Gebeliğin başlarında uyuyamama sorunu yaşayan oldu mu? :((

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum,
Ben gebeliğimi hissettiğim için regl tarihimden 2 gün önce kan testiyle öğrendim ve yaklaşık 2 haftadır geceleri uyumakta aşırı zorlanıyordum bazen sabaha kadar oturduğum oluyordu. Gebeliğimi öğreneli 4 5 gün falan oldu ve hala aynı durumdayım. Önce psikolojik sandım sonrada genelik yüzünden mi diye düşünmeye başladım. Gebelikten kaynaklı uyku problemi yaşadığını düşünen var mı :KK61: çok sinirim bozuluyor uyumak istiyorum gündüzleri uyumamama rağmen geceleri yine uyuyamıyorum:110:

Oluyor öyle hamileliğin başında , ben sabah 6 da kalkıp işe gidecek olmama rağmen uyuyamiyordum .1-2 hafta sonra ise tam tersi , sürekli uykum vardı

Hamileliğin başında beri gece uyuyamiyorum. Hatta ilk dönem gündüz de uyuyamıyordum. Şimdi de gece en az 2 yada 3 kere uyanıyorum.
Hani hamileler çok uyurdu 😳

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum,
Ben gebeliğimi hissettiğim için regl tarihimden 2 gün önce kan testiyle öğrendim ve yaklaşık 2 haftadır geceleri uyumakta aşırı zorlanıyordum bazen sabaha kadar oturduğum oluyordu. Gebeliğimi öğreneli 4 5 gün falan oldu ve hala aynı durumdayım. Önce psikolojik sandım sonrada genelik yüzünden mi diye düşünmeye başladım. Gebelikten kaynaklı uyku problemi yaşadığını düşünen var mı :KK61: çok sinirim bozuluyor uyumak istiyorum gündüzleri uyumamama rağmen geceleri yine uyuyamıyorum:110:
İlk geveliğimde 3 Ay hiç uyanmadım desem yeridir🤣 2. De hiç uyuyamadım sabah 7 de de kalksam gece 2 de uyuyorum şimdi 36+4deyim uyku düzeni sıfır sürekli uyanıyorum

Bende senin gibiydim asla uyuyamıyordum şimdi ise uyanamıyorum 😄 gün içinde bile sürekli bir yerde uyuyup kalıyorum eşim evde dolaşırken dikkat ediyorum herhangi bir köşede uyumuş kalmış olabilirsin diyor😄 geçecek bunlar bir süre sonra uyursun istemediğin kadar

Bende öyleydim doktora da sormuştum hamilelikten değildir o demişti 😒 su an 4 aylık hamileyim geceleri uyuyabiliyorum ama öyle söylenen gibi ne gündüz ne gece gözüm yatakta gezmiyorum hiç. Erkek geliyor belki ondan 🤣

Ben de asla uyuyamıyordum. 6 aylık hamileyim şu an. Özellikle ilk 2-3 ay gözüme uyku girmedi. Herkes hamilelikten değildir, psikolojiktir dedi diye terapi aldım ama sonra ihtiyacım yok diye bıraktım. Bence gayet hamileliktendi…

Ben de asla uyuyamıyordum. 6 aylık hamileyim şu an. Özellikle ilk 2-3 ay gözüme uyku girmedi. Herkes hamilelikten değildir, psikolojiktir dedi diye terapi aldım ama sonra ihtiyacım yok diye bıraktım. Bence gayet hamileliktendi…
Bana aile.hekimliginde kaygıdan uyuyamıyorsun Dediler. Bence folik asitte etkiliydi

Bende senin gibiydim asla uyuyamıyordum şimdi ise uyanamıyorum 😄 gün içinde bile sürekli bir yerde uyuyup kalıyorum eşim evde dolaşırken dikkat ediyorum herhangi bir köşede uyumuş kalmış olabilirsin diyor😄 geçecek bunlar bir süre sonra uyursun istemediğin kadar
İnşallah geçsin istiyorum eziyet gibi çünkü gözlerim ağrıyor artık ama uyku sıfır 5 lere kadar duruyorum 🥲😅

X