Doğuma Hazırlık GEBELER GEBE KALMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE SİGARAYI BIRAKALIM:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba kızlar bende 5 yada 6. haftamda bırakmıştım hemsireyim ve maalesef cok iciyordum öncesinde taa ki bir doktor arkadaşımız sigaradan her nefes çektiğinde bebeğinin nefes almasını engelliyor boğazını sıkıyorsun gibi düşün dedi ve birçok riski hatırlattı, ayrıca gelişimin başladığı haftalar yaklaşıyor bırakmazsan daha doğmamış çocuğuna yaptığın kötülüğü hayal bile edemezsin dedi engelli riskini kastederek. Korkutmak gibi olmasın kusura bakmayın söylemler için ben etkilenip bıraktım zaten bir süre içmeyince de tiksindim simdi 30. haftadayız Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi🥰 İnsallah isteyen herkes bırakabilir🌸

Ben birakmis birakamamis gibi birsey olmustum
Hamileligimi ogrendikden 1 hafta sonra sigara kokusundan tiksindim icilen ortama uzaktan bile yaklasamiyodum
Esime bagiriyodum evde icilmiycek diye
Ilk trimestr gecti ikinci trimestrda bulantilarim bitince nefsime hakim olamadim ictim maleseff
Son 2 ayda sicaklar bi yandan o kocaman gobek nefes guclugu icmek aklima bile gelmiyordu
Basi ve sonu icmedim hamileligimin ortalarinda iciyordum
Simdi tekrar cocuk dusunuyorum olursa nasil yapicam bilmiyorumm yazdiklarinizi okuyumda biraz icime islesin bari

Bende hamileydim hamileligimi ogrenir ogrenmez kestim icmedim sonra dusuk yaptim kurtaj oldum beni kurtaja alirlarken okadar uzgundum ki esime dedim kurtajdan sonra cikar cikmaz bir sigara içicem cunku narkoz verdikleri icin 6 saat hic birsey yiyip icirmediler ogun bugundur iciyorum 2 ay oldu nasip eger tekrar hamile kalirsam nasil birakicam insallah birakirim sizede hayirlisiyla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Kizlar bana da yardim edin lutfen ya napicam bilmiyorum. Gecen hafta ogrendim hamile oldugumu o gün 1 tane ictim sonraki gun 2 tane ictim. 48 saattir hic icmedim asiri derecede mutsuz hissediyorum. Ictigim günler de vicdan azabindan agladim. Icsem de mutsuzum icmesem de mutsuzum sanki biri bana 1 tane icebilirsin dese rahatlicam. Ne kadar kotu bir bagimlilikmis icmeyince hicbiseyden tat ve zevk alamiyorum resmen

merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim maalesef sigarayı bırakamadım ama bugün bir başlangıç yapıp içmemeye karar verdim benim gibi bırakmak isteyip de bırakamayanlar varsa buyrun hep birlikte bırakalım birbirimize destek olalım :) 23.11.2020 saat:KK12:50 hadi bakalım :110::anneadayı:
Mide bulantıları başlayınca bi tane bile içemeyen zavallı ben 😂 şuanlık bulantıdan aklıma bile gelmiyorda bulantılar geçince başlayacagımdan çok eminim lise 1 den beri içiyorum imkansız benim için

Mide bulantıları başlayınca bi tane bile içemeyen zavallı ben 😂 şuanlık bulantıdan aklıma bile gelmiyorda bulantılar geçince başlayacagımdan çok eminim lise 1 den beri içiyorum imkansız benim için
Keske o bulanti bana da gelse sigaradan tiksinsem de icmesem modundayim. Ben de 17 yasimdan beri iciyorum 16 sene olmus ya 48 saattir icmedim suan kisisel rekorum. Ama icmememiz lazim ya benim kuzenim hep icti cocuk dogduktan sonra hep hastalandi bagisikligi cok dusuk.

Canım kaçıncı hafta başladı bulantın. Ben şu düşük değerlisinden aldım 0.1 oranlı yarın için gün verdim kendime bırakıcam hafta sonu keseyi görür görmez.. Çok korkuyorum başlasın bulantım diye dua ediyorum.

Keske o bulanti bana da gelse sigaradan tiksinsem de icmesem modundayim. Ben de 17 yasimdan beri iciyorum 16 sene olmus ya 48 saattir icmedim suan kisisel rekorum. Ama icmememiz lazim ya benim kuzenim hep icti cocuk dogduktan sonra hep hastalandi bagisikligi cok dusuk.
Canım 48 saat içmesem bırakırım herhalde benim rekorum sabahtan akşama. :KK43: bence 2 günü tamamladıysan gerisi gelir başarabilirsin senin adına çok sevindim

Canım 48 saat içmesem bırakırım herhalde benim rekorum sabahtan akşama. :KK43: bence 2 günü tamamladıysan gerisi gelir başarabilirsin senin adına çok sevindim
Maalesef bugun ictim 1 tane yarisini icime cekmeden ufledim ama biraz da midem bulanir gibi oldu. Pazartesi doktora gidecegim ben de belki beni korkutur o zaman icmem ya da tiksinti gelsin diye dua ediyorum. Tiksinti gelenler cok sansli bence ya ben de aksi gibi canim asiri istiyor

Maalesef bugun ictim 1 tane yarisini icime cekmeden ufledim ama biraz da midem bulanir gibi oldu. Pazartesi doktora gidecegim ben de belki beni korkutur o zaman icmem ya da tiksinti gelsin diye dua ediyorum. Tiksinti gelenler cok sansli bence ya ben de aksi gibi canim asiri istiyor
Canım biz daha çok yeniyiz yakında gelir bulantı, aramızda bir iki gün var..

Ben de cumartesi keseyi görür görmez atmayı planlıyorum. Hafif değerliye geçtim, atmam umarım kolay olacak. Zorundayız çünkü.

ben bir tane içsem öpüp başıma koyucam günde 10 tane düşük değerli den içiyorum..(10 tanesi 1 sigara değerlerinde) bir tane içiyorsan tamamen bırakabilirsin onu ben senden eminim. Pazartesi buraya güzel şeyler yazacağım inşallah nasıl bıraktığımla ilgili.. Allah korusun bırakmamak gibi bir seçeneğimiz yok, kesinlikle içilmemesi lazım.

Canım biz daha çok yeniyiz yakında gelir bulantı, aramızda bir iki gün var..

Ben de cumartesi keseyi görür görmez atmayı planlıyorum. Hafif değerliye geçtim, atmam umarım kolay olacak. Zorundayız çünkü.

ben bir tane içsem öpüp başıma koyucam günde 10 tane düşük değerli den içiyorum..(10 tanesi 1 sigara değerlerinde) bir tane içiyorsan tamamen bırakabilirsin onu ben senden eminim. Pazartesi buraya güzel şeyler yazacağım inşallah nasıl bıraktığımla ilgili.. Allah korusun bırakmamak gibi bir seçeneğimiz yok, kesinlikle içilmemesi lazım.
Canim ne guzel konusuyorsun valla agzindan bal damliyor. Insallah Allahim hepimize sabir ve irade gucu versin, tiksinelim. Sigara icmedigim icin surekli bisey yiyorum bu gidisle daha bismilllah hamile olur olmaz 5 kilo alacam. Ya o da kotu bi yandan bir de ben bayadir saglikli besleniyordum. Sigarayi 1 e dusurmemle yeme icme feci suan.
Gecen birisi hamileyken tiksinmistim yoksa birakamazdim dedi simdi o geliyor aklima ya ne sansli bunu diyenler, ya tiksinti gelmezse napacam diyorum.
Ya o dusuk degerli sigaranin tadi kotu mu nasil tiksindirirmi acaba

Canim ne guzel konusuyorsun valla agzindan bal damliyor. Insallah Allahim hepimize sabir ve irade gucu versin, tiksinelim. Sigara icmedigim icin surekli bisey yiyorum bu gidisle daha bismilllah hamile olur olmaz 5 kilo alacam. Ya o da kotu bi yandan bir de ben bayadir saglikli besleniyordum. Sigarayi 1 e dusurmemle yeme icme feci suan.
Gecen birisi hamileyken tiksinmistim yoksa birakamazdim dedi simdi o geliyor aklima ya ne sansli bunu diyenler, ya tiksinti gelmezse napacam diyorum.
Ya o dusuk degerli sigaranin tadi kotu mu nasil tiksindirirmi acaba
Yok canım tiksindirmiyor hiçbir işe yaramıyor o ucuna arada filtre takıyorum bi de duman bile gelmiyor neredeyse.. Hiç bırakmaya da yardımcı olmuyor.. Beta hcg değerlerimiz şuan mide bulantısı tiksinme yapacak kadar yüksek değil inşallah 5. Hafta dolarken yükselecek.. Halimize bak midemiz bulansın diye dua ediyoruz😂.. Bu arada aniden geliyormuş bulantı.. İştah acayip açılıp aniden başlıyormuş. Benim de iştahım çok arttı başladım kilo almaya haftaya bu vakitler tiksintileri karşılarız inşallah ya da şu naleti düşünmeyiz..cumartesi hiç içmediğimi iliştircem buraya sana da motive vermiş olurum hayatımda hiç tamamen bırakmadım ben... Bunu bir atlatayım asıl zoru kahve olacak ama doktor izin verirse onu bırakmıcam

Yok canım tiksindirmiyor hiçbir işe yaramıyor o ucuna arada filtre takıyorum bi de duman bile gelmiyor neredeyse.. Hiç bırakmaya da yardımcı olmuyor.. Beta hcg değerlerimiz şuan mide bulantısı tiksinme yapacak kadar yüksek değil inşallah 5. Hafta dolarken yükselecek.. Halimize bak midemiz bulansın diye dua ediyoruz😂.. Bu arada aniden geliyormuş bulantı.. İştah acayip açılıp aniden başlıyormuş. Benim de iştahım çok arttı başladım kilo almaya haftaya bu vakitler tiksintileri karşılarız inşallah ya da şu naleti düşünmeyiz..cumartesi hiç içmediğimi iliştircem buraya sana da motive vermiş olurum hayatımda hiç tamamen bırakmadım ben... Bunu bir atlatayım asıl zoru kahve olacak ama doktor izin verirse onu bırakmıcam
Ah ah bir de kahve var hic sorma. Onu da 2 gunde bire dusurdum ama doktor insallah komple yasaklamaz.
Guzel haberlerini bekliyorum insallah. O nikotini az olan sigarayi alsam daha cok icerim ben kesin ya en iyisi boyle dayanabildigim yere kadar icmiyorum sonra iste 1 tane yarisini da attim gerci ama hic icmememiz lazim ya dusunsene bebege sigara iciyorsun ya bak yine vicdan azabi... ilk bilmeden gunde yine daha fazla iciyordum insallah bebege birsey olmamistir.

Canım kaçıncı hafta başladı bulantın. Ben şu düşük değerlisinden aldım 0.1 oranlı yarın için gün verdim kendime bırakıcam hafta sonu keseyi görür görmez.. Çok korkuyorum başlasın bulantım diye dua ediyorum.
Vallahi 6 haftada başldı ama benim midede sorunlarım var yanma bulantı ya hanilelikten ya reflü gastritten

Yani sağlıklarına inşallah bişey olmaz ama en yakın arkadaşım hamileyken çok içti emzirirkende çocukda hiç bi sorun yok tosun gibi kolayda hasta olmaz doğdugundan berimsadece diş çıkarırken rahatsızlandı oda normal yani

Yani sağlıklarına inşallah bişey olmaz ama en yakın arkadaşım hamileyken çok içti emzirirkende çocukda hiç bi sorun yok tosun gibi kolayda hasta olmaz doğdugundan berimsadece diş çıkarırken rahatsızlandı oda normal yani
Iste herkes bir olmuyor yani sen ben icsek Allah korusun birsey olabilir o vicdan azabiyla yasamak korkunc olur galiba. Valla bilmiyorum biz icmeyelim veya en aza indirelim de artik gerisi takdir

X