gebeliğe bir gün daha yaklaşma günlüğüm... :KK55: :KK55:

canım yaa haılelıgı ben kendım hıssettım memelerım cok hassastı dokunamaıodum kasık agrım vardı saglı sollu ama sanırım benımkı tutunamadııdrar testım dunkunden daha acık reklı hayalet cızgı gıbı

benım akıntı falan kesıldı ama bebek gıttı sanırım tutunamadı cunku sabah ıdrar testı yaptım rengı açılmıs baya

Günaydın.. Bence kan vermelisin kesin sonuç çıkıyo..
İnşallah gitmemiştir yaa..

evet hemen kan ver benimde öyle olmuştu ama kimyasal gebelik oldu... bir arkadaşında silikleşti ama çok şükür kan değeri düşmemiş... inşallah seninde düşmemiştir değerin ilk kaçtı

evet hemen kan ver benimde öyle olmuştu ama kimyasal gebelik oldu... bir arkadaşında silikleşti ama çok şükür kan değeri düşmemiş... inşallah seninde düşmemiştir değerin ilk kaçtı
ILK 27 SONRA 38 AMA ARALARINDA 20 SAAT VARDI

ILK 27 SONRA 38 AMA ARALARINDA 20 SAAT VARDI
en aza bir gün arayla ve aynı satlerde kan vermen gerekliydi ama yinede artış var çok şükür inşallah daha da artar bu gün yaptırdın mı peki hani silikleşmeye başlayınca

en aza bir gün arayla ve aynı satlerde kan vermen gerekliydi ama yinede artış var çok şükür inşallah daha da artar bu gün yaptırdın mı peki hani silikleşmeye başlayınca
YAPTIRDIM CNM SİMDİLERDE CIKMASI LAZIM AMA CIKMADI HENUZ

YAPTIRDIM CNM SİMDİLERDE CIKMASI LAZIM AMA CIKMADI HENUZ
tama canım stres yapma inşallahartmıştır değerin nasip herşey çünkü ben bir düşük yaşadım 8 ahaftalık inan o kimyasaldan daha zor çok alışıyorsun hamileliğe ve birde bakıyorsın ki gitmiş senden ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 4 gün hamilelik yaşadım sadece ona çok üzülmedim düşükten daha rahat oldu... hakkında hayırlısı olsun ve ne olursa olsun beterin beteri var onu düşün...

AYNEN UZULMEM ZATEN TUTUNUP DUSECEGINE SIMDI DUSMESI DAHA IYI OLUR

burda şöyle bir uygulama var bende son düşüğümde öğrendim kanda gebelik yoksa sonuç bir saatte çıkyormuş ama eğer gebilk varsa sonuç ta yanılma payı olamsın diye testi tekrarlıyorlarmış ve buda 2 saat sürüyormuş... ben devlet hasatnesinde kan verdiğim de eğer sonuç gecikirse diyorum yine hamileyim diye ve öylede oluyor

aaabılmıodum cnm bunu ıyın oldu söyledıgın gecen kı sonucum da gec cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…