Gebeliğin ilk haftalarında fazla iştah?

Mervkyc123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
32
12
27
Kızlar merhaba şimdi şöyleki 6 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışları daha duyulmadı fakat ben daha gebe olmadığımı öğrenmeden önce aşırı derecede iştahım fazlalaştı ve şuanda da öyle yemek yemenin önüne gecemiyorim ve sonra aşırı derece şişkinlik hissediyorum ama karnım sürekli aç bunun önüne nasıl gecebilirim ? Böyle giderse çok fazla kilo Alıcam

Kızlar merhaba şimdi şöyleki 6 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışları daha duyulmadı fakat ben daha gebe olmadığımı öğrenmeden önce aşırı derecede iştahım fazlalaştı ve şuanda da öyle yemek yemenin önüne gecemiyorim ve sonra aşırı derece şişkinlik hissediyorum ama karnım sürekli aç bunun önüne nasıl gecebilirim ? Böyle giderse çok fazla kilo Alıcam
6 haftalıkken kusmaktan helak oluyordum. Acaba psikolojik mi bu açlık durumu? İlerleyen haftalarda iştah artması oluyor bildiğim kadarıyla. Bakalım belki aynı durumu yaşayan ve yardımcı olabilecek kızlar vardır. Sağlıkla gelsin minişin 🧿

Teşekkür ederiiiiiim❤️❤️ aynı şeyi bende düşündüm ama öğrenmeden ve şüphelenmeden önce de ayniydim o yüzden anlam veremiyorum

Merhaba ben de aynı durumdayım. 5.haftadayım ama inanılmaz iştah arttı. Az önce uykudan uyandım midem nasıl kazınıyor açlıktan ağrıyor. Doktorla görüştünüz mü?

Gebeliğin başlarında kan şekeri biraz düşme eğiliminde oluyor. Belki ondandır. Tercihlerinizi sağlıklı besinlerden yana yapmaya çalışın. Son haftalara çok kilolu girmeyin o zaman daha çok alacaksınız.

Gebeliğin başlarında kan şekeri biraz düşme eğiliminde oluyor. Belki ondandır. Tercihlerinizi sağlıklı besinlerden yana yapmaya çalışın. Son haftalara çok kilolu girmeyin o zaman daha çok alacaksınız.
Mide tamamen boşalıyor, açlık ağrısı oluyor resmen ama

Cidden öyle bı durum oluyor açlıktan acıyor bulanmasi ağrıması yanması ayrı dert bir de ani ve sık gelen açlık hissi haffif atistiriyorum doymamış gibi hissediyorum ama tutuyorum yoksa işimiz fena 🤷🏻‍♀️

Merhaba ben de aynı durumdayım. 5.haftadayım ama inanılmaz iştah arttı. Az önce uykudan uyandım midem nasıl kazınıyor açlıktan ağrıyor. Doktorla görüştünüz mü?
Evet normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor 😂 böyle giderse ciddi kilo Alıcam kendime engel olamıyorum çünkü zaten siskinligim var bide üstüne yiyince iyice karmaşık oluyor durun

Cidden öyle bı durum oluyor açlıktan acıyor bulanmasi ağrıması yanması ayrı dert bir de ani ve sık gelen açlık hissi haffif atistiriyorum doymamış gibi hissediyorum ama tutuyorum yoksa işimiz fena 🤷🏻‍♀️
Evet bende tutmaya çalışıyorum ama şimdiden 1 kilo aldım bile çünkü öğünlerim çoğaldı aralarda yediğimiz öğünü kilo yapmiycak ve sağlıklı öğün olarak yaparsak bu işin üstesinden geliriz sanırım yoksa durum vahim

Evet farkindayim önüne nasıl geçilmeli onu dusunuyorum

Ayni durum bende oldu 6. 7. haftalarda o kadar acıkıyordum ki sabah çok aç uyanıyordum gun icinde de karnım hemen acıkıyordu cok korkuyordum simdiden boyleysem cok kilo alicam diye mide bulantim kusmam olmadi çünkü ama gecti suan 10 haftalık hamileyim iştahım azaldı🫠

7+3 deyim iştahım yok sadece meyve ve yemek oda öğünlerde. Çikolata filan hic yemek istemiyorum mesela bende herkeste Baska etki

Bana çevrem bu kadar acıkmak anormal diyo da şuan yalnız hissetmedim sayenizde 😂 b12 folik asit bunlar da iştah açıyo olabilir diye düşünüyorum. Bide bu haftalarda organ gelişimi oluyomuş bebişlerimizin. Metabolizma hızlanıyor olabilir bünyeye göre. Normalde kilom yok zaten 51 kiloyum.

X