• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBE TEST SİLİK KAN BETA NEGATİF

Doktor dedi negatıf dedi eğer emın olmak ısıtıyorsan haftaya gel bir hafta sonra ole bakalım dedi bakalım çubukla devam etcem regl ımı beklıcem o zaman anlasılır hayatım da yasadıgım en ilginç olay oğlumu ben iki haftalıken betada ogrenmıstım bu daha farklı oldu hersey rabbimden allah büyük 🙏🏻

Buyurun bakın bırı kan tahlılı biri çubuk test hep inçe cızgi çıktı vala bılmıyom mıdem yanıyor kaç gündür
Söyle ki suan adetiminin son günü hamile kalsan yani son. Günü yumurtlamıs olsan bile 1 hafta sonra anca beta hcg salgılanmaya baslar yani yumurtlama dan 14 gün sonra testte cıkar. Bence kafan karısmıs senin ben bir kez reglmin son günü yumurtladım o ayda hamile kaldı bittiği günden 20 gün sonra ögrendim sen hesap et. Birde onlar ikizdi 2 kat hormon salgılıyordu yani. Sen son adet tarihine değil yumurtlama tarihine en az 14 gün koy anca öyle testte cıkar daha erken cıkmaz. Her ay aynı zamanda yumurtlama dışımız gün değişir kendini dinlersen bazıları anlıyor. önemli olan yumurtlama tarihin +14 gün sonrası. Bu arada ben saglıkcıyım doktorlar karısık lık olmasın diye sata göre bebegin su kadarlık diyo aslında bebek adetin 1. Günü daha ortada yok ama yeni gebeliğe hazırlıgın 1. Günü diye son adet tarihinden itibaren sayıyorlar bunu yani sen oglunu doktorlara göre 1 haftalık değil 3+2 gibi bir zamanda ögrendin. Meslegim geregi dogum hesabını, dogurtmayı falan ögretti ler normal dogumada girdim hatta dogum hesabı vize sınav sorumdu 😂 biz kadınların problemi şu oluyor biz sata göre hesap yapıyoruz ama dogru su yumurtlama ne zaman olmuş ve döllenme gerçekleşmiş mi? İşte ondan sonra basılıyor belirtiler süreçler

Son düzenleme:
Söyle ki suan adetiminin son günü hamile kalsan yani son. Günü yumurtlamıs olsan bile 1 hafta sonra anca beta hcg salgılanmaya baslar yani yumurtlama dan 14 gün sonra testte cıkar. Bence kafan karısmıs senin ben bir kez reglmin son günü yumurtladım o ayda hamile kaldı bittiği günden 20 gün sonra ögrendim sen hesap et. Birde onlar ikizdi 2 kat hormon salgılıyordu yani. Sen son adet tarihine değil yumurtlama tarihine en az 14 gün koy anca öyle testte cıkar daha erken cıkmaz. Her ay aynı zamanda yumurtlama dışımız gün değişir kendini dinlersen bazıları anlıyor. önemli olan yumurtlama tarihin +14 gün sonrası. Bu arada ben saglıkcıyım doktorlar karısık lık olmasın diye sata göre bebegin su kadarlık diyo aslında bebek adetin 1. Günü daha ortada yok ama yeni gebeliğe hazırlıgın 1. Günü diye son adet tarihinden itibaren sayıyorlar bunu yani sen oglunu doktorlara göre 1 haftalık değil 3+2 gibi bir zamanda ögrendin. Meslegim geregi dogum hesabını, dogurtmayı falan ögretti ler normal dogumada girdim hatta dogum hesabı vize sınav sorumdu 😂 biz kadınların problemi şu oluyor biz sata göre hesap yapıyoruz ama dogru su yumurtlama ne zaman olmuş ve döllenme gerçekleşmiş mi? İşte ondan sonra basılıyor belirtiler süreçler
Çok açıklayıcı olmuş ben adet dongumu sordukları ıcın oglumda ondan hesaplıyorlar sanıyordum bu kadar açıklayıcı konuşmadan sonra dank etmesi lazım 😂 🙈🙊teşşekür ederım bilgilendirdiniz icin işinizi hakkıyla hakkedıyorsunuz buraya kadar acıkladınız icin allah razı olsun 🥰 rabbim olmayanlara nasip etsin dedigim gibi 🥰🙊 herşeyde vardır bir hayır teşşekür ederim bilgilendirdiniz için 🙏🏻🤲🏻

Çok açıklayıcı olmuş ben adet dongumu sordukları ıcın oglumda ondan hesaplıyorlar sanıyordum bu kadar açıklayıcı konuşmadan sonra dank etmesi lazım 😂 🙈🙊teşşekür ederım bilgilendirdiniz icin işinizi hakkıyla hakkedıyorsunuz buraya kadar acıkladınız icin allah razı olsun 🥰 rabbim olmayanlara nasip etsin dedigim gibi 🥰🙊 herşeyde vardır bir hayır teşşekür ederim bilgilendirdiniz için 🙏🏻🤲🏻
Amin Allah herkesten razı olsun suan calısmıyorum o ayrı konu ama olsun hayırlısı 🥰 zaten biliyormusun bazen doktor 5 haftalık diyor bebege bakıp ama insan 4 hafta önce adet olmus olabiliyor. Bu sefer bizler için tam karmasa yok üstüne mi gördüm yok gecen ay mı hamile kaldım vs. Ama işin sırrı yumurtlama dönemini tespit etmekte aslında ben ovulasyon testlerini beceremiycegimi düşündüğüm için o kadar arastırdım ki yumurtlama belirtilerini kendimi dinleye dinleye zor cözdüm. Ama iş orada bitmiyo sperm gelse bile catlayan yumurtayla her zaman döllenecek diye bir kurala yok. Hamilelik doktorlar için bile bazı yerlerde kapalı kutu gibi birsey. Ama cogu kadının yumurtlama zamanı uzayan seffaf bir akıntısı olur kasık batması agrısı herkeste cok belirgin olmaz ama cogu kadında akıntı olur bunu takip edin derim. Ben bu ay pat diye bebek düşünmeye basladım ve yumurtlama falan takip etmemiştim pat diye süphelenip test yaptık negatifi gördük bu sefer bebek istegi geldi 😂bu arada ben o ikizlerimi 13 haftalık Ken kaybettim kalpleri durdu, nasip değilmiş. O yüzden psikolojik an toparlanmak istiyordum ama ne yalan söyliyeyim yeniden bebek düşünmek bana iyi geldi suan belirtilerim var bende kadınlar klubunde benzer belirtileri olup hamile olduklarını ögrenenleri arastırma ya calısıyorum 😂

Back