- 30 Nisan 2023
- 1.888
- 1.984
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Kızlar bugün kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. Pcosluyum zaten. Zayıfladım 5 kilo verdim bile. Vitamin kullanıyorum, elimden geleni yapıyorum ama geçen ay incir kürü deneyeyim dedim 2 aydır düzenim mahvoldu. Ara kanama yaşamazdım ara kanama yaşadım, adetim az geldi, sanırım bu da ara kanama yaşamama neden oldu. Ara kanamadan mı kaynaklı bilmiyorum yumurtlama ortada yok. Pcos sabır işi gibi bi şey. Sadece düşünüyorum da ağustos temmuz aylarında düzenli adet olurdum hatta aylarca düzenliydi. Sadece çocuk denemiyorduk. Düşünmüyordum. Yine sağlıklı ev yemeği yerdim ama canım tatlı isteyince tatlı da yiyordum gayet, bazen abartır bazen azaltmaya çalışırdım yani o tombik dönemimde bile belki de defalarca yumurtlamam oluyordu. Şimdi diyet yaparken belki de stres oluyorum, arada bir kaçamak yapsam az bi tatlı bi şey yesem hep suçluluk duygusu içindeyim. İnositol kullanıyorum 2 aydır ama oranına dikkat etmemişim, 4 gram alırsam belki bu insülin direnci durumum düşer ya da metformin başlarsam. İnanın her şeyi araştırdım, yabancı kaynakları taramaktan ingilizcem gelişti. Ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum ama ben mutsuzum ya. Hani enerjim var uykum var yemem düzenli ama bilmiyorum bi şeyler doğru gelmiyor. Bunalıyorum. Ama anne olmayı da çok istiyorum, yürekten istiyorum. Her şeyi akışına bıraksam diyorum, sonra cinsel istek yönünden değişik biriyim keyfime bırakıyordum eşimle, onlarda da yumurtlamayı 40 yılda anca yakalarız. O zaman çocuk hiç olmaz diye ayriyeten üzülüyorum. Doktora gitmek, ilaç kullanmak da istemiyorum doğal yolla olsun istiyorum ama bu ne zor bi süreçmiş. Yıllarca bekleyen insanlar var biliyorum ama sabır edemiyorum. Hemen olsun istiyorum.