Bundan sonra bebek senden beslenecek duzenli ve dikkatli beslenmelisinBulanti durumun nasil acaba? Benim bulanti ve istahsizligim fazlaydi. 56 kiloydum öğrendiğimde simdi 53'üm. Saglikli olan hicbir seyi yiyemedim kızlar bebege bir zarari olur mu?
Bundan sonra dikkat ederim, insallah simdiye kadarki de sorun yaratmaz.Bundan sonra bebek senden beslenecek duzenli ve dikkatli beslenmelisin
Ben 9 ay yiyemedim ama zorla yogurt peynir et sebze meyve yiyordum
Onume koyup ara ara yiyordum
Merak etme 3 ay sorun yokBundan sonra dikkat ederim, insallah simdiye kadarki de sorun yaratmaz.
20 den sonra cok kilo aliniyor dikkat et
Saglikli beslen hamileyim diye tatliya verme kendini
27.haftadan sonra 8 kilo aldim
Tuz sisiriyor o zamantatlı hiç yemiyorum hatta nefret ediyorum tatlıdan.
Baya tuzlu takılıyorum. Aslında normal besleniyorum abartı birşeyim yok o yuzden çok şaşırdım.
Bulanti durumun nasil acaba? Benim bulanti ve istahsizligim fazlaydi. 56 kiloydum öğrendiğimde simdi 53'üm. Saglikli olan hicbir seyi yiyemedim kızlar bebege bir zarari olur mu?
Tuz sisiriyor o zaman
Selam kızlar,
Ben daha 11-12 haftalık hamileyim ama daha şimdiden 3 kilo aldım. bunun 2,5 kilosunu son 4 hafta da almışım, bu normal mi acaba? Merak ediyorum sizlerin ki nasıl?
36 haftada dogum yapmıssınız bebeğiniz kac kg dogdu acaba birde küveze giridimi erken dogum riskim vardaben 25.haftaya kadar 12 kilo aldım sonra dikkat ettim 36 da dogum yaptıgımda 13,5 kilo ile doguma girdim 3 ayda hiçvbirşey yapmadan gitti kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?