- 9 Kasım 2012
- 351
- 240
- 83
- 40
amın canım ama ıkız olma ıhtımalı artık dusuk dıyolar yıne en ıyısını rabbım bılırAYY YAAA çok üzüldümmmm uffff ne denirkiii RABBİM GENE GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ
canım öncelikle hayırlı olsun aynısını arkadasım yaşadı progestran die ilaç var lekelenmesi olduğu için dr verdi drun sana birsey demedi mi bu konuda? ve bi ara arkadasın değer 3 5 gün hep 10.000 de kaldı dr bazı gebeliklerde bu durum normal demiş inşallah kucagına alırsınBeni de ekleyin diyeceğim ama , şu an bhgc 199 ama 480 falan olması gerekiyordu ,ilk ölçümde 60 çıkmıştı ayın 12 sinde vermiştim, dün verdiğim değerde 199 çıktı, ikinci sorunum lekelenme ,azda olsa var rahatsız ediyor bi ,ilk gebeliğimde 4000 lerde kese görünmedi sürekli lekelenme vardı , sonunda düşük ve kürtaj acı bir tecrübe oldu malesef, üstelik ilk gebeliğimde üstüne görme yaşadım yani adet oldum ama değişik bir adetti..tutunamadı yavrum, busefer umutluyum ama bhgc artışındaki azlık ve lekelenme korkutuyor beni...aynı durumu yaşayan var mıdır?
KIZÇELER NERELERDESİNİZZZ BAKALIMMM YOKLAMADA KİMLER BURADA GÜZEL HABERLER YOK MU ?**************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^***********************
UĞUUUR LİSTEMİİİZ ;
bd sayar ........................................................... HAMİŞŞŞŞŞ
AYSHE.................................................................BEKLEMEDE
polyanna23 .......................................................BEKLEMEDE
kromozom99 .....................................................BEKLEMEDE
Kardelen...............................................................BEKLEMEDE
Kar beyazı............................................................BEKLEMEDE
cencen.................................................................BEKLEMEDE
Duygu...................................................................BEKLEMEDE
taraziye..................................................................BEKLEMEDE
edaozgu.................................................................BEKLEMEDE
Duygumak .............................................................BAT 3EYLÜL
Sndz.........................................................................BAT 17 AĞUSTOS
****** Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" (Ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir) ***********
AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
canım benim 2 gün gecti adet günü yaptım test birsey cıkamdı cuma günü dr gidicem henüz birsey yok beklemedeyim[/QUOTE]KIZÇELER NERELERDESİNİZZZ BAKALIMMM YOKLAMADA KİMLER BURADA GÜZEL HABERLER YOK MU ?
ekliyorum canım hemen HOŞGELDİİİİNarkadaşlar bende 2 senedir gebe kalmak için uğraşıyorum
adetlerim düzensiz olduğu için bat tarihi veremeyeceğim benide listeye ekler misiniz
?
KIZÇELER NERELERDESİNİZZZ BAKALIMMM YOKLAMADA KİMLER BURADA GÜZEL HABERLER YOK MU ?="AYSHE9388, post: 36542965, member: 571947"]**************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^***********************
UĞUUUR LİSTEMİİİZ ;
bd sayar ........................................................... HAMİŞŞŞŞŞ
AYSHE.................................................................BEKLEMEDE
polyanna23 .......................................................BEKLEMEDE
kromozom99 .....................................................BEKLEMEDE
Kardelen...............................................................BEKLEMEDE
Kar beyazı............................................................BEKLEMEDE
cencen.................................................................BEKLEMEDE
Duygu...................................................................BEKLEMEDE
taraziye..................................................................BEKLEMEDE
edaozgu.................................................................BEKLEMEDE
Duygumak .............................................................BAT 3EYLÜL
Sndz.........................................................................BAT 17 AĞUSTOS
****** Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" (Ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir) ***********
AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
AYNEN ÖLE bende hala alışmadım kimler aktif göremiyorumselam canım ya alışamadım foruma hala..bide telden girmiyor nedense.. valla beklemedeyiz canım hala.. sende ne var ne yok?
evet canım doktor verdiiifemarayı doktor mu werdi size?
ekliyorum hemen canım sende hoşgeldiiinKızlar beni de ekleyin listeye. BAT 21 Ağustos
çalışmalara tam gaz devam o zamn kuzumBen ovalasyonla takipteyim şuan. Herkese Selam
Canim beni de ekler msn listeyeKIZÇELER NERELERDESİNİZZZ BAKALIMMM YOKLAMADA KİMLER BURADA GÜZEL HABERLER YOK MU ?
CANIM BENCE sağlık ocağına git kan testi yaptır bi gün sonra çıkıyor kesin sonuçcanım benim 2 gün gecti adet günü yaptım test birsey cıkamdı cuma günü dr gidicem henüz birsey yok beklemedeyim
korkuyorum[/QUOTE]CANIM BENCE sağlık ocağına git kan testi yaptır bi gün sonra çıkıyor kesin sonuç
sen bilirsin kuzum o zman bekliyeceksin bi haftakorkuyorum
ekliyorum şeker sende hoşgeldiiiinCanim beni de ekler msn listeyebat 3 eylul
Canım vermedi henüz ilaç filan yarın yine bhgc bakılacak değer artışına bakacak doktorum, progesteronum kötü değilmiş, yani tablom çok iyi değil çok kötüde değil...inşallah hayırlısı ve sağlıkla tutunur bana bebişim, umarım inşallahhhhhcanım öncelikle hayırlı olsun aynısını arkadasım yaşadı progestran die ilaç var lekelenmesi olduğu için dr verdi drun sana birsey demedi mi bu konuda? ve bi ara arkadasın değer 3 5 gün hep 10.000 de kaldı dr bazı gebeliklerde bu durum normal demiş inşallah kucagına alırsın
Tesekkurler tatlimmekliyorum şeker sende hoşgeldiiiin
İNŞALLAH CANIM 2. HAMİŞİMİZ OLURSUN NE KADARDIR İSTİYORSUNNNCanım vermedi henüz ilaç filan yarın yine bhgc bakılacak değer artışına bakacak doktorum, progesteronum kötü değilmiş, yani tablom çok iyi değil çok kötüde değil...inşallah hayırlısı ve sağlıkla tutunur bana bebişim, umarım inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?