- 16 Haziran 2015
- 98
- 39
- 38
- 33
- Konu Sahibi aburcubur91
-
Kendine Aslan pençesi çayı eşine çakşır kökü çayı yapabilirsin.selam arkadaşlar,
gebelik istiyorum bunun için akşamları evde siyah çay içmek yerine bitki çayları rahime yumurtalara yararlı çaylar içmek istiyorum hatta eşime de içirebilirim.
Var mı önerileriniz veya içtiğiniz kendiniz hazırladığınız bitki karışımları? Evde sabah akşam içeyim diyorum.
Kendine Aslan pençesi çayı eşine çakşır kökü çayı yapabilirsin.
Eşine keçi boynuzu kaynatıp içir .. sende aslan pençesi ya da adaçayı tüket
Kendine Aslan pençesi çayı eşine çakşır kökü çayı yapabilirsin.
Olabilir tabi..Keçi boynuzunu pekmezi olmaz mı acaba ?
Aslan pençesi de civan perçemi de aynı işi yapıyor. İkisine gerek yok yani hangisini beğenirsen iç ya da aktarda karışık alırsın. Sen bilirsin. 5 dk kaynatarak yapılıyor onlar. Ama çakşır kökünden nasıl çay yapıldığını bilmiyorum biz suyunu kullanmıştık. Ama çayı da çok iyiymiş internette yapılışını bulabilirsin.Canım aslan pençesi yazınca bir de civan perçemi de çıkıyor ikisini mi alıp normal çay demler gibi mi içeyim yoksa farklı bir yolu mu var ?
çakşır kökünü suda mı bekleteceğim?
Kökü açık satılıyor zaten. Bi aktarda yoksa başka birinde olur illa ki. Ama suyunu almak istersen mecitefendi kullanmıştı eşim faydasını gördük.canım bir de aktarlarda çakşır bulunmayabiliyormuş internetten alsam nolur? Yalan yanlış olur mu acaba bildiğin bir marka var mı?
Kökü açık satılıyor zaten. Bi aktarda yoksa başka birinde olur illa ki. Ama suyunu almak istersen mecitefendi kullanmıştı eşim faydasını gördük.
Rica ederim. Şifa olsun :)canım çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bugün hemen alacağım :)
sakın bir çaydanlık demleyipte içmeye kalkmayın bir bardak içeceksiniz ,
aman haa deyimmm
Peki sizce her gün 1 bardak mı içmeliyim yoksa araya boş gün de koyayım mı ? Hergün de içersem sanki aşırı mı yüklenmiş olurum acaba?
Canım ya sana bi şey sorcam bugün hormon testi yaptırdım değerlerim estradiol:74.87Aslan pençesi de civan perçemi de aynı işi yapıyor. İkisine gerek yok yani hangisini beğenirsen iç ya da aktarda karışık alırsın. Sen bilirsin. 5 dk kaynatarak yapılıyor onlar. Ama çakşır kökünden nasıl çay yapıldığını bilmiyorum biz suyunu kullanmıştık. Ama çayı da çok iyiymiş internette yapılışını bulabilirsin.
Yüksek değil canım bakma canım sen ona. Ben 8 küsürle hamile kaldım. LH değeri önemli burda. Ama yazmamışsın onu. Estradiol ve prolaktin sınırda sayılırlar. Yani sıkıntı yok ama yaptığın şeylerde dikkatli olmalısın. Mesela incir kürü bal-tarçın-çörekotu kürü yapmamalısın ada çayı içmemelisin. Aslan pençesi civan perçemi hayıt suyu bu tarz şeyler hormon düzenleyicidir. Bunları kullanabilirsin.Canım ya sana bi şey sorcam bugün hormon testi yaptırdım değerlerim estradiol:74.87
Fsh:6.71
Tsh:2.29
Prolaktin:21.73 bunlar asistan bana fsh çok yüksek diğer ay adetinin ikinci günü gel eğer yine yüksek çıkarsa infertiliteye yönlendircem dedi yüksek mi cidden ? Sen anlıyorsun bu değerlerden
Lh a bakmadılar canım Yok sonuçlarda o yüzden yazmadım testere dişli Aslan pençesi içsem sıkıntı olmaz demiYüksek değil canım bakma canım sen ona. Ben 8 küsürle hamile kaldım. LH değeri önemli burda. Ama yazmamışsın onu. Estradiol ve prolaktin sınırda sayılırlar. Yani sıkıntı yok ama yaptığın şeylerde dikkatli olmalısın. Mesela incir kürü bal-tarçın-çörekotu kürü yapmamalısın ada çayı içmemelisin. Aslan pençesi civan perçemi hayıt suyu bu tarz şeyler hormon düzenleyicidir. Bunları kullanabilirsin.
Olmaz canım çok faydalı o. Tadı da diğerlerine göre daha iyi. Günde 2 bardak 5 dakika kaynatarak yapılıyor.Lh a bakmadılar canım Yok sonuçlarda o yüzden yazmadım testere dişli Aslan pençesi içsem sıkıntı olmaz demi
Tamam canım direk suratıma kendiliğinden olmasını bekleme dedi çok moralim bozulduOlmaz canım çok faydalı o. Tadı da diğerlerine göre daha iyi. Günde 2 bardak 5 dakika kaynatarak yapılıyor.
Boşver moralini bozma. En beklemediğin zamanda gelir güzel haberler. Umudunu kaybetme. Elinden geleni de yap tabi ki.Tamam canım direk suratıma kendiliğinden olmasını bekleme dedi çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?