Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlıkta multivitamin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vitabiotics immunace kullanıyorum ben haftada 4 gün. Geri kalan günlerde de solgar’ın folik asitini.
immunace içeriğini araştırmanızı tavsiye ederim, oldukca geniş. Bağışıklığı güçlendiriyor.

İçeriği güzelmiş gerçekten, bunda da iyot var tiroid hastaları kullanmaz sanırım.

çok saçma doğum kontrol hapı vermesi. ben de devlete gideyim ilk başta zaten yapacağı bi kan testi bi de ultrasonda bakacak. bunun için ekstra para vermeye gerek yok dedim.

öyle mi diyorsunuz.. iyi bari evet öyle yapayım. peki devlet hastanesi bakar mı bunlara? yeterli gelir mi?

çok saçma doğum kontrol hapı vermesi. ben de devlete gideyim ilk başta zaten yapacağı bi kan testi bi de ultrasonda bakacak. bunun için ekstra para vermeye gerek yok dedim.
Ne kadar süredir iatiyorsunuz ve deniyorsunuz. Devlete gittiğinizde dr un ilk sorusu bu olacak. 1 yıl altıysa bazı durumalrda hiç bakmıyorlae bile maalsef bu aceleniz ne? Diyip deneyin 1 yıl dolsun gelin diyorlar çoğu dr canım

arkadaşlar ben de çocuk düşünüyorum ama doktora gitmedim ne özel ne devlet. Siz gittiniz mi? Bu ay eğer gebelik olmazsa adet arkası doktora gidicem. kan tahlilleri falan yapılır ama devlet mi özel mi sizce?
Ben devlete gittim vajinal ultrasonla baktı, yumurtan var bugünleri değerlendir dedi, folik asit yazdı Folidoce diye. Adetin 2 ya da 3. günü hormon tahlili yaptırmak gerekiyormuş de bana bunlardan hiç bahsetmedi, bir kere daha devlete gidip bu tahlilleri isticem randevu bulamazsam özele giderim malum adet tarihine randevu denk getirmek zor.

Prolaktinim yükselmiş o da stresten olurmus. Sen sters yapmıssn hormonlarını bozuyosn korun ara ver demişti! Aynen kan ile ultrason her hastende aynı zaten canım

bana vajinal değil normal göbekten baktı. adetin 2. ya da 3. günüydü. bana yumurtlama dönemi dedi kafamı karıştırdı. sonra da testleri istedi ama ertesi gün gitmem gerekiyordu gidemedim kaldı

bana vajinal değil normal göbekten baktı. adetin 2. ya da 3. günüydü. bana yumurtlama dönemi dedi kafamı karıştırdı. sonra da testleri istedi ama ertesi gün gitmem gerekiyordu gidemedim kaldı
Çok ilginç reglken nasıl yumurtlama günü oluyormuş. Göbekten net göremiyorlar bir de, benim miyomum mesela karından ultrasonla görünmüyor.

Çok ilginç reglken nasıl yumurtlama günü oluyormuş. Göbekten net göremiyorlar bir de, benim miyomum mesela karından ultrasonla görünmüyor.
bence uydurdu. çünkü regl günümdü ama kanamam tam gelmemişti ben onu söyleyince o da gördüğüne yumurta dedi geçti. yani yumurtlama kanamasıymış sözüm ona ama sonradan benim adetim tam olarak geldi

bence uydurdu. çünkü regl günümdü ama kanamam tam gelmemişti ben onu söyleyince o da gördüğüne yumurta dedi geçti. yani yumurtlama kanamasıymış sözüm ona ama sonradan benim adetim tam olarak geldi
Yumurtlama kanaması o kadar yaygın bi şey değil ki, bence de uydurmuş. Benim tam yumurtlama günlerimdi.

Kızlar solgar vm 75 içinde folik asitte var efo momla kıyasladığımda içerik olarak daha zengin! Ben efa mom almıstm bittiğinde solgarın multivitamine geçiş yapacagım.

Bak bakalim hangisi iyiyse onu kullanalim. daha iyisi varsa bi sonraki ay onu kullanirim.
En fazla vitamin ve çeşitli mineral solagar vm75te..
Efamomda mineral daha az ama ekstra balık yagı var..
Regenesisin içeriği baya az diğer ikiliylr kıyaslanamaz bilee

En fazla vitamin ve çeşitli mineral solagar vm75te..
Efamomda mineral daha az ama ekstra balık yagı var..
Regenesisin içeriği baya az diğer ikiliylr kıyaslanamaz bilee
evet folik asit içeriği aynı fakat diğer vitaminlerin oranı daha az hatta bazı vitaminler regenesiste hiç yok ve üstelik fiyatta nerdeyse aynı.. solagar iyi bir markadır zaten.. teşekkürler bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…