• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinizde ne kadar kilo aldınız?

İlkinde 10 kilo ikincisinde 9kilo aldım ikisinde 56 kilo ile hamile kaldım şuan yine 56 kiloyum

4. Hamilelik Haftasi ile 8. Hamilelik Haftasinin arasinda ortalama 5-6 Kilo almistim. Hamilelik onaylandigindan beri calisma yasagi koyuldu (yasli bakicisi olarak calisirken risk orani yükselir), baslarda birde riskli gecti - haraket sifir. Simdi son 3-4 Hafta da 2 Kilo almisim, yani toplam 8 kg.

56 kilo ile hamile kaldim 60 kiloyum suan.. Hamileligim cok riskli erken dogum tehlikem var ilk haftadan itibaren yatiyorum hareket sifir.. Oyuzde dikkat etmeye calisiyorum..

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

10 kilo verdin mi :eek:
Bazi hamisler kilo veriyor biliyordumda 10 kilo da maasallah yani:)
Bebis iyi ama demi.? Cok mu kusmalarin
Bebek iyi diyor doktor ama şimdilik inşallah öyledir. Doktor o senden beslenir aç kalmaz dedi. Çok fazla kusuyorum aynen. Bide canım hiçbişey istemiyor. Et süt hepsinden tiksindim hiç yiyemiyorum. Zorluyorum kendimi o zamanda kusuyorum.

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Benim yerleşme kanamam 2 gün sürdü ama pembe renkliydi çok az geliyordu belli belirsiz. Tabi hamile olduğumu öğrenmiştim ben tahlil yaptırmıştım. Adet günümden 5 6 gün sonra da hafif kahverengi lekeler vardı ama 1- 2 defa gördüm sadece başka gelmedi.yerleşmeyi de 11 12 gün sonra gördüm. Bebek 4 haftalıktı

ben de 27+6 dayım 1.68 boy 60 kilo başladım su anda 68,5 kiloyum. :skandal:toplam 8,5 kilo aldım ama hepsini ilk 5 ay aldım:kızgın: son 6 haftada 500 gr almışım sadece dikkat edince fark etti. :KK49: ama kuzucuğum kilo almış :emir_bebek:doktorum 12 ile kapatırsın diyor bakalım :halay:

En vahim benim sanırım anlık olarak :olamaz:, tüp bebekle girdim bu işe, tabi bir kaç yıldır tedavi görüyordum 47 kilodan 54 kilolara çıktım önce ve ne diyetler ne diyetler max 2 kilo verip duruyordum.
Çok şükür hamile kaldım sonunda. 21 haftalık hamileyim 68 e çıktım. 21 haftada 14 kg yani. ortalama 3 günde 1kg aldığımı düşünüyorum şu sıralar. yediklerimi not ediyorum, ortalama 1300 1500 kalori alıyorum ki normal olsa gerek hamile 33 yaşında biri için. haftada 1 de olsa 2000 kalori aldığım oluyor, tatlı meyve vs fazla kaçırıp. ama yani yinede haksızlık olduğunu düşünüyorum bu kilo artışının :( aç geziyorum 3 haftadır daha fazla almayayım diye nafile yine alıyorum 3 günde 1 kilomu, umarım bebeğim bu saçmalıklar yüzünden zarar görmez. kilo almak umrumda değil de bebeğime zarar gelir diye korkuyorum. bu 3 hafta yememden kıstım diye mi bilmiyorum hep 1 hafta önde giden bebeğim artık ileride değil, üstelik göbek ölçümü bikaç gün geride çıktı. yani yesem ona zarar sanırım yemesem de ona zarar. ne yapacağımı bilemedim.

Back