Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık acil cevap Kafayi yemek üzereyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emel070707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
7
0
1
23
Arkadaslar bundan birkac gun once yazmistim bugunle 47 gundur adet olmuyorum bugun sabah eczaneden test aldım 5 tl eczaci verdi herneyse sonucta negatif çıktı ama bukadarda uzun sure gec olmuyorudum adetim duzensiz ama abukadar da deil acaba testi erken mi yaptim arkadaslar az faha beklemelimiyim test icin kan vermek için lutfen cevap verin 5 gun bekleyipte gitsem kan testine olurmu veya 1 hafta belli olma ihtimali varmi az daha beklemelimiyim

Bu kadar gecikme ile cıkardı olsaydı diye düşünüyorum ama aklınızda soru işareti varsa kan verin.

Kan verin. Arkadaşımda da böyle oldu. Adeti doğum kontrol hapını yeni bıraktığı için düzensizdi 45-50 gün adet olmadı testlerde çıkmadı çok geç yumurtlamış. Ama umutlanmadan bi kan verin bence siz herkeste aynı olacak diye bişey yok. Yolunuza bakarsınız ona göre söktürücü falan kullanırsınız

Hamile olma ihtimalim yokmu
Bunu ben bilemem kan vermeniz lazım bende testler bu zamana kadar hiç yanlış çıkmadı. Bazıları yanlış olma ihtimalinden bahsediyor bana denk gelmedi ama olsa bence cıkardı cok fazla gecıkme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…