Gebeliğini erken açıklamasına rağmen sağlıkla çocuğunu kucağına alan var mı?

Geçmiş olsun Allah bebişinizi size bağışlasın.
2 düşükten sonra düşüklerin sebebini araştırdiniz mi acaba? Ben de iki kez düşük yaptım o yüzden soruyorum üçüncüsünde doktor kontrolüne ne zaman gittiniz, tedbir olarak kan sulandırıcı vs kullandınız mı acaba

Teşekkür ederim amin ben zaten tüp bebek tedavisi görüyordum tüp bebekle 2 kere düşük yaşadım. Büyük ihtimalle döllenmeden kaynaklı sağlıksız gebelikti. Sonrdan doğal gebe kaldm şuan devam ediyor şükür. Ama şöyle ki zaten tüp bebekte bu en baştan araştırılıyor. Pıhtılşmam var iğne kullanıyorum. Size tavsiyem rahim filmi çektirmeniz çektirdiysenizde 2 düşükten sonra histeroskobi olmanız. Bazen rahimde görülmeyen şeyler olabiliyor. Perde vs gibi..

Hiç cesaret edemiyorum şu rahim filmine adetten sonra gözü karartıp gitmem lazım kesinlikle çünkü artık hamile kalmaktan bile korkuyorum.

Hiç cesaret edemiyorum şu rahim filmine adetten sonra gözü karartıp gitmem lazım kesinlikle çünkü artık hamile kalmaktan bile korkuyorum.
Canım düşüklerden sonra mutlaka yaptır. Gerekli görülürse histeroskobiyi bile öneririm. Bir daha düşük yapmaktan iyidir bunları yaptrmak. Düşüklerde insanda ağır hasar bırakıyor illaki.

Eltiniz ne şanslı sizin gibi bir eltisi olduğu için (!) Söylemek istemiyorsanız söylemeyin.

Konuyu kapatmak istiyorum nasıl yapacağız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çok fazla üzerime gelindi mesaj olarak birkaç kişiden. Kimseye yanlış bir şey söylemedim. Nasıl bir yer burası anlamadım. Hesap kapatmak ve konu silme nasıl yapılır lütfen yardımcı olsun birisi. Çok teşekkürler herkese.

Biz 1.5-2 aylık olduğunda söylemiştik Malesef düşük yaptım 12 haftalikken.Sonra 2.gebelik için bekledik 5 ay kadar bu sefer de 6.haftada sık kusmalardan dolayı sağlık sebeplerinden söylemek durumunda kalmıştık Ben kendi aileme yani.eşimin ailesine 9 haftalık gibi söylemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…