Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğini yumurtlamadan itibaren hisseden hamiş var mı 😍
- Konu Sahibi Sipser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Yumurtlama sonrası bitmeyen akıntı ve gögüslerde belirginleşen damarlar vardıKızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???
Benimde yumurtlamadan 11gün sonra bel kasık agrılarım mide yanmaları cok fazla gaz högüslerime dokunamıyorum uyku sık tuvalet hayırlısı olsun herkes için adet oldugumda kı GB degil çok farklıYumurtlama sonrası bitmeyen akıntı ve gögüslerde belirginleşen damarlar vardı
- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
Sipserimm kuzucum ben de hamile olduğumu öğrendim bu ay. İnan hiç farklı bi belirti yaşamadım. 15 aydır her ay kendimde aramadığım belirti kalmamıştı bu ay tek bir belirti bile olmadı. Her ay neyse yine aynısıydı adet olacağım sandım adet ağrısı çektim. Göğüslerim adetten önce şişerdi yine şişti başka hiç bi belirtim yoktuKızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???
Gerçekten benimde öle başladı 11.gun bitiyor hala öle gündüzleri rutin uyurum önceden uykumda olsa ki çok nadirdi uyuyamazdim şimdi engel olamıyorum kapanıyor gözlerim oldugum yerde lk gebelik de ayni böle uykulu idim ama hamile olduğu mu bilmiyor dümBenimde bugün yumurtlamanın 5. Günü ama o günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı var anlam veremiyorum ..
- 25 Temmuz 2014
- 2.050
- 1.421
- 333
Ayyyyyy çok sevindim bebeğim yaaa eskilerden kim kaldı senle benden başka :))) hadi bu ay darısı da bana olsun inşallah sende bebişine hayırla sağlıkla bir çırpıda kavuş inşallahhhhSipserimm kuzucum ben de hamile olduğumu öğrendim bu ay. İnan hiç farklı bi belirti yaşamadım. 15 aydır her ay kendimde aramadığım belirti kalmamıştı bu ay tek bir belirti bile olmadı. Her ay neyse yine aynısıydı adet olacağım sandım adet ağrısı çektim. Göğüslerim adetten önce şişerdi yine şişti başka hiç bi belirtim yoktu
Karnim aç mide bulantısı ndan yiyemiyorum içim yanıyor GB neden bilmiyorum enfeksiyon GB kis GB hiçbişey yok daha yeni rutin kontroller yaptrdımGerçekten benimde öle başladı 11.gun bitiyor hala öle gündüzleri rutin uyurum önceden uykumda olsa ki çok nadirdi uyuyamazdim şimdi engel olamıyorum kapanıyor gözlerim oldugum yerde lk gebelik de ayni böle uykulu idim ama hamile olduğu mu bilmiyor düm
- 29 Mayıs 2024
- 1.991
- 540
- 38
- 35
Benimde yumurtlamadan beri var ağrı sızı hasasiyetim ama testler negatif son ,3 gün akıntım var çamaşır ıslatır şekilde regl olacakmisim gibi sancılar aha diyorum ama yok gebeliğim de de devam etmişti ağrılarım göğüs ucu hasasiyetim vardı ve ekşi tat alamiyordumBenimde bugün yumurtlamanın 5. Günü ama o günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı var anlam veremiyorum ..
Nasıl anladiniz belirtiniz yani nasıl ben kafayı yicem az kaldı lütfen anlatınSipserimm kuzucum ben de hamile olduğumu öğrendim bu ay. İnan hiç farklı bi belirti yaşamadım. 15 aydır her ay kendimde aramadığım belirti kalmamıştı bu ay tek bir belirti bile olmadı. Her ay neyse yine aynısıydı adet olacağım sandım adet ağrısı çektim. Göğüslerim adetten önce şişerdi yine şişti başka hiç bi belirtim yoktu
- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
Amin kuzucummmm senden de bu ay bekliyorum hadiiiiiAyyyyyy çok sevindim bebeğim yaaa eskilerden kim kaldı senle benden başka :))) hadi bu ay darısı da bana olsun inşallah sende bebişine hayırla sağlıkla bir çırpıda kavuş inşallahhhh
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bunun. Benim bir sürü belirti hissettiğim, daha önce bu hiç olmadı dediğim aylar gebelik falan olmamıştı. Daha sıradan bir ayda hamile olduğumu öğrenmiştim. Her şey adet olacakmışım gibi ilerlerken. Çok zorlasam o ay şu olmuştu bu olmuştu derim ama hiçbiri de gerçek anlamda belirti sayılmazdı. Kendinizi hiiiçç şartlamayın.Kızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???
- 10 Haziran 2024
- 139
- 44
- 13
Çok sevindim Allahım nasip etmiş çok şükür Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin daha önce konularını görmüştüm o yüzden tebrik etmek istedim klomen kullanmıştın daha önce. Yine klomen mi kullandın acaba süreç nasıl devam ettiSipserimm kuzucum ben de hamile olduğumu öğrendim bu ay. İnan hiç farklı bi belirti yaşamadım. 15 aydır her ay kendimde aramadığım belirti kalmamıştı bu ay tek bir belirti bile olmadı. Her ay neyse yine aynısıydı adet olacağım sandım adet ağrısı çektim. Göğüslerim adetten önce şişerdi yine şişti başka hiç bi belirtim yoktu
- 6 Mayıs 2024
- 3.349
- 3.486
- 48
- 29
Benim kaskklarımda doluluk olmuştu. Rahime yerleştiğini düşündüğüm gün ise inanılmaz ağrım olmuştu. Sonrada öğrendim zaten hamile olduğumu regliden 3 gün önce öğrendimKızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???
- 22 Ağustos 2024
- 550
- 359
- 18
- 27
- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
Çok teşekkür ettim darısı size olsun inşallahhhh klomenden sonra bende kist oluştu malesef. İki ay regl olamadım ilaçla oldum. Sonrasında bir aşılama yaptırdım 3 ay önce. O da negatif sonuçlandı. Biz nisan ayında tüp bebeğe gitmeyi planlıyorduk o yüzden bıraktık. Bu ay kendi kendine olmuş doğal yoldanÇok sevindim Allahım nasip etmiş çok şükür Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin daha önce konularını görmüştüm o yüzden tebrik etmek istedim klomen kullanmıştın daha önce. Yine klomen mi kullandın acaba süreç nasıl devam etti
- 10 Haziran 2024
- 139
- 44
- 13
Geleceği zamanı bekliyormuş minik sağlıkla gelsin inşallah stresi bırakınca insanın kafası rahatlayınca vücut dengesini bulmuşÇok teşekkür ettim darısı size olsun inşallahhhh klomenden sonra bende kist oluştu malesef. İki ay regl olamadım ilaçla oldum. Sonrasında bir aşılama yaptırdım 3 ay önce. O da negatif sonuçlandı. Biz nisan ayında tüp bebeğe gitmeyi planlıyorduk o yüzden bıraktık. Bu ay kendi kendine olmuş doğal yoldan
- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
Gerçekten öyle oldu sanırım bi de ben bi senedir reformer pilatese gitmek istiyordum hamile kalırım da bebeğe bi şey olur diye gitmiyordum. İki ay önce pilatese başlamıştım bence onun da çok etkisi olduGeleceği zamanı bekliyormuş minik sağlıkla gelsin inşallah stresi bırakınca insanın kafası rahatlayınca vücut dengesini bulmuş
- 10 Haziran 2024
- 139
- 44
- 13
Hareket berekettir dedikleri aslında bu süreçte aman bi şey olmasın diye vücudumuzu hareketsiz bırakıp rahimdeki kan akışını da yavaşlatıp yanlış bi şey yapıyoruz bence yaGerçekten öyle oldu sanırım bi de ben bi senedir reformer pilatese gitmek istiyordum hamile kalırım da bebeğe bi şey olur diye gitmiyordum. İki ay önce pilatese başlamıştım bence onun da çok etkisi oldu