- 18 Kasım 2019
- 24
- 21
- 3
- Konu Sahibi Rojseh2134
-
9 AY çocuğum olmuyor demek için çok erken cnm. Dert etme 1 yıl geçmesi gerek en az. Cocuğun olma olasılığı her zaman var tabi ki. Rabbim hayırlısını nasip etsinMerhabalar ben 9 aydir evliyim ve cocugum olmuyor gecen ay kan sonucumu aldim fsh 2.48 ca125 46.21 prolaktin ise 20.8 di doktor bana cyclo progynova verdi ve 21 tableti kulandim bitti 1 hafta ara verdim suan yine kulanmaya basladim pazar gunu test yaptim 2.0 cikti bu sayi yukselir mi yada sizce bu ay cocuk olma olasiligi var mi
Amin insallah acaba degerlerim normalmidir cok merak ediyorum9 AY çocuğum olmuyor demek için çok erken cnm. Dert etme 1 yıl geçmesi gerek en az. Cocuğun olma olasılığı her zaman var tabi ki. Rabbim hayırlısını nasip etsin
canım ne oldu sonuç merak ediyorum bnde bu ay bekliyormm inşAllah Allah ikimizede nasip ederAmin insallah acaba degerlerim normalmidir cok merak ediyorum
Beta hcg testi yaptim sonuc negatif cikti ilaci kulanmama ragmen hala adet olmadim ben hicbisi anlamadm bu istencanım ne oldu sonuç merak ediyorum bnde bu ay bekliyormm inşAllah Allah ikimizede nasip eder ☺☺☺
Amin jnsallah canm hayirlisiyla rabbim ikimizede nasip edercanım ne oldu sonuç merak ediyorum bnde bu ay bekliyormm inşAllah Allah ikimizede nasip eder ☺☺☺
canm galiba hamileyimm ilk defa test yaptm 5 dk içinde silik çıktı başka markadan bi tanedaha mı yapsm ya heyecnlıym ne ypcğmı bilmyrmAmin jnsallah canm hayirlisiyla rabbim ikimizede nasip eder
Aaaa hayirlisi olsun bence direk kan testi yapmani oneririm canmcanm galiba hamileyimm ilk defa test yaptm 5 dk içinde silik çıktı başka markadan bi tanedaha mı yapsm ya heyecnlıym ne ypcğmı bilmyrmEki Görüntüle 2576017
yarın sabahda bi trst yapıcan o da çift çukarsa kana gidicem inşAllahAaaa hayirlisi olsun bence direk kan testi yapmani oneririm canm
Canim hastaneye gittin mi merak ediyorum yaaayarın sabahda bi trst yapıcan o da çift çukarsa kana gidicem inşAllah☺☺☺
Canim hastaneye gittin mi merak ediyorum yaaa
Bir sey soracağimevett hamişim☺☺
Allah anali babali buyutsun insallah cok sevindimevett hamişim☺☺
yerleşme olabilrmi bilmiyorum canm bak bnmkife çok yeni 2.5 haftalıkmış daha kanama hiç görmedim hiçbi belirtim yok sadece göğüsde hafif ağrı ve iştahım çok açık başka hiçbişy yok.Herkesin belirtisi farklı oluyo derlerdi ama hep belirtilere bakmadan edemiyodum acaba bu belirti bmde varmı yokmu diye kafayı yiyodum ama şükür hiçbişy gissetmediğim belirtimin olmadığı bi ay geldi yerleşti bebişimBir sey soracağim
Ben de catlatma iğnesi oldum bugun yedinci günü ama üç gündğr kahverengi akıntı ve goguslerde agrı var acaba yerleşme kanaması olablir mi
teşekkürler canm allah istiyen herkese nasip etsnAaayyy cok sevindim yaa
Allah anali babali buyutsun insallah cok sevindim
Sancım yok arada sol kasıkta bı ağrı oluyo ama o da hafif ama kahverengı akıntım uc gun oldu kesıldı sonra dun oldu bu sabah olmadı oyle gidiyor catlatma iğnesinden sonra doktoruma msj seklinde sordum sadce bır sey olmaz dedi herhangı bı acıklama yapmadı ama goguslerim dehset agrıyo benım adetime bır hafta kala felan olurdu bu durum ama daha uc hafta var en cok gogus agrım var patlıcak gibiyerleşme olabilrmi bilmiyorum canm bak bnmkife çok yeni 2.5 haftalıkmış daha kanama hiç görmedim hiçbi belirtim yok sadece göğüsde hafif ağrı ve iştahım çok açık başka hiçbişy yok.Herkesin belirtisi farklı oluyo derlerdi ama hep belirtilere bakmadan edemiyodum acaba bu belirti bmde varmı yokmu diye kafayı yiyodum ama şükür hiçbişy gissetmediğim belirtimin olmadığı bi ay geldi yerleşti bebişim ☺ kbdini sıkma doktoruna git hemen kanaman varsa sancın var mı akıntı olurln
Bu arada hayırlı ugurlu olsun mevlam saglıkla kucagına almayı nasıp etsinyerleşme olabilrmi bilmiyorum canm bak bnmkife çok yeni 2.5 haftalıkmış daha kanama hiç görmedim hiçbi belirtim yok sadece göğüsde hafif ağrı ve iştahım çok açık başka hiçbişy yok.Herkesin belirtisi farklı oluyo derlerdi ama hep belirtilere bakmadan edemiyodum acaba bu belirti bmde varmı yokmu diye kafayı yiyodum ama şükür hiçbişy gissetmediğim belirtimin olmadığı bi ay geldi yerleşti bebişim ☺ kbdini sıkma doktoruna git hemen kanaman varsa sancın var mı akıntı olurln
Amin insallah canimteşekkürler canm allah istiyen herkese nasip etsn ☺☺☺☺☺
çatlatma iğnesinden dolayı bu tür değişimler oluor olabilir ama inşAllah hamilesndr canm beni haberdar et sonucu öğreneceğin zaman :)Sancım yok arada sol kasıkta bı ağrı oluyo ama o da hafif ama kahverengı akıntım uc gun oldu kesıldı sonra dun oldu bu sabah olmadı oyle gidiyor catlatma iğnesinden sonra doktoruma msj seklinde sordum sadce bır sey olmaz dedi herhangı bı acıklama yapmadı ama goguslerim dehset agrıyo benım adetime bır hafta kala felan olurdu bu durum ama daha uc hafta var en cok gogus agrım var patlıcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?