• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında şiddetli karın ağrısı normal mi?

Brc_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
1.174
922
43
Kızlar merhaba. Öncelikle reglime 3-4 gün var. Bir hafta varken test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Aşırı derece karın ağrısı çekiyorum sanki regl olacakmış gibi. Normalde bile regl ağrısı çekmezdim. Çok kötü ağrım oluyor ne yapsam geçer ya da normal mi bu durum çok korkuyorum açıkçası. Gaz sancısı gibi de sanki ishak olacakmışım gibi de anlamadım gerçekten. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın

Kızlar merhaba. Öncelikle reglime 3-4 gün var. Bir hafta varken test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Aşırı derece karın ağrısı çekiyorum sanki regl olacakmış gibi. Normalde bile regl ağrısı çekmezdim. Çok kötü ağrım oluyor ne yapsam geçer ya da normal mi bu durum çok korkuyorum açıkçası. Gaz sancısı gibi de sanki ishak olacakmışım gibi de anlamadım gerçekten. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın
Normal bebek tutunmaya çalıştığı için bir süre çekersiniz bu ağrıyi sonra geçiyor ama uzanın bol bol dinlenin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Normal bebek tutunmaya çalıştığı için bir süre çekersiniz bu ağrıyi sonra geçiyor ama uzanın bol bol dinlenin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşallah. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum bunu nasıl hafifletebilirim acaba. Sıcak su torbası yaptım ama çok faydası olmadı

Amin inşallah. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum bunu nasıl hafifletebilirim acaba. Sıcak su torbası yaptım ama çok faydası olmadı
Ben hiç bir şey yapmadım. Sadece ayağımı yüksek bir yere kaldırıp uzaniyordum galiba. İnternetten biraz araştırın öyle daha rahat tutunuyordu galiba öyle kalmış aklımda. Mutlaka araştırın belki yanlış hatırlıyorumdur

Bende sizin gibiyim çok şiddetli dayanılmaz değil ama regl günü değilde reglin bir önceki günü gibi kramplar giriyor. Ben yürüyüş ve yüzme yapıyordum bıraktım dinleniyorum genelde. Doktorum normaldir bebek tutunmaya çalışıyor dedi 3 aydan sonra gecermis

Bende sizin gibiyim çok şiddetli dayanılmaz değil ama regl günü değilde reglin bir önceki günü gibi kramplar giriyor. Ben yürüyüş ve yüzme yapıyordum bıraktım dinleniyorum genelde. Doktorum normaldir bebek tutunmaya çalışıyor dedi 3 aydan sonra gecermis
Siz kaç haftalıksınız? Bazen bana dayanılmayacak gibi geliyor 😪 normalde de acı eşiğim düşüktür ever sanki reglden bir gün önce çözülmeye çalışırken ağrı olur ya o şekilde.şuan regl olsam kesinlikle ağrı kesicisiz duramazdım öyle bi ağrı 😓

Ben hiç bir şey yapmadım. Sadece ayağımı yüksek bir yere kaldırıp uzaniyordum galiba. İnternetten biraz araştırın öyle daha rahat tutunuyordu galiba öyle kalmış aklımda. Mutlaka araştırın belki yanlış hatırlıyorumdur
Tamam bakacağım çok teşekkür ederim

Bende regle dayanamaz mutlaka bı ağrı kesici alırdım ama bu daha çok regl öncesi gibi ara ara giren kramplar. Sanırsam şuan 4, pazartesi keseye baktirmaya gideceğim bakalım görecek miyiz 😀

Bende regle dayanamaz mutlaka bı ağrı kesici alırdım ama bu daha çok regl öncesi gibi ara ara giren kramplar. Sanırsam şuan 4, pazartesi keseye baktirmaya gideceğim bakalım görecek miyiz
Hadi inşallah görürsünüz gittiğinizde😇
Bende doktorumu aradım regl zamanından önce yapılan testler kesin doğruluk sağlamaz beta verin ona göre konuşuruz dedi. Şuan ishal salgını falan da var belki o tarz bişeydir dedi. Henüz kanda baktırmadım ben hiç akşam eşim gelince önce ona baktırırız artık

Ben kanda verdim 794 çıktı. Bu hafta yeni kontrolum var umarım sağlıklıdır 🥹 sizinde umarım gönlünüzden geçen olur 😘

Adetime 5 gün kala adet oncesi gibi olan kramplar girmeye başladı kasıklarıma, herhalde erken olacağım dedim. Ve çok erken saate uykum geliyordu. Regle üç gün kalada yerlesme kanamam oldu. Ondan sonra kasık ağrılarım arttı ve göğüs uclarim sizlamaya başladı. regl ile çok benzer belirtileri.

Yerleşme agrısı biras sancılı sizinki korkmayn

Adetime 5 gün kala adet oncesi gibi olan kramplar girmeye başladı kasıklarıma, herhalde erken olacağım dedim. Ve çok erken saate uykum geliyordu. Regle üç gün kalada yerlesme kanamam oldu. Ondan sonra kasık ağrılarım arttı ve göğüs uclarim sizlamaya başladı. regl ile çok benzer belirtileri.
Ya evet benimde öyle işte diyorum ya hatta adet olucam sandım ve çok korktum

Anca çıkar o. Keşke siz sabahtan bı koşu sağlık ocağına gitseydiniz.
Sabah ağrım çok değildi 11 12 gibi çoğaldı sağlık ocakları da belirli bir saate kadar kan alıyor ve belirli günlerde alıyor aradım ama çarşamba günü almıyorlarmıç en erken yarın sabah dedi. Devlete gitsem çok sıra beklerdim ki gerçekten tuttuğu zaman sancı gibi geliyor araba kullanabiliyorum ama kendime güvenip çıkamadım eşimde gelene kadar yatıp dinlenicem çok şükür iki saattir falan duruldu 🙏🏻

Back