- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
-
- Konu Sahibi MsscooL
Evet ben de bıktım artık ya ne lanet işmiş bu hangi başlığı incelesem yığınla yan etki var. kilo sivilce vs. yani bir kadını üzebilecek herşey. iğnlere takmıştım kafayı ama galiba denemeyceğim ben de temmuzda evlenicem bian önce karr vermem lazım ama neye sürsem elimi yanıyo ya. her gün de hap içmke istemiyorum hasta gibi. spirali de araştırdım doğum yapmamışlara da takıyorlarmış ama kayma riski varmış vallahi deliricem artıkyazdıklarınızı okuyunca iğneler de güven vermedi bana. tamam güvenilir yöntem belki ama yan etkileri kötü yaa
Evet ben de bıktım artık ya ne lanet işmiş bu hangi başlığı incelesem yığınla yan etki var. kilo sivilce vs. yani bir kadını üzebilecek herşey. iğnlere takmıştım kafayı ama galiba denemeyceğim ben de temmuzda evlenicem bian önce karr vermem lazım ama neye sürsem elimi yanıyo ya. her gün de hap içmke istemiyorum hasta gibi. spirali de araştırdım doğum yapmamışlara da takıyorlarmış ama kayma riski varmış vallahi deliricem artık
ben yasmin aldım dün gece içtim.ama sabah bi mide bulantısı bi baş dönmesi çok fenaydı..bende içmicem artık gittim iğne yaptırdım 1 aylık napim yaaa =((( pazara evlenıorum başka çare bulamadım:gitme:
acımadı mı kızdelikafadulden
ben iğneyi görünce bile bayılacak gibi oluyorum ohaoldumsmile
hahahaha çok acımadı yabirazcık yandı 1 saat kadar..vuran yakışıklı olunca pek hissetmedim dermişim delikafadulden:roflol: ama ne başım döndü ne de midem bulandi çok iim şimdilik..
hahahaha çok acımadı yabirazcık yandı 1 saat kadar..vuran yakışıklı olunca pek hissetmedim dermişim delikafadulden:roflol: ama ne başım döndü ne de midem bulandi çok iim şimdilik..
aynen. benimde temmuzda düğünüm var ama hala karar verebilmiş değilim. çok yan etkileri var.
ne sıkıntıymış bu evlenmek yaa:)