• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeligin 29.haftasindan sonra ucak yolculugu yapanlar?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kizlar ben izmirde yasiyorum ailem trabzonda. Uçakla yanlarına gtmek istyrum. Doktordan nasil bir rapor almam gerekiyor.

Ben 30 haftalık gittim .. 16 haftalık doğu turuna çktım.. 31 haftalıkta Doktor kontrolünde uuçak yolculuğu yapacağım yolculuk yapabileceğime karşı belge istiyorum dedim kontrolde birşey çkmadığı için verdiler. Uçakta hiç sormadlar bile belgen var mı diye .. Trabzon'dan İstanbul'a gidip gelmiştim..

Ben 30 haftalık gittim .. 16 haftalık doğu turuna çktım.. 31 haftalıkta Doktor kontrolünde uuçak yolculuğu yapacağım yolculuk yapabileceğime karşı belge istiyorum dedim kontrolde birşey çkmadığı için verdiler. Uçakta hiç sormadlar bile belgen var mı diye .. Trabzon'dan İstanbul'a gidip gelmiştim..
Uçak kalkışınca ve inisinde heycan yaptiniz mi canim. Bebeğe zararı olur mi sizce.jalkista ve inişte kalbim cok hızlı çarpıyor normalde

Uçak kalkışınca ve inisinde heycan yaptiniz mi canim. Bebeğe zararı olur mi sizce.jalkista ve inişte kalbim cok hızlı çarpıyor normalde
Bilmem.. heycanını bebeğin hisseder.. ben hiç heycan yapmadım gayet rahattım valla.. Bunu doktoruna sor istersen. Ayrıca uçağa binerken de belirt hostese hamile olduğunu ve uçak kalkarken inerken heyecan yaptığını.. onlar yardmcı olup seni sakinleştirir

Bilmem.. heycanını bebeğin hisseder.. ben hiç heycan yapmadım gayet rahattım valla.. Bunu doktoruna sor istersen. Ayrıca uçağa binerken de belirt hostese hamile olduğunu ve uçak kalkarken inerken heyecan yaptığını.. onlar yardmcı olup seni sakinleştirir
Sağol canim

Ben 31+6'da 11buçuk saat süren bir uçak yolculuğu yaptım. Kenar koltuk alıp yürümeye çalışın, kısa yolculukta sıkıntı olmaz, rahat kıyafet ve spor ayakkabı giyin. Gerginlik durumu yaşamadım.
31+4'te ucabilecegime dair rapor almıştım tek doktordan-kadin doğum-. Uçak biletini veren görevli kağıdıma bakmıştı bir tek, başka da kimse bakmadı, bir sıkıntı olmadı.

Back
X