• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğini yumurtlamadan itibaren hisseden hamiş var mı 😍

Sipser

📌Akışa Güven
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.050
1.421
333
Kızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???

Kızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???
Yumurtlama sonrası bitmeyen akıntı ve gögüslerde belirginleşen damarlar vardı

Yumurtlama sonrası bitmeyen akıntı ve gögüslerde belirginleşen damarlar vardı
Benimde yumurtlamadan 11gün sonra bel kasık agrılarım mide yanmaları cok fazla gaz högüslerime dokunamıyorum uyku sık tuvalet hayırlısı olsun herkes için adet oldugumda kı GB degil çok farklı

Benimde bugün yumurtlamanın 5. Günü ama o günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı var anlam veremiyorum ..

Sipserimm 😍 kuzucum ben de hamile olduğumu öğrendim bu ay. İnan hiç farklı bi belirti yaşamadım. 15 aydır her ay kendimde aramadığım belirti kalmamıştı bu ay tek bir belirti bile olmadı. Her ay neyse yine aynısıydı adet olacağım sandım adet ağrısı çektim. Göğüslerim adetten önce şişerdi yine şişti başka hiç bi belirtim yoktu

Benimde bugün yumurtlamanın 5. Günü ama o günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı var anlam veremiyorum ..
Gerçekten benimde öle başladı 11.gun bitiyor hala öle gündüzleri rutin uyurum önceden uykumda olsa ki çok nadirdi uyuyamazdim şimdi engel olamıyorum kapanıyor gözlerim oldugum yerde lk gebelik de ayni böle uykulu idim ama hamile olduğu mu bilmiyor düm

Sipserimm 😍 kuzucum ben de hamile olduğumu öğrendim bu ay. İnan hiç farklı bi belirti yaşamadım. 15 aydır her ay kendimde aramadığım belirti kalmamıştı bu ay tek bir belirti bile olmadı. Her ay neyse yine aynısıydı adet olacağım sandım adet ağrısı çektim. Göğüslerim adetten önce şişerdi yine şişti başka hiç bi belirtim yoktu
Ayyyyyy çok sevindim bebeğim yaaa eskilerden kim kaldı senle benden başka :))) hadi bu ay darısı da bana olsun inşallah sende bebişine hayırla sağlıkla bir çırpıda kavuş inşallahhhh🤲

Gerçekten benimde öle başladı 11.gun bitiyor hala öle gündüzleri rutin uyurum önceden uykumda olsa ki çok nadirdi uyuyamazdim şimdi engel olamıyorum kapanıyor gözlerim oldugum yerde lk gebelik de ayni böle uykulu idim ama hamile olduğu mu bilmiyor düm
Karnim aç mide bulantısı ndan yiyemiyorum içim yanıyor GB neden bilmiyorum enfeksiyon GB kis GB hiçbişey yok daha yeni rutin kontroller yaptrdım

Benimde yumurtlamadan beri var ağrı sızı hasasiyetim ama testler negatif son ,3 gün akıntım var çamaşır ıslatır şekilde regl olacakmisim gibi sancılar aha diyorum ama yok gebeliğim de de devam etmişti ağrılarım göğüs ucu hasasiyetim vardı ve ekşi tat alamiyordum

Nasıl anladiniz belirtiniz yani nasıl ben kafayı yicem az kaldı lütfen anlatın

Ayyyyyy çok sevindim bebeğim yaaa eskilerden kim kaldı senle benden başka :))) hadi bu ay darısı da bana olsun inşallah sende bebişine hayırla sağlıkla bir çırpıda kavuş inşallahhhh🤲
Amin kuzucummmm senden de bu ay bekliyorum hadiiiii 😍😍😍

Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bunun. Benim bir sürü belirti hissettiğim, daha önce bu hiç olmadı dediğim aylar gebelik falan olmamıştı. Daha sıradan bir ayda hamile olduğumu öğrenmiştim. Her şey adet olacakmışım gibi ilerlerken. Çok zorlasam o ay şu olmuştu bu olmuştu derim ama hiçbiri de gerçek anlamda belirti sayılmazdı. Kendinizi hiiiçç şartlamayın.

Çok sevindim Allahım nasip etmiş çok şükür Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin🙏🏼 daha önce konularını görmüştüm o yüzden tebrik etmek istedim☺️ klomen kullanmıştın daha önce. Yine klomen mi kullandın acaba süreç nasıl devam etti

Ben normalde adetten 3-4 gun önce göğüs ağrısı yaşardım hamile olduğumu öğrendiğim ay yumurtlama dönemi de çok ağrıyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim kaskklarımda doluluk olmuştu. Rahime yerleştiğini düşündüğüm gün ise inanılmaz ağrım olmuştu. Sonrada öğrendim zaten hamile olduğumu regliden 3 gün önce öğrendim

Çok sevindim Allahım nasip etmiş çok şükür Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin🙏🏼 daha önce konularını görmüştüm o yüzden tebrik etmek istedim☺️ klomen kullanmıştın daha önce. Yine klomen mi kullandın acaba süreç nasıl devam etti
Çok teşekkür ettim darısı size olsun inşallahhhh😍 klomenden sonra bende kist oluştu malesef. İki ay regl olamadım ilaçla oldum. Sonrasında bir aşılama yaptırdım 3 ay önce. O da negatif sonuçlandı. Biz nisan ayında tüp bebeğe gitmeyi planlıyorduk o yüzden bıraktık. Bu ay kendi kendine olmuş doğal yoldan 🥹🥹🥹

Çok teşekkür ettim darısı size olsun inşallahhhh😍 klomenden sonra bende kist oluştu malesef. İki ay regl olamadım ilaçla oldum. Sonrasında bir aşılama yaptırdım 3 ay önce. O da negatif sonuçlandı. Biz nisan ayında tüp bebeğe gitmeyi planlıyorduk o yüzden bıraktık. Bu ay kendi kendine olmuş doğal yoldan 🥹🥹🥹
Geleceği zamanı bekliyormuş minik🙏🏼 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 stresi bırakınca insanın kafası rahatlayınca vücut dengesini bulmuş

Geleceği zamanı bekliyormuş minik🙏🏼 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 stresi bırakınca insanın kafası rahatlayınca vücut dengesini bulmuş
Gerçekten öyle oldu sanırım 😀 bi de ben bi senedir reformer pilatese gitmek istiyordum hamile kalırım da bebeğe bi şey olur diye gitmiyordum. İki ay önce pilatese başlamıştım 😀 bence onun da çok etkisi oldu

Gerçekten öyle oldu sanırım 😀 bi de ben bi senedir reformer pilatese gitmek istiyordum hamile kalırım da bebeğe bi şey olur diye gitmiyordum. İki ay önce pilatese başlamıştım 😀 bence onun da çok etkisi oldu
Hareket berekettir dedikleri😄 aslında bu süreçte aman bi şey olmasın diye vücudumuzu hareketsiz bırakıp rahimdeki kan akışını da yavaşlatıp yanlış bi şey yapıyoruz bence ya

Back
X