doğum kontrol hapını hergün düzenli almayı unuttuğum için başladım 1 aylık iğneye,,yan etkileri çok oldu bende,,kilosu hep dengede biri olarak iğneden sonra şişmeye başladım kilo alıyorum,aşırı derecede sivilcelenmede yaptı bende..iki kötü unsuru vücudumda topladı kilo artışı ve sivilce...evet göğüslerde şişlik yapıyor bu doğru ayrıca acımada yapıyor göğüslerde...bırakıyorum bu ay tekrar hapa dönüyorum yasmin kullanıyodum ve hiçbir yan etkişide yoktu gün asırı unutmamam gerek almayı işte sorun bu...iğneden sonra vücudumun sekli tuhaflaştı dümdüz karnımı içeri cekerek yürür oldum bel kısmım yağlandı hayatımda ilk kez..zaten doktorumda yan etkilerini tamamiyle vücuduma aldığımı söyledi bırakıyorum...tabi bu demek degildirki herkezde aynı olur aylık iğne olupta hiç sorun yasamayan arkadaslarda var ne güzel,,aslında kolay ve zahmetsiz bir yöntemde işte birde yan etkilerini yaşamasak......bünyeden bünyeye değişiyor..hapa döndüğümde gün aşırı almayı unutmamak için ne yapıcam bilmem yine başa dön....enteresan ama hap içmeyi sürekli unutuyorum gün aşırı..artık buna cözüm bulmalıyım hapa tekrar dönecegim çünkü...