Tüp bebek yöntemi ile çok şükür gebeliğim oluştu. Tedaviden kaynaklı ohss oldum. İlk zamanlarım çok zor geçti. Sonra çok şükür rahatladım. 12. Haftamın içinde adet kanaması gibi şiddetli kanamam oldu. Bir iki saat içinde 3 pet tamamen doldu. Dr. Kanamanın kese dışında olduğunu bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi en başından beri progesteron 200 mg 3*1 ve duphaston 3*1 kullanıyordum. Normalde bu hafta kesilecekti. Dr'um ilaçlara devam istirahat et dedi. Bir hafta sonra kontrole gittik (dün) kanamam neredeyse bitmişti. Dr. Kanama alanlarında küçülme olmamış aynen devam dedi. Progestanı vajinal uygulayın daha etkili oluyor dedi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Bu sabah progestanı yaptım 3 saat sonra kırmızı adet kanı gibi kanamam oldu. Kan gelirken de ağrım oluyor. Dr. U aradım kanama alanınız vardı beklenen durum dedi. Bugün gözlemleyin yarın görüşelim progesttan depo yaptırabiliriz dedi. İlk gebeliğim çok korkuyorum. Kanaması olup bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan arkadaşlar siz neler yaptınız ? Süreci nasıl yönettiniz? Önerileriniz nelerdir ?