kadın dogum doktorum bu ignelerin zamanla gögüslerde kiste sebep olabilecegini söylemişti ve bu yüzden tavsiye etmemişti arkadaşlar
bilginize..
mrb arkadaslar ben bısey sormak ıstıyorum 7aylık bır bebegım war we artık anne sutu hıc almıyo mama ıle beslenıyo bende bu ay ılk defa 3 aylık korunma ıgnelerınden vuruldum fakat bırakıldıgında 18 aya kadar gebe kalamayabılıyormussun bende bıraz korktum acıkcası o sebeple 3 aylık ıgneyı bırakıp aylık ıgne vurulabılıyormuyuz bır bılgınız var mı
arkadaslar bende bu ıgneyı kullanmak ıstıyorum ama korkuyorum kılo alırım dıye ne yapmalıyım....
göğüs üzernde nasıl bir etkisi var ki ?
Meraba baya olmus mesajinizi yazali ama benim su anki durumumla ayni bende 1 yildir kullandim 2 Ay oldu birakali hala regl yok siz naptiniz kacinci gunde oldunuz adetiniziBu iğneLer düzensizLik yapıyomu bayanLar 4 yada 5 ay kullandım bırakalı 3 ay falan oldu gebelik yok ama 40 gün oldu hala regl olmadım
Ben her ay saglik ocaginda vuruyorum devlet karsiliyorarkadaşlar ücretini söyler misiniz.Sanırım devlet karşılamıyor bende düşünüyorum.
Ayy cok gecmis olsun ya..Bir daha asla kullanmam.
Cok arastirdim hangi yöntemi kullanayım diye iğnede kara kıldım ilk ay dediği gibi yaptım hićbir sorun olmadı.
2. Ay aynı şekilde iğne yaptırdım ama meğersem sorun varmış. Kendimde tuhaflık hissetmeye başlamıstım. Meğerse ilk aydan hamile kalmışım nasıl olduysa ve harfi harfine dedigi gibi yaptım hatta 10 gün korundum ne olur ne olmaz diye ama döllenme olmuş.
Bununla da kalsa iyi hadi hamile kaldım eyvallah içinde bebek yok 2 hafta uğraştık 2 günde 1 doktora gidip kan verdim dış gebelik olabilir diye.
Inu da atlattık geç döllenme ihtimali derken 2 3 güne düşük yaptım ve boş gebelikmiş isin aslı
Öyle bile olsa hamileliği yasadım düşük agŕıları yasadım ve en son düşürdüm bunlar üzücü şeyler ve bana kalan bol bol su dolu kistler oldu iğneden kaynaklı 3 ayda onlarla uğraştım
Spiral taktırdım düşükten sonra onu da taktırmaz olaydım her gün agrı sancı gecmedi bir türlü
bence doğum kontrol hapıı da sıkıntı . en iyisi prezervatifkzlar bende yeni evleneceğim dün sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm iğne hakkına blgi alayım diye. sen yeni evleneceksin sana iğne olmaz dedi. bizdeki iğneler 5 yıl koruyuculuk sağlıyor sen 2-3 seneye çocuk düşünüyorsun dedi doğum kontorl hapı kullan sen dedi. aylık iğneler var diye biliyordum :S
düğünüme 25 gün kaldı doğum kontrol hapı için geç kalmadım mı sizce?