Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık için çay?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aburcubur91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
39
38
33
selam arkadaşlar,

gebelik istiyorum bunun için akşamları evde siyah çay içmek yerine bitki çayları rahime yumurtalara yararlı çaylar içmek istiyorum hatta eşime de içirebilirim.

Var mı önerileriniz veya içtiğiniz kendiniz hazırladığınız bitki karışımları? Evde sabah akşam içeyim diyorum.

Kendine Aslan pençesi çayı eşine çakşır kökü çayı yapabilirsin.

Kendine Aslan pençesi çayı eşine çakşır kökü çayı yapabilirsin.

Canım aslan pençesi yazınca bir de civan perçemi de çıkıyor ikisini mi alıp normal çay demler gibi mi içeyim yoksa farklı bir yolu mu var ?
çakşır kökünü suda mı bekleteceğim?

Canım aslan pençesi yazınca bir de civan perçemi de çıkıyor ikisini mi alıp normal çay demler gibi mi içeyim yoksa farklı bir yolu mu var ?
çakşır kökünü suda mı bekleteceğim?
Aslan pençesi de civan perçemi de aynı işi yapıyor. İkisine gerek yok yani hangisini beğenirsen iç ya da aktarda karışık alırsın. Sen bilirsin. 5 dk kaynatarak yapılıyor onlar. Ama çakşır kökünden nasıl çay yapıldığını bilmiyorum biz suyunu kullanmıştık. Ama çayı da çok iyiymiş internette yapılışını bulabilirsin.

canım bir de aktarlarda çakşır bulunmayabiliyormuş internetten alsam nolur? Yalan yanlış olur mu acaba bildiğin bir marka var mı?
Kökü açık satılıyor zaten. Bi aktarda yoksa başka birinde olur illa ki. Ama suyunu almak istersen mecitefendi kullanmıştı eşim faydasını gördük.

Canım ya sana bi şey sorcam bugün hormon testi yaptırdım değerlerim estradiol:74.87
Fsh:6.71
Tsh:2.29
Prolaktin:21.73 bunlar asistan bana fsh çok yüksek diğer ay adetinin ikinci günü gel eğer yine yüksek çıkarsa infertiliteye yönlendircem dedi yüksek mi cidden ? Sen anlıyorsun bu değerlerden

Yüksek değil canım bakma canım sen ona. Ben 8 küsürle hamile kaldım. LH değeri önemli burda. Ama yazmamışsın onu. Estradiol ve prolaktin sınırda sayılırlar. Yani sıkıntı yok ama yaptığın şeylerde dikkatli olmalısın. Mesela incir kürü bal-tarçın-çörekotu kürü yapmamalısın ada çayı içmemelisin. Aslan pençesi civan perçemi hayıt suyu bu tarz şeyler hormon düzenleyicidir. Bunları kullanabilirsin.

Lh a bakmadılar canım Yok sonuçlarda o yüzden yazmadım testere dişli Aslan pençesi içsem sıkıntı olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…