Arkadaşlar iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum nasil olduysa olmuş şok içerisindeyim. Biliyorum 4 gözle bebek bekleyenleriniz var ve benim yaptığımı şımarıklık olarak göreceklerde var. Ben yüksek lisans için yıl sonunda yurtdışına çıkacağım iki senelik bi eğitim alacağım ve eşim burada kalacak. Planlarımız buydu ve ben bu plan için tahmininizden çok daha fazla emek verdim. (Dil öğrendim, yazılım öğrendim, sınavlara çalıştım...)İki gündür baya kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum yapı olarak kürtaja karşıyım ama anneliğe de hazır değilim sürekli ağlıyorum. Eşim tam tersi çok mutlu çok hevesli onunda hevesini kırmak istemiyorum. Bebeği nasıl kabullenebilirim? Ayrıca bebeklede bu hedeflerimi gerçekleştirebilir miyim sizce ? Son olarak benim kedim var hamilelikte evcil hayvan bakımı nasıl oluyor ? Ayrıca benim eşim doktor ve hamile olduğumu ogrendiginden beri bana eşim gibi değilde doktorummus gibi davranıyor. Bu durumada sinirleniyorum. Ruh halim çok kötü.