Gebeliğinizi en erken belirtileri ne zaman oldu ne zaman test yaptınız

Normalde yarın adet günüm yarınıda atlatayım değer yükselsin inşallah kimyasal değildir pazartesi kanı veririm diyorum

Normalde yarın adet günüm yarınıda atlatayım değer yükselsin inşallah kimyasal değildir pazartesi kanı veririm diyorum
Acilde şöyle yapabilirsin işte baş dönmem var veya işte midem çok bulanıyor falan diceksin hani öyle kan verdirirsin ama hiç gerek yok bence böylee yapmaya ne kadar beklersen o kadar artar değerin o kadar daha iyi. Peki çizgi hemen daha tahlil yaparken mı çıktı yani bu kırmızı çizgi yürüken mi çıktı yoksa biraz bekledin mi

Erken gebelikte 2-3. Dakikada cıktı alttaki kaset testte hemen cıktı kız hiç beklemedim 1-2 dk bekleyince belirginleşti

Erken gebelikte 2-3. Dakikada cıktı alttaki kaset testte hemen cıktı kız hiç beklemedim 1-2 dk bekleyince belirginleşti
Evet evet öyle oluyor zaten senin değerin yükselmiş bile bence. Bende de hemen çıktı daha böyle o çizgi yürürken test yaparken çıktı. 3 gün sonra kan verdim gecikmemin 6. Günüydü 3800 çıkmıştı değerim. Bence senin de değerin yüksektir

Son düzenleme:
Yumurtlamam 2-3 kasımda olmuştu 4de catladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…