• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBE TEST SİLİK KAN BETA NEGATİF

hanife Asaf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
13
0
1
24
Merhaba arkadaşlar 3 4 gün dur gebelık test yapıyorum silik çıktı hata emın olmak için 3 4 tane farkını farklı test aldım gene silik çıktı çok inçe cızgı seklınde da demın kan verdım emın olmak ıcın negatıf çıktı 2 sinde biti regl im yani anlam veremıyorum kafam karıştı bunu yaşayan varmı deli gibi midem yanıyor aklımda delıce sorular etrafımdakıler yok dıyor doktora sordum bana dıyor 4 5 gün sonra beta gel gene bakalım erkende cıkmayabılır çubuklar yanıltıyor ama kan tahlılı yanıltmaz dedi delircem yani bana akıl verin nabcamı sasırdım regl takip uygulamam var tahmını 1 hafta 7 günlük yazıyor hamıleysem yanı anlamadım kafam durdu

Bende sasırdım sizle beraber, daha yeni regl bitmiş test neden yaptınız ki daha yumurtlama döllenme aşamaları var. Çubuk testler bazen fazla hasssas oluyolar 3-4 gibi değerleri de gösteriyorlar. 5 altı negatif zaten. Kadın üreme sistemi ile ilgili genel bilgileri öğrenmeye bakın

Test doğru olsa kanda da kesin çıkardı. Adetiniz gecikti mi?
Hayır tam zamanın da oldu hata 27 sinde basladı 2 sınde bitti normalde her ay 30 unda olurum duzenlı bu ay 27 basladı 2 biti bitikten sonra 2 gün boyunca karnım ayaklarım agrıdı

Bende sasırdım sizle beraber, daha yeni regl bitmiş test neden yaptınız ki daha yumurtlama döllenme aşamaları var. Çubuk testler bazen fazla hasssas oluyolar 3-4 gibi değerleri de gösteriyorlar. 5 altı negatif zaten. Kadın üreme sistemi ile ilgili genel bilgileri öğrenmeye bakın
Buyurun bakın bırı kan tahlılı biri çubuk test hep inçe cızgi çıktı vala bılmıyom mıdem yanıyor kaç gündür

Eklentiler

• DF591296-BE70-474B-B97D-16D5287C7590.jpeg
    DF591296-BE70-474B-B97D-16D5287C7590.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 144
Hayır tam zamanın da oldu hata 27 sinde basladı 2 sınde bitti normalde her ay 30 unda olurum duzenlı bu ay 27 basladı 2 biti bitikten sonra 2 gün boyunca karnım ayaklarım agrıdı
Reglim 2 sinde bitti diyorsunuz. Bırakın hamile olmayı bu ay daha yumurtlamamış bile olabilirsiniz. Hangi zamanlarda hamile kalınır biliyor musunuz ?

Reglim 2 sinde bitti diyorsunuz. Bırakın hamile olmayı bu ay daha yumurtlamamış bile olabilirsiniz. Hangi zamanlarda hamile kalınır biliyor musunuz ?
Biliyorum regl takip programı var yumrtalama günüm bir gün kaldı . Bende sasırdım en az sızın kadar emın olun

Kaç dakika da çıktı bu.nasıl bu kadar umutlandın adet olduğun halde 🥺
Hemen çıkmadı 1 tane oğlum var hayat bılmıyorum ıkıncı de dedim gelıyor galaba regl de degısıkık oldu agrılarım artı basım döndü göbek yokken göbek yaptım ne bılım hani yüzümde sıvılce çıktı ozelıkle yemeklerle aram gitim yemek yıyemıyorum zor ve mıdem yanıyor çok

Hemen çıkmadı 1 tane oğlum var hayat bılmıyorum ıkıncı de dedim gelıyor galaba regl de degısıkık oldu agrılarım artı basım döndü göbek yokken göbek yaptım ne bılım hani yüzümde sıvılce çıktı ozelıkle yemeklerle aram gitim yemek yıyemıyorum zor ve mıdem yanıyor çok
Üzülme lütfen 🥺 zaten kuruma çizgisi olduğu belli bazen olabiliyor.2 sinde adet olmuşsun sen yumurtlama günlerine giriyor olabilirsin o zamanda bazısında mide bulantısı flan olabiliyor

Üzülme lütfen 🥺 zaten kuruma çizgisi olduğu belli bazen olabiliyor.2 sinde adet olmuşsun sen yumurtlama günlerine giriyor olabilirsin o zamanda bazısında mide bulantısı flan olabiliyor
Yok üzülmüyorum herseyden allahtan ama Peki ya bu Buda mı yanıltı bundan oncekılerde var regl oldugumu bıldıgım ıcın sasırdım çok test alıp ozelıkle emın olmak ıstedım kan tahlılı verince şok oldum ben bilim emın olun o kadar şaşkınım ki yani blmıom herşey allahtan 😓

Eklentiler

• 997E111D-D5E6-43FF-9CEA-256D70DAA547.jpeg
    997E111D-D5E6-43FF-9CEA-256D70DAA547.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 65
  • B6D3355F-104E-409E-BB26-5553B8EF263A.jpeg
    B6D3355F-104E-409E-BB26-5553B8EF263A.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 205E14AF-AC19-4076-8DCE-4C97C473E234.jpeg
    205E14AF-AC19-4076-8DCE-4C97C473E234.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 66
Evet üzülüp strese girme bebek düşünüyorsan ki galiba öyle bugünleri değerlendirmeye çalış 🙈😅
Düşünüyorum hersey allahtan yanı şaşkın lıgımı dile getirmek istedigim için paylastım 🙏🏻Rabbim olmayanlara nasip etsin 🙏🏻Bekleyenlere yavrularını kavustursun evlat çok farklı birsey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yok üzülmüyorum herseyden allahtan ama Peki ya bu Buda mı yanıltı bundan oncekılerde var regl oldugumu bıldıgım ıcın sasırdım çok test alıp ozelıkle emın olmak ıstedım kan tahlılı verince şok oldum ben bilim emın olun o kadar şaşkınım ki yani blmıom herşey allahtan 😓
Canım zaten şuan değerin gebelik olmayan birisine göre hafif de olsa fazla ama bilemiyorum ki bu adet olman işi karıştırıyor.artı gebelik var denecek kadar da fazla değerin yok

Back