- 5 Nisan 2023
- 33
- 24
- 27
-
- Konu Sahibi kafasikarisikkk
Hatta cahilliğimden direkt karından bakacak sandım geç gittiğim için büyümüştür dedim baya acele etmiyim dedim. Bakalım doğru diyorsunuz bekleyeceğim bu yüzden1500 lerde vajinal ultrasonla kese görünür 3000lerdeyken karından görülür.
Bilemiyorum ki… evet çok güzel dileklerinizi paylaşmışsınız daha çok taze doktordan da çıktım demin bi hayal kırıklığı oldu, dr da sağlıksız daha bebek bile yokmuş olmayana üzülme dedi ben de hissettim hiç pozitif değildm. Evet hamd olsun halime insaAllah dediğiniz gibi olur sıkı takiple artık devam edicem yoluma bu durumu bi atlatayım nasıl olacaksa işte ek bi mudahale olmadan olur umarımÜzülmeyin lütfen sağlıksız bi gebelikmiş bu yüzden vucut kendi kendine atıyor yeni bir gebeliğe hazırlıyor böyle düsünün ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz hic bu değerleri göremeyen insanlar var. Eskilee düşük yerini hazırlar der bi sonrakinin sağlıklı gebelik olma ihtimali yükseldi demektir
Kanama ile beta kendini sıfırlayacaktır ben tekrar adet olmadan hamile kalmıştım moralinizi bozmayın sonrasi sağlıklı gebelik oluyor.Bilemiyorum ki… evet çok güzel dileklerinizi paylaşmışsınız daha çok taze doktordan da çıktım demin bi hayal kırıklığı oldu, dr da sağlıksız daha bebek bile yokmuş olmayana üzülme dedi ben de hissettim hiç pozitif değildm. Evet hamd olsun halime insaAllah dediğiniz gibi olur sıkı takiple artık devam edicem yoluma bu durumu bi atlatayım nasıl olacaksa işte ek bi mudahale olmadan olur umarım
Umarım öyle olur yarın kendi doktoruma bakınıcam o ne derse artık insaAllah umudum bu kendini sıfırlaması dua edin bana olur muKanama ile beta kendini sıfırlayacaktır ben tekrar adet olmadan hamile kalmıştım moralinizi bozmayın sonrasi sağlıklı gebelik oluyor.
Tabiki Rabbim en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin sanaUmarım öyle olur yarın kendi doktoruma bakınıcam o ne derse artık insaAllah umudum bu kendini sıfırlaması dua edin bana olur mu
Adetinize kaç gün varken öğrendinizMerhaba hanımlar
Beta değerim ilk 20 çıktı 5 gün sonra 80 oldu
Testlerin üzerinden 10 gün geçti bugün doktora gittim muayene etti, son adet tarihimden beri bebeğin 6+6 gğnlük olduğunu ve bu tarihe göre küçük kaldığını normalde kalp sesi olması gerektiğini söyledi görüntüyü verip 1 hafta sonra tekrar muayene edilmem gerektiğini söyledi. Bu sebeple kafam çok karıştı acaba sağlıksız bir gebelik mi? Çok üzgünüm
Amin cümlemize sizde dualarımdasınızTabiki Rabbim en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin sana
Geç döllenme olabileceğini buradan öğrendim açıkca hep acik doktoruna gittim yrın kendi doltoruma gidicem artık geçte olsa demediler ama geç döllenme diye. Ama betada bugün düşüşe gectiği ve normal regl olmaya başladığım için umutlar bitti bende, korkutsa da korkutmasa da oln oldu gibi düşünüyorumAdetinize kaç gün varken öğrendiniz
Geç döllenme olabilir demedi mi doktorunuz bazı doktorlar korkutmayi seviyor bence bende son adet tarihim göre geriden geliyorum geç döllenme olduğu için sıkıntı etmeyin inşallah birşey yoktur