Gebeliğinizi en erken belirtileri ne zaman oldu ne zaman test yaptınız

hellgirl27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
26
4
Kızlar ilk belirtilerinizi yumurtlamadan 1 hafta sonra yaşayanlar oldu mu ne zaman teest yaptınız

Kızlar ilk belirtilerinizi yumurtlamadan 1 hafta sonra yaşayanlar oldu mu ne zaman teest yaptınız
Merhaba bende gebelik planlıyorum adetime 5 gün kaldı daha test yapmadım daha doğrusu gene negatif çıkacak diye korkuyorum ama herhangi bir belirti de arıyorum kendimde ama bulamıyorum

Sadece yumurtlama zamanı kasık ağrılarım oldu Şuan bunda bişey yok . Bu arada Nisan ayında dış gebelik geçirdim ilk gebeliğim olacaktı mesela o zaman bende aşırı koku hassasiyeti olmuştu herseyin kokusu geliyordu. Normalde bende öyle şeyler olmazdı . O yüzden bu ay da nedense koku hassasiyetim olacak mı diye bekliyorum . Sanki en büyük belirti o gibi geliyor bana

Benim bu hafta yumurtlamanın 1.haftasıydı göğüslerim çok sızlıyor. 7 gün var daha reglime

Benim ilk gebelitim ama maalesef sağlıklıksız gebelik adetten vır kac yin önce normal adet belirtileri başladı mide bulantısı oldu dayanamayıp test yaptım 3 gün kala negatif cikt . Adet bir fun geçtikten sonra test yaptım hemen çıktı. Belirti yok aslında ama hissediyor insan sanki

Canım ben adetim gecikmeden sadece yorgunluğum vardı başka da bir şey yok. O zamanda izmirden mardine gitmiştim hiç klıma bile gelmedi hamile olduğum. İzmire döndüm adetim gecikti 3 gün 4. Gün test yaptım meraktan sadece negatif çıkacak kafasıyla idrarı damlatır damlatmaz pozitif çıktı. O zaman da adet olacağımı düşünüyordum çünkü ara sıra adet öncesi sancılarım oluyor meğerse ilk belirtileri bu şekildeymiş ben bilmiyordum tabi kendime gidip ped bile almıştım şimdi de 5+6 hamileyim şimdi de duygusallık var bi iki defa bi anda ağlıyorum veya birden sinirleniyorum ama boş yere ortada bir şey yok. Daha sabah bulantılarını falan yaşamadım yani daha erken diyorlar.

Canım sağlıksız gebelik olduğu nasıl anlaşıldı beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman kan verdin

Kızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMG_6812.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Canım ovulasyon testi lh hormonuna bakıyor sen bence erken gebelik testi al onunla bi test yap

Canım ovulasyon testi lh hormonuna bakıyor sen bence erken gebelik testi al onunla bi test yap
Evet biliyorum canım ama gebe oldugunda lh hormonu yükseliyormuş ya o yüzden yaptım bende buda gebelik testi

Eklentiler

• IMG_6824.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6823.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6819.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6818.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 47
Hep adet gününe 3-4 gün kala test yaptım, hem de en basit artımed testlerle. En büyük belirti kesinlikle idrardaki tuhaf koku ve köpürme. Buna ek olarak klasik değil bıcak saplanmıs gibi kasık ağrısı ve ağızda demir tadı. 3 kere hamilelik yaşadım hepsinde bu belirtiler vardı.

Canım sağlıksız gebelik olduğu nasıl anlaşıldı beta hcg değerin kaçtı ve ne zaman kan verdin
Adetten hemen bir gun sonra 673 çıktı, tam bir hafta sonra 943 çıktı sadece . Ama 943 de kese göründü , oyle.olunca doktor tahlil sonucu yalnis olabilir dedi . Bugun tekrar verdim kan sordum bütün personellere de, eger yalnis olsa kanlar.2 gün tutuluyor makina tekrar ölçüm yapıyor dedi

O zaman kan ver bence inşallah hamilesindir canım belki değer daha düşük diye böyle silik çıkıyor normal. Kan ver buraya da bilgilendir beni merak ettim
Canım şimdi sabah ilk idrarla yaptım üstteki erken gebelik alttaki normal kaset test

Eklentiler

• IMG_6870.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…