi veremem kiözele giderim
Aynen canım pazartesi giderim inşallah ya inanamıyorum hala bana şaka gibi geliyor acilde kan verilse acile giderdimAyyy unuttum ya evet ya özele gidersin ya da 2 gün bekleyebilirsen bekle derim bari değerin daha da artsın.
Acilde şöyle yapabilirsin işte baş dönmem var veya işte midem çok bulanıyor falan diceksin hani öyle kan verdirirsin ama hiç gerek yok bence böylee yapmaya ne kadar beklersen o kadar artar değerin o kadar daha iyi. Peki çizgi hemen daha tahlil yaparken mı çıktı yani bu kırmızı çizgi yürüken mi çıktı yoksa biraz bekledin miNormalde yarın adet günüm yarınıda atlatayım değer yükselsin inşallah kimyasal değildir pazartesi kanı veririm diyorum
Erken gebelikte 2-3. Dakikada cıktı alttaki kaset testte hemen cıktı kız hiç beklemedim 1-2 dk bekleyince belirginleştiAcilde şöyle yapabilirsin işte baş dönmem var veya işte midem çok bulanıyor falan diceksin hani öyle kan verdirirsin ama hiç gerek yok bence böylee yapmaya ne kadar beklersen o kadar artar değerin o kadar daha iyi. Peki çizgi hemen daha tahlil yaparken mı çıktı yani bu kırmızı çizgi yürüken mi çıktı yoksa biraz bekledin mi
Evet evet öyle oluyor zaten senin değerin yükselmiş bile bence. Bende de hemen çıktı daha böyle o çizgi yürürken test yaparken çıktı. 3 gün sonra kan verdim gecikmemin 6. Günüydü 3800 çıkmıştı değerim. Bence senin de değerin yüksektirErken gebelikte 2-3. Dakikada cıktı alttaki kaset testte hemen cıktı kız hiç beklemedim 1-2 dk bekleyince belirginleşti
Yumurtlamam 2-3 kasımda olmuştu 4de catladıEvet evet öyle oluyor zaten senin değerin yükselmiş bile bence. Bende de hemen çıktı daha böyle o çizgi yürürken test yaparken çıktı. 3 gün sonra kan verdim gecikmemin 6. Günüydü 3800 çıkmıştı değerim. Bence senin de değerin yüksektir
Bu hangi markanın kaset testi ya erken gebelikten daha da koyu çıkarmışCanım şimdi sabah ilk idrarla yaptım üstteki erken gebelik alttaki normal kaset test