- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
Bence de kesinlikle öyleHareket berekettir dedikleri aslında bu süreçte aman bi şey olmasın diye vücudumuzu hareketsiz bırakıp rahimdeki kan akışını da yavaşlatıp yanlış bi şey yapıyoruz bence ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de kesinlikle öyleHareket berekettir dedikleri aslında bu süreçte aman bi şey olmasın diye vücudumuzu hareketsiz bırakıp rahimdeki kan akışını da yavaşlatıp yanlış bi şey yapıyoruz bence ya
Merhabalar bir şey sorabilir öiyim yerleşme kanamanız regle kaç gün varken oldu ve nasıl bir kanamaydıBende yerleşme kanaması dışında bir belirti olmadı
Adete 3 gün kala kahverenti akıntı oldu peçeteye sildikçe geliyordu sadeceMerhabalar bir şey sorabilir öiyim yerleşme kanamanız regle kaç gün varken oldu ve nasıl bir kanamaydı
Benimde adetime üç hün var dün kahverengi bir damla geldi bugünde sadece peçeteye normal akıntı ile pembe bir kaç damla geldi ama erken gebelik testim negatif yumurtalığımdan çok göbeğimde ağrı var sizce yerleşme kanaması mı regl mi olacağımAdete 3 gün kala kahverenti akıntı oldu peçeteye sildikçe geliyordu sadece
Reglin de sökülüyor olabilir yerleşme kanamasıda olabilir adet gününe kadar bekle adet gününde kanaman başlamazsa test yapabilirsinBenimde adetime üç hün var dün kahverengi bir damla geldi bugünde sadece peçeteye normal akıntı ile pembe bir kaç damla geldi ama erken gebelik testim negatif yumurtalığımdan çok göbeğimde ağrı var sizce yerleşme kanaması mı regl mi olacağım
Bu ikilemi nasıl özeceğimReglin de sökülüyor olabilir yerleşme kanamasıda olabilir adet gününe kadar bekle adet gününde kanaman başlamazsa test yapabilirsin
Merhabalar benim dün size yazdıktan somra hiç kanamam olmadı hatta beyaz akıntıya döndü yunurtalığımdan çok karnıma batma oluyor sizde de var mıydıReglin de sökülüyor olabilir yerleşme kanamasıda olabilir adet gününe kadar bekle adet gününde kanaman başlamazsa test yapabilirsin
Evet sağ tarafımda batma vardı benimde , test yapsana kuzumMerhabalar benim dün size yazdıktan somra hiç kanamam olmadı hatta beyaz akıntıya döndü yunurtalığımdan çok karnıma batma oluyor sizde de var mıydı
Dün yaptım negatifti yarında regl günüm ya regl olursam diye bugün test yapmıyorım ne olur ne olmaz ümitlenip yarı yolda kalmak istemiyorum bu ay çok belirtim vardı hep testim negatif çıktıEvet sağ tarafımda batma vardı benimde , test yapsana kuzum
Ben galiba aynı gün test yaptım sonra kanama oldu adet oldum sandım ama değilmişturuncusev siz kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
Aynı gün yaptığınız test pozitif miydiBen galiba aynı gün test yaptım sonra kanama oldu adet oldum sandım ama değilmiş
Psikolojiktir öyle bisey mümkün değilKızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???