• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğini yumurtlamadan itibaren hisseden hamiş var mı 😍

Adete 3 gün kala kahverenti akıntı oldu peçeteye sildikçe geliyordu sadece
Benimde adetime üç hün var dün kahverengi bir damla geldi bugünde sadece peçeteye normal akıntı ile pembe bir kaç damla geldi ama erken gebelik testim negatif yumurtalığımdan çok göbeğimde ağrı var sizce yerleşme kanaması mı regl mi olacağım

Benimde adetime üç hün var dün kahverengi bir damla geldi bugünde sadece peçeteye normal akıntı ile pembe bir kaç damla geldi ama erken gebelik testim negatif yumurtalığımdan çok göbeğimde ağrı var sizce yerleşme kanaması mı regl mi olacağım
Reglin de sökülüyor olabilir yerleşme kanamasıda olabilir adet gününe kadar bekle adet gününde kanaman başlamazsa test yapabilirsin😍

Reglin de sökülüyor olabilir yerleşme kanamasıda olabilir adet gününe kadar bekle adet gününde kanaman başlamazsa test yapabilirsin😍
Merhabalar benim dün size yazdıktan somra hiç kanamam olmadı hatta beyaz akıntıya döndü yunurtalığımdan çok karnıma batma oluyor sizde de var mıydı

Evet sağ tarafımda batma vardı benimde , test yapsana kuzum
Dün yaptım negatifti yarında regl günüm ya regl olursam diye bugün test yapmıyorım ne olur ne olmaz ümitlenip yarı yolda kalmak istemiyorum bu ay çok belirtim vardı hep testim negatif çıktı

Kızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???
Psikolojiktir öyle bisey mümkün değil

Back
X