gebeliğe bir gün daha yaklaşma günlüğüm... :KK55: :KK55:

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.173
16.769
merhaba arkadaşlar...

burası benim günlüğüm her gün yaşadıklarımı duygularımı heyecanımı umutsuzluğumu buraya yazacağım...

Anne olmak.....

işte benim gayem 4 yıldır uğraşıyorum bi gün nasip olacak inşAllah

bugun döngümün 20. günü dün iki tane sağ tarafımdan yumurtam çatladı saat bir gibi oldu nerden anladın dıyecek olursanız benım yumurta nerden çatlıyorsa o tarafta acı hissediyorum adet sancısı gıbı degıl farklı batma sızlama da değil keskin bir acı ve dün acı hissim gündüz bir gibi başladı akşam yedilere kadar devam etti

-bugün çatlamanın 2. günü muhtemel adet tarıhim ise 12 mayıs 2015

-bugün fazlasıyla mutluydum sebepsiz mutluluklarım oldu gün harikaydı bol bol güldüğün eğlendiğim bir gün oldu

Gunlugun haayirli olsun abla insallah tutmustur bebis
artik dort gozle bekliyoruz minigini..
Soylemesi kolay olabilir ama takma bak bugun guzel gecti demissin insallah hep boyle gecer

Gunlugun haayirli olsun abla insallah tutmustur bebis
artik dort gozle bekliyoruz minigini..
Soylemesi kolay olabilir ama takma bak bugun guzel gecti demissin insallah hep boyle gecer
ewet artık yasaması da kolay soylemesı gıbı zor degıl umutla bekleycem bu 10 gun guzel gecsın günlüğü tutyorum ki sonradan belirtilerı yasadıklarımı unutuyorum en azından hamılelık ve adet belırtılerımı ayırmıs olurum

Bugün beyaz kokusuz sivi seklinde akintim oldu surekli oldu ama

Yine keyfim gayet yerindeydi

Biraz kuruluk var sanirin artan progesteronun etkisi olmali bu

ewet geçen ay husranla kırmızı kartı gördukkk ve gelelım yenı aya yıne beklemedeyım tabıkı

bugun adetın 23. gunu bıttı
- göğüsler aşırı hassas
- üşüme ve titreme geliyor bı yandan da yangın basıyor
- sağ tarafımda bısey var batma degıl sancı degıl tarıf edemıyorum ama orda bısey var ki sağdan yumurtladım bu ay

hadı bakalım hayırlısı ınsallah bu belırtıler gebelıktendır

oglak_kadini Günlüğün hayırlı olsun, bende bu günlüğün deftere yazılanı var, bebeğime yazıyorum.
Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile başladım sağ olsun.. Çok iyi geliyor.
Ben de üç senedir bekleme aşamasındayım, daha kavuşamadım yavruma..
İnşallah minik meleğin gelmiştir sana.
Sevgiler..

Insallah gelmistir cnm kan testim ve idrar testlerim pozitif cikio insallah bi sorun yokturr bu sefer de dusurmek istemiom yani agrisindan korkuyom hayirlisini bekliyorum bakalim nolcak

Insallah gelmistir cnm kan testim ve idrar testlerim pozitif cikio insallah bi sorun yokturr bu sefer de dusurmek istemiom yani agrisindan korkuyom hayirlisini bekliyorum bakalim nolcak

ay insallah abla gelmistir kuzun ya insallah siki siki tutunurda dusmez.
cok sevindim bu arada dun kandildi pek giremedim yazamadim da sana gecmis kandilin mubarek olsun kendine cok dikkat et

ay insallah abla gelmistir kuzun ya insallah siki siki tutunurda dusmez.
cok sevindim bu arada dun kandildi pek giremedim yazamadim da sana gecmis kandilin mubarek olsun kendine cok dikkat et
Sagol canim okula gitmedim yatiyorum dinleniyorum en azindan su lekeler bitene kadar tek umut kirmiziya donmemesi insallh donmeden biter

günlüğün hayırlı olsun
allahım ınsallah gonlunden gecenı verır kucagın bebısle dolar

Sagol canim okula gitmedim yatiyorum dinleniyorum en azindan su lekeler bitene kadar tek umut kirmiziya donmemesi insallh donmeden biter

yat abla agir is felan yapma biliorsun bende yasadim lekelenme yerlesme lekesidir o benimde 7 8 damla bisi geldi progestanla kesildi ertesi gunu hafif gene geldi peceteye sildikce sonra tamamen durdu 1 hafta yatmistim hatirlarsan sanada yazmistim cok sevindim insallah bu sefer saglikla tutunur sana büyür. Biliyorsun stres yasak ona gore
Cok sagol cnm senin de kandilin mubeerek olsun ins kabul olmustur dualarin

insallah abla sagolasin ne guzel mubarek gunde ogrendin simdi sadece saglikla tutunmasi kaldi tutunur ama bu sefer olucak inaniyorum

Sen de dua et insallah tutunucak cnm sabirla bekliycem

Çok sevindim canım benim yaa..
İnşallah gelmiştir, benim de 2 gündür ara kanamam var ..
Sebebini bilmiyorum, adet bitti 1 hafta oldu ..

Çok sevindim canım benim yaa..
İnşallah gelmiştir, benim de 2 gündür ara kanamam var ..
Sebebini bilmiyorum, adet bitti 1 hafta oldu ..
amin cnm ınsallah gelmıstır bugun tekrar kan verdım artmıs degerımız

tam yumurtlama donemındesın cnm bazen yum donemınde de ara kanama olabılıyor

amin cnm ınsallah gelmıstır bugun tekrar kan verdım artmıs degerımız

tam yumurtlama donemındesın cnm bazen yum donemınde de ara kanama olabılıyor

İnşallah canım bebeğin seninledir..
Bugün baya arttı kanamam.. Nasip bakalım..

Canım günlüğünü okudum ama hamile OLDUĞUNU kaçıncı Günü'nde ve nasıl öğrendiğini kan Değerlerini falan yazmamışsın merak ettim benim de geçen Ay kimyasal gebelikle sonuçlanan kısa bir hamileliğim oldu, yeni adetimi bekliyorum ama içimden bir ses de adet olmayacaksın diyor... Adetime yaklaşık 10 gün kala lekelenmem oldu inşaallah yerleşmedir diyorum bende bu gün kesildi daha adetime 7 gün var ve müthiş endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…