Gebeliğe hazırlık

huzurum_0909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
43
16
20
Merhaba kızlar aranızda yeniyim..
7 aylık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat bebisimiz olmadı bir kaç hafta önce adetliyken kadın doğuma gittim hormon testi yaptırdık temiz çıktı ultrason ile yumurtalığıma baktı gayet normal sadece enfeksiyon var dedi sonra çocuk tedavisine başlattı beni doktorum klomen ,folik asit,iltihap için ilaç yazdı bir hafta düzenli kullandım klomen bitince tekrar gittiğimde yumurtalıklarima baktı iltihabın geçmiş fakat yumurtalıgin gelişmemiş 14 mm demişti ve tekrar klomen yazdı bense almadım kullanmadım klomenin kist yaptığını defalarca duydum şuan ovulasyon dönemindeyim degerlendirdim umarım tutmuştur ne yapmam gerekiyor doktora gitmeliyim sorunum yokmuş boş yere neden gidiyim ki özel hastaneler para için yapıyorlar herşeyi akıl verinn biraz uzun oldu hakkınızı helal edinn

merhaba hakkınız da hayırlısı olsun sorun yok dediyse gitmeseniz de olur diye düsünüyorum

Yumurtlagim 14 mm demişti en son gün gün büyüyorlar mi küçük kalsa gebelik olmaz mı diye düşünüyorum fazla ilaç da kullanmak istemiyorum
Evet olmuyormuş küçük kalınca ben femara kullandım 2ay nerdeyse 5mm 2mm sadece dediler gebelik oluşmaz şimdi klomen kullandım bu ay bakalım bugün çekim olacak kaça yükselişler olacak ama benim doktor 14mm olsaydi sana çatlatma iğnesi verirdim dedi ama maalesef işte

Umarım tutar benim ki 14mm zaten adetim yeni bitti gün gün büyüyorlar para için yapıyorlar hep benim de reglme 6 günüm kaldı kan vermeyi düşünüyorum şuan da

14 mm yeterli bi büyüklük değil. Gün gün büyüdüğünü sen nerden biliyorsun? Doktor musun? Özel hastaneler para için yapıyorsa devlete git. Şu cahilce düşünceden bi çıkın ya

İnsanlar yumurta rezerv, yumurta tembelliği vb ile uğraşıyorken burda rahat rahat “kücük kalsa gebelik olmaz mı” diyorsunuz. Eşiniz de testlerini yaptırdı mı? Hiç sanmıyorum o kafada gibisiniz sanki. Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz kendinizle ilgilenin, kendinize değer verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…