Gebeliğin ilk haftalarında kanama ve aşırı bel ağrısı

egeincisi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
53
35
34
merhaba bayanlar yeni üyeyim yardımlarınıza ve değerli tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Yumurtlama tarihlerim ayın 11-14 ü arasındaydı ilişiden 2 gün sonra göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet mide bulantısı kasıklarımda hafif batmalar oldu kendimi umutlandırmak istemedim günüm gelsin dye bekledim. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu bugün ise kanamam başladı ama pembe renkli ara sıra geliyor. Sabah kan testi yaptırdım 5.47 çıktı dr kanama olabilir belki gebelik çok yenidir 2 gün sonra tekrar test yapalım diyor ama ben kimyasal gebelik olma endişesi taşıyorum belim aşırı ağrıyor sanki belim ayrılıyor. Bu şekilde kanamalar görüp gebeliği devam edenler olmuş. Sizlerden de var mıdır kanaması olduğu halde gebeliği devam eden... lütfen tecrübelerinizi paylaşın çok ihtiyacım var. Sevgiyle kalın

Başıma gelmedi tatlım ama pembe renkli kanama iyiye yorulmuyor kadındoğuma görün o gibi durumlarda fitille iğneyle fln destekliyorlar ...
Kahverengi lekelenmeleri olağan karşılıyorlar
Geçmiş olsun
İnşallh sağlıkla ilerlesin

Başıma gelmedi tatlım ama pembe renkli kanama iyiye yorulmuyor kadındoğuma görün o gibi durumlarda fitille iğneyle fln destekliyorlar ...
Kahverengi lekelenmeleri olağan karşılıyorlar
Geçmiş olsun
İnşallh sağlıkla ilerlesin
Çok teşekkür ederim canım. Kadın doğumcu bekleyeceğiz şimdilik yapılacak birşey yok dedi beklemekten başka çarem yok:KK43:

Çok teşekkür ederim canım. Kadın doğumcu bekleyeceğiz şimdilik yapılacak birşey yok dedi beklemekten başka çarem yok:KK43:
He göründüysen tamam hayatım
Geçmiş olsun
Unutma bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizdede hayır olabilir rabbim bilir biz bilemeyiz
Onun için hakkımızda herzaman hayırlısını dileyip içimizi ferah tutmaya çalışmalıyız .

He göründüysen tamam hayatım
Geçmiş olsun
Unutma bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizdede hayır olabilir rabbim bilir biz bilemeyiz
Onun için hakkımızda herzaman hayırlısını dileyip içimizi ferah tutmaya çalışmalıyız .
Teşekkür ederim tatlım biraz olsun rahatlattın beni. Rabbim en iyisini en hayırlısını bilir ne diyelim..

X