Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar çok Sacma bir soru olucak ama, İlk haftalar temizlik yaparken neye dikkat Etmem gerekiyor mesela süpürmek yerleri sillmek sakincalimi cok korkuyorum bebegime birşey olur diye
Bayanlar çok Sacma bir soru olucak ama, İlk haftalar temizlik yaparken neye dikkat Etmem gerekiyor mesela süpürmek yerleri sillmek sakincalimi cok korkuyorum bebegime birşey olur diye
Vücudunun nasıl kasildigini bilirsin vücudunu zorlayacak, kasacak, gerecek, hareketler yapma hızlı hızlı değil yavaş bı tempoda yap işini eşya çekme, yükseğe zorlayıp uzanma, ilk aylarda dip köşe yapma örneğin hafif bı topla dinlen süpür dinlen sonra sil böyle böl işi yorulma