Gebeliğin ilk haftası karnın sol tarafında ağrı

Pemppeee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
568
137
18
Hanımlar merhaba evde gebelik testi yaptım çift çıktı ama henüz doktora gidemedim hafta sonu girdi araya gebeysem çok yeni henüz karnımın sol tarafına ağrı oluyor neden olur bilginiz var mı?

Hanımlar merhaba evde gebelik testi yaptım çift çıktı ama henüz doktora gidemedim hafta sonu girdi araya gebeysem çok yeni henüz karnımın sol tarafına ağrı oluyor neden olur bilginiz var mı?
Benim de aynıydı sola asla yatamıyordum hatta. Bebek yerleşmeye çalışıyor ayağınızın altına yastık koyup bol bol dinlenin iş yapmayın

Yerleşme ağrıları, rahmin büyümesi kendini hamileliğe hazırlaması vs. Normal şeyler bunlar 6. Haftaya kadar sürer
Teşekkür ederim ilk gebeliğimde kürtaj oldum bu ikinci çok korkuyorum hemen her şeyden o yüzden

Teşekkür ederim ilk gebeliğimde kürtaj oldum bu ikinci çok korkuyorum hemen her şeyden o yüzden
Korkmayın nasibinde varsa gelir yoksa da her türlü gider. Ben hep bu düşünceyle ayakta durdum çok şükür. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…