- 1 Kasım 2024
- 532
- 197
- 18
- Konu Sahibi ciceklerisever
-
Şuan Bi 3 günlük gecikme var sanırım. İlaçlar geciktirebilir. En iyisi biraz daha bekle ve test yapKizlaaar merhaba bat 22 ocakti. Hala adet olmadim -.- gectigimiz haftasonu cok kotu bir gribe yakalandim muhtemelen domuz gribiydi doktor 1000mg bi antibiyotik vermisti 5 gun kullandim. Antibiyotigi birakali da 3 gun oluyor. Acaba hamile olabilir miyim ya. Ya da bu grip ve antibiyotik beni geciktiriyor mu? Kafam cok karisik
Agri ara ara geliyor ama cok nadiren. Onun disinda turp gibiyim gribim de gecti. Gebelik de bekledigim icin kafam cok karisti. Test yapip negatif gormekten de cok yoruldum. Antibiyotik etkiledi mi onu dusunuyordum. Daha once de antibiyotk kullanmistim ama hic geciktirmemisti.Ben evlenmeden önce kullandım bı durum için duşa girdim çıktım krem sürerken şakır şakır indi gününe daha bikac gün vardı baslatmisti, geçen yıl kullandigimda gecikmistim ama hamileymisim ilacin etkisinden anlamamisim genel belirtileri acayip hastaydım, senin durumdan emin değilim ama bazen regli gelemden ağrısı gelir bı gün önce falan ağrı kesici alırım iki marka ozellikle keser beni ağrı da gider adetim de gidiyor birbirinden farklı durumlar yani ilacına göre değişiyor sanirim
MaşAllah Allah bagislasin yegeniniziHamile degildim ama antibiyotik daha erken getirdirdi kardesim bilmedenkulanndi hamile imis bir sorun olmadi
Acaba kullandigim ilac geciktirmis olabilir mi onu dusunuyorum ben aslindaHamilelikte her antibiyotik zararlı değildir, a grubu bir antibiyotikse bebeğe zararı olmaz
Baktim bu aksam da olmuyo yarin sabah yapicam korkunun ecele faydasi yok gibiTest yap bence direk
Klamoks Bıd 1000 mg antibiyotikAntibiyotiğin adı neydi acaba
Benim son adetimin baslangiz gunu 18 aralikti, 6 ocakta dis yaptirdim anestezi antibiyotik kullandim. Botoks yaptirdim. Sonra gecikmem olunca sali gunu test yaptim pozitif cikti kan verdim doktora gorundum ayni gun keseyi gordu. Doktora anlattim durumu. Daha yeni yerlesmis rahime bisey olmaz dedi. Yine de pozitif cikarsaniz sorun doktorunuza ogrendikten sonra dikkat onemli diyor instagramda da bi doktor.Kizlaaar merhaba bat 22 ocakti. Hala adet olmadim -.- gectigimiz haftasonu cok kotu bir gribe yakalandim muhtemelen domuz gribiydi doktor 1000mg bi antibiyotik vermisti 5 gun kullandim. Antibiyotigi birakali da 3 gun oluyor. Acaba hamile olabilir miyim ya. Ya da bu grip ve antibiyotik beni geciktiriyor mu? Kafam cok karisik
Beklemedeyim ilacin geciktirdiginden suphe ediyorum biraz zaman gecsin bakalim.Benim son adetimin baslangiz gunu 18 aralikti, 6 ocakta dis yaptirdim anestezi antibiyotik kullandim. Botoks yaptirdim. Sonra gecikmem olunca sali gunu test yaptim pozitif cikti kan verdim doktora gorundum ayni gun keseyi gordu. Doktora anlattim durumu. Daha yeni yerlesmis rahime bisey olmaz dedi. Yine de pozitif cikarsaniz sorun doktorunuza ogrendikten sonra dikkat onemli diyor instagramda da bi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?