- 12 Kasım 2024
- 26
- 4
-
- Konu Sahibi hellgirl27
Merhaba bende gebelik planlıyorum adetime 5 gün kaldı daha test yapmadım daha doğrusu gene negatif çıkacak diye korkuyorum ama herhangi bir belirti de arıyorum kendimde ama bulamıyorumKızlar ilk belirtilerinizi yumurtlamadan 1 hafta sonra yaşayanlar oldu mu ne zaman teest yaptınız
Kızlar ilk belirtilerinizi yumurtlamadan 1 hafta sonra yaşayanlar oldu mu ne zaman teest yaptınız
Sadece yumurtlama zamanı kasık ağrılarım oldu Şuan bunda bişey yok . Bu arada Nisan ayında dış gebelik geçirdim ilk gebeliğim olacaktı mesela o zaman bende aşırı koku hassasiyeti olmuştu herseyin kokusu geliyordu. Normalde bende öyle şeyler olmazdı . O yüzden bu ay da nedense koku hassasiyetim olacak mı diye bekliyorum . Sanki en büyük belirti o gibi geliyor banaKızlar ilk belirtilerinizi yumurtlamadan 1 hafta sonra yaşayanlar oldu mu ne zaman teest yaptınız
Benim ilk gebelitim ama maalesef sağlıklıksız gebelikKızlar ilk belirtilerinizi yumurtlamadan 1 hafta sonra yaşayanlar oldu mu ne zaman teest yaptınız
Canım sağlıksız gebelik olduğu nasıl anlaşıldı beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman kan verdinBenim ilk gebelitim ama maalesef sağlıklıksız gebelikadetten vır kac yin önce normal adet belirtileri başladı mide bulantısı oldu dayanamayıp test yaptım 3 gün kala negatif cikt . Adet bir fun geçtikten sonra test yaptım hemen çıktı. Belirti yok aslında ama hissediyor insan sanki
Canım ovulasyon testi lh hormonuna bakıyor sen bence erken gebelik testi al onunla bi test yapKızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Evet biliyorum canım ama gebe oldugunda lh hormonu yükseliyormuş ya o yüzden yaptım bende buda gebelik testiCanım ovulasyon testi lh hormonuna bakıyor sen bence erken gebelik testi al onunla bi test yap
Çok hafif bi çizgi gördüm sanki ya o çizgi nr zaman çıktı acabaEvet biliyorum canım ama gebe oldugunda lh hormonu yükseliyormuş ya o yüzden yaptım bende buda gebelik testi
5-10 dk icindeÇok hafif bi çizgi gördüm sanki ya o çizgi nr zaman çıktı acaba
Adetten hemen bir gun sonra 673 çıktı, tam bir hafta sonra 943 çıktı sadece . Ama 943 de kese göründü , oyle.olunca doktor tahlil sonucu yalnis olabilir dedi . Bugun tekrar verdim kan sordum bütün personellere de, eger yalnis olsa kanlar.2 gün tutuluyor makina tekrar ölçüm yapıyor dediCanım sağlıksız gebelik olduğu nasıl anlaşıldı beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman kan verdin
Canım bence 2 gün sonra bir daha tekrarla testi yine silik çıkarsa kan ver5-10 dk icinde
Canım aksam farklı marka ile yaptım test yine silik çizgi çıktıCanım bence 2 gün sonra bir daha tekrarla testi yine silik çıkarsa kan ver
O zaman kan ver bence inşallah hamilesindir canımCanım aksam farklı marka ile yaptım test yine silik çizgi çıktı
Canım şimdi sabah ilk idrarla yaptım üstteki erken gebelik alttaki normal kaset testO zaman kan ver bence inşallah hamilesindir canımbelki değer daha düşük diye böyle silik çıkıyor normal. Kan ver buraya da bilgilendir beni merak ettim
İlk 5 dkda çıktıysa hamilesindir canımm ayy çok mutlu oldum yaaCanım şimdi sabah ilk idrarla yaptım üstteki erken gebelik alttaki normal kaset test
Test artimed markası değil Di mi o yanıltıcı bi pozitif çıkarıyor o yüzdenCanım şimdi sabah ilk idrarla yaptım üstteki erken gebelik alttaki normal kaset test