Gebeliğim kimyasalmi

hsfabjau

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
159
46
24
Hanımlar merhaba şimdi direk konuya girecem umarım bana yardımcı olan olur 😔 şimdi ben hemen hemen 4 yıla girmek üzereyim evliyim bizim bebegimiz olmuyor bir çok çeşitli tedavi gördük ama elde var sıfır tüp Bebek de dahil tabi her neyse 7 ay önce falan doğal yoldan bir gebelik yaşadım malesef kimyasal olduğu için sonlandı gebeliğim 28 Aralık yani yarın adet günüm dün öyle sine bir test yaptım pozitif test bozuk sandım tekrar yaptım oda pozitif hemen dün akşam gidip kan verdim kan değerim 64.78 yani pozitif ve adetime iki gün vardı dün kan verdiğim de cuma günü tekrar kan vercem değer kontrol etmek için kendimce evde idrar testiyle takip etmek istedim sabah bu sabah kalktım test yaptım daha koyu çıkacak diye beklerken düne göre biraz daha açık çıkmış çizgi rengi benim gibi bu durumu yaşayan varmı veya bilgisi olan acaba yinemi kimyasal gebelik of çok yoruldum 😔😔....

Dün dahami koyuydu idrar testin ve adetin kaç gün geçti dün kan verdiğimde iki vardı benim günüme
Benim adet işi karışık biraz 10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 23 aralıkta tekrar kanama başladı adet gibi devam etti ve şuan bitmek üzere kimyasal dediler cumartesi günü ama yükselmeye devam ediyor beta doktor düşmeye başlar düzenli yükselmiyor dedi

Benim adet işi karışık biraz 10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 23 aralıkta tekrar kanama başladı adet gibi devam etti ve şuan bitmek üzere kimyasal dediler cumartesi günü ama yükselmeye devam ediyor beta doktor düşmeye başlar düzenli yükselmiyor dedi
Büyük ihtimalle bende kimyasal geçiriyorum şuan kanaman devam ediyor mu artış nasıl peki

Büyük ihtimalle bende kimyasal geçiriyorum şuan kanaman devam ediyor mu artış nasıl peki
Lekelenme gibi devam ediyor dünden beri ama öncesinde oldukça yoğun bir kanamaydı 23 aralıkta beta 91
24 aralıkta 128
25 aralıkta 148
26 aralıkta 243 çıktı her gün yaptırmıştım ben merakımdan düşüyor mu diye

Lekelenme gibi devam ediyor dünden beri ama öncesinde oldukça yoğun bir kanamaydı 23 aralıkta beta 91
24 aralıkta 128
25 aralıkta 148
Ama yukselmen iyi neden kimyasal dediki doktorun anlamadım kanamadan dolayimi acaba kimyasala yordu alttan muayene falan oldunmu peki gebeliğin sonlandigini soyledim

B
24 aralıkta 128
25 aralıkta 148
Bide şöyle bir şey var kimyasal yükselerek devam etmezki düşerek devam eder değer karışık mış anlamadım ama bana haber ver mutlaka

Ama yukselmen iyi neden kimyasal dediki doktorun anlamadım kanamadan dolayimi acaba kimyasala yordu alttan muayene falan oldunmu peki gebeliğin sonlandigini soyledim
Sadece değerlere bakarak konuştu muayene falan etmedi kanamadan dolayı diyor büyük bir ihtimalle

B

Bide şöyle bir şey var kimyasal yükselerek devam etmezki düşerek devam eder değer karışık mış anlamadım ama bana haber ver mutlaka
Evet kimyasal olmaması gerek aslında kanamayla birlikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim dış gebelik olma olasılığından endişeleniyorum açıkçası

Evet kimyasal olmaması gerek aslında kanamayla birlikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim dış gebelik olma olasılığından endişeleniyorum açıkçası
Bence farklı bir doktora gitmelisin belkide düşük tehlikesi yaşıyor sundur şuan önlem alınabilir herşeyi göz önünde bulundur bence farklı bir kadın doğuma git

Bence farklı bir doktora gitmelisin belkide düşük tehlikesi yaşıyor sundur şuan önlem alınabilir herşeyi göz önünde bulundur bence farklı bir kadın doğuma git
Bende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)

Bende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)
Çatlatma iğnesi geciktiriyor canım adeti zaten bir hafta falan bekle test için erken test insanın psikolojisini bozuyor gerçekten

X