• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinizde ne kadar kilo aldınız?

İlk gebeligimde 20 kilo aldım bunda suanlik 6-7 kilo aldım 6 aylık olduk

Tam 36 hafta olduk, 5 kilodayım:KK53:

Zaten bebek 2600dü en son:anne:

meraba 5 kilo almışşsınız 8 ayda ilk zamanlar bulantı kusmadan kaynaklı çok kilo kaybettiniz mi bana göre çok az almıssınız merak ettim

Maşaallah bazılarımız çok iyi, yani az kilo almış. Peki spor yapıyormusunuz ya da ne tür sporlar yaptınız bu evrede.?
mesela pilates gerçekten etkili mi?
Hem fazla ve gereksiz kilo almamak, aynı zamanda da rahat bir doğuma hazırlık neler yapıorsunuz?

Ev işi yaptım ama sık sık yürüyüş yapmadım. Kanepede kaykıldım açıkçası çoğunlukla. Her gün pilates, yürüyüş yapan arkadaşlar 41 i aştıkları için sezaryene girdiler. Ben 39 da normal doğum yaptım. Ama seZaryenden çok korkuyordum ben. Başka seçeneğim yoktu fikir olarak, olağan akışa bıraktım. Doktor da çatın öyle, bebeğin kafası şöyle,sezaryen yapalım demedi.
Bir de toplamda 11 kilo alarak girdim doğuma. Tombik bi gebe değildim. 15 buçuk, 16 saat sürdü sancılar. Sıkıntılı bir doğum olmadı, ıkınma sancısından sonra yarım saatte oldu bitti her şey.

Ev işi yaptım ama sık sık yürüyüş yapmadım. Kanepede kaykıldım açıkçası çoğunlukla. Her gün pilates, yürüyüş yapan arkadaşlar 41 i aştıkları için sezaryene girdiler. Ben 39 da normal doğum yaptım. Ama seZaryenden çok korkuyordum ben. Başka seçeneğim yoktu fikir olarak, olağan akışa bıraktım. Doktor da çatın öyle, bebeğin kafası şöyle,sezaryen yapalım demedi.
Bir de toplamda 11 kilo alarak girdim doğuma. Tombik bi gebe değildim. 15 buçuk, 16 saat sürdü sancılar. Sıkıntılı bir doğum olmadı, ıkınma sancısından sonra yarım saatte oldu bitti her şey.

maşaallah adınıza çok sevindim gerçekten. Ne güzel olmuş tam zamanında normal bir doğum ve 11 kilo. :KK9:
Pilates yapan arkadaşlarım 41 aştılar dediniz ya ona bi takıldım, açıkcası ilk defa duydum , ilginç bir tespit teşekkür ederim bu detay için.

Ilk 3 ayda asiri bulantilarim sebebiyle 3-4 kilo verdim.
Sonrasinda 18 kilo aldim ve 39+0da dogum yaptim :)

ben 22 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım dikkat ediyorum bulantım oldu ama kilo vermedim inş doğumu güzel bir kilo ile bitiririm.

sağlıklı sıhatli gelsinlerde kilo halledilir aslında.:dua:
bizim çok kilo almımız bebeği negatif etkiliyor galiba bu yüzden biraz dikkat etmeliyiz. :anneadayı:

25 kilo aldım .doğum yaptım eski halime döndüm emzirme süresinde yine 25 kilo geri geldi

26 haftalik hamileyim.8 kilo aldim.cok mu acaba

bende aynı durumdayım canım 27 haftalık 8-9 kilo arası sürekli değişiyor doktorum normal dedi boyum 1.68 kilom 60 ile başladım bakalım kaç ile bitecek hedefim de 12-15 arası inşallah çok aşmam :dua: senin boyun ve kilon ne kadar ?

Hamile iken 10-12 kg civarı ideal zaten bu kilo almış olmak olmuyor ki, zaten emzirirken sütüm olsun diye tatlı yemezseniz doğumdan sonra çok kısa süre içinde gidiyor kilolar.

Back