• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
198
37
bat yarin.ben sabirsiz 1 hafta onceden basladim test yapmaya 1 haftada 3 kez test yaptim.ilki ayni resimdeki gibi hatta daha da belirsidi.ikincisi vekledgi halde cikmadi.ucuncu yani resimdeki 1 saat icinde bisey yoktu zaten 1 saat sonra tekrar bakmadim uyudum.sabah baktgmda bu haldeydi.simdi gecersiz falan diyeceksnz biliyrm evet gecrsiz olablr.ama soylede bisey var bi test manyagi olarak bu sekilde hic cikmadi bekledgi halde.ve boyle bi durumda olup hamile cikan oldu mu.belirti dersenz onlar var gogus agrisi adet sancisi hepsi var.ama belirtilere bakmiyrm yaniltici olabiliyo.bi el atin :))

test bu

Eklentiler

• 20170313_182745.jpg
    20170313_182745.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 396
Ben var gibi gördüm ama nolur peşinen heveslenmeyin. Bu açıklıkta ki renk yanlış çıkabiliyor. En iyisi testi tekrarlamak. Bir şey varsa 1saat sonra değil hemen çıkar bide.

Ben var gibi gördüm ama nolur peşinen heveslenmeyin. Bu açıklıkta ki renk yanlış çıkabiliyor. En iyisi testi tekrarlamak. Bir şey varsa 1saat sonra değil hemen çıkar bide.
dogru canim.heveslenmek degilde iki kez boyle olunca garipsedim.daha oncede cok test yaptim bekledgi halde bisey cikmadi.adet gecerse tekrarliycm artik

Kuzu bende gordum kiz bizde saat gecsede ckmyr biliysn biz hic goremyrz cift cizgiyi:D canm adetin gecer ins tekrr yaparsn ckar tekrrdan cift cizgi kiz ben sana demedm olcak ümidini kesme diye benim dedgm herkssn ckyr hamile oluyr bi kendmde ise yaramyr :D :D

Kuzu bende gordum kiz bizde saat gecsede ckmyr biliysn biz hic goremyrz cift cizgiyi:KK70: canm adetin gecer ins tekrr yaparsn ckar tekrrdan cift cizgi kiz ben sana demedm olcak ümidini kesme diye benim dedgm herkssn ckyr hamile oluyr bi kendmde ise yaramyr :KK70: :KK70:
:)) kiz allah seni .insallah sen guzel haberi veririsin.ben buna inanmiyrm yaa pembe degil bide hemen cikmadi diye.merak ettim bole cikipta hamile olan var mi diye.adet gecrse tekrarliycm bakalm

:)) kiz allah seni .insallah sen guzel haberi veririsin.ben buna inanmiyrm yaa pembe degil bide hemen cikmadi diye.merak ettim bole cikipta hamile olan var mi diye.adet gecrse tekrarliycm bakalm
Canm benim diger ay artk gecerse tekrrdan yap cnm ins ckar . tekrrdan testte :) sen smdi yarn sabaha kadar uyuyamzsn heyecandn :)

Canm benim diger ay artk gecerse tekrrdan yap cnm ins ckar . tekrrdan testte :) sen smdi yarn sabaha kadar uyuyamzsn heyecandn :)
hic heycan yok bi sakinlk bi durgunlk var :)) ayin yimisine kadr beklemeyi bile dusinuyrm o zamana kadr olmazsam yaoarim diye.kimyasala hamileykende boyle cikti hep benim ama adet cok gecince cikiyo gec dollenme oluyo gibi birşey yani.o zaman yemistm kendimi taaa adet gecikmesinin 8. 9. gunu cikti :))

Benim böyle çıkmıştı gebe olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu malesef işallah sağlıklı gebeli geçirirsin bisey yoksa 1 gün bile geçse cikmiyor

Benim böyle çıkmıştı gebe olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu malesef işallah sağlıklı gebeli geçirirsin bisey yoksa 1 gün bile geçse cikmiyor
gecmis olsun canim.bende bi kac ay once kimyasal gecrdm allah kimseye yasatmasin.bilmiyrm suan benm varsada insallah sagliklidr.bakalm bekliyo gorcem.kac gun sonra normal sekilde cikti yani nasil netlestrdn

Testin markasi miratech mi? Eger oyleyse umutlanma derim. Bende de 2 saat bekledikten sonra böyle cikmisti regl olmustum.

Ben ikinci çizgiyi silik gördüm bence sabah ilk idrarla tekrar edin inşallah pozitiftir

Böyle gördükten sonra iki gün bekleyip kan verdim canım evet çok zor b durum Allah kimseye yasatmasin kanda 9 çıktı iki gün sonra kanamam oldu yani kimyasalınız:/

Back