Bir süre zorlar. Direnmeye çalışın. Çok zorluyor. 12 haftaya kadar sabret demişti doktorum olmadı başlarız dedi. Ama çok şükür o haftaya gelmeden bitti.Herkese merhaba,
Gebeliğimin 5. Haftasındayım. Doktorum citoles kullandığım için psikiyatri bölümüne yönlendirdi. Dr bana gebelikte bebeğe zarar vereceği için bırakmamı yan etkileri çok zorlarsa citolesi yarım içmemi söyledi. Bugün 5. Gün yan etkileri tavan yapmış durumda. İshal ve mide bulantısı geçti. Ama sersemlik, beynimde dalgalanma, elektrik çarpıyormuş gibi, iç çekilme hissim çok yoğun. Ani hareketlerle çoğalıyor. Daha önce bıraktıktan sonra böyle yan etkiler yaşayan var mı? Yoksa dr a tekrar bi görünmeli miyim? Kaç gün sonra geçer?
Ayy gerçekten mii nasıl iyi geldi şu yorumunuz çok sağolsun.Bir süre zorlar. Direnmeye çalışın. Çok zorluyor. 12 haftaya kadar sabret demişti doktorum olmadı başlarız dedi. Ama çok şükür o haftaya gelmeden bitti.
Peki, kaçıncı haftada bıraktınız? Şuanda bebeğiniz ve siz iyi misiniz?Bir süre zorlar. Direnmeye çalışın. Çok zorluyor. 12 haftaya kadar sabret demişti doktorum olmadı başlarız dedi. Ama çok şükür o haftaya gelmeden bitti.
Testi yaptım ve bıraktım. Hatta gebelik düşündüğüm için doktorum gebelikte de kullanılan bir ilacı vermişti. Hamile kalırsan bırak, 12. Haftadan sonra ihtiyaç duyarsan devam ederiz dedi. Ama sonra alıştım zaten. İlk haftalar zorlandım şu an çok şükür bizde bir sıkıntı yok.Peki, kaçıncı haftada bıraktınız? Şuanda bebeğiniz ve siz iyi misiniz?
Bol su ve yürüyüş öneriyorlar sanırım iyi geliyor. Bugünde yoğundu umarım kısa sürede geçer. Kafamı dağıtıyorum sürekli ama psikolojik değil sanırım bu etkiler fizyolojik her an her saat oluyorMerhaba ben ctls değil ama farklı bı antidepresani bırakırken 1bucuk ay çekilme belirtileri yaşadım.bikac gün bişey yasiyodum aradan zaman geciyo başka bişey.umarim kısa sürede atlatirsiniz.bugunlerde kendinize izin verinyormamaya çalışın basit seyler yapın.cunku enerji eksikligi için yorarsaniz yetersiz hissetmeyin diye söyledim.ilacdan daha güçlüyüm diye telkin verdim.tabi herzaman yapamadim bol su içmeyi ihmal
Evet malesef öyle oluyor.ama çoğu geçiyor.belli bı sure sonra azaliyo ama sonra baska bişey cikiyoBol su ve yürüyüş öneriyorlar sanırım iyi geliyor. Bugünde yoğundu umarım kısa sürede geçer. Kafamı dağıtıyorum sürekli ama psikolojik değil sanırım bu etkiler fizyolojik her an her saat oluyor
Teşekkür ederim. 2. Hamileliğim. Zaten ne olduysa 1.sinde olduEvet malesef öyle oluyor.ama çoğu geçiyor.belli bı sure sonra azaliyo ama sonra baska bişey cikiyo2aydir bıraktım sanırım.cogu gitti ama bazı şeyler var hala..ilk hamileliğiniz mi.bebek sevinci şifa olur insaallah.evet yürüyüş de rahatlatır.bacaklara güç gitmesi rahatlatiyor.kendinizi yormadan dengeli beslenin suyu herzamankinden daha dikkat edin.su güzel temizleyici.insaallah ailenizde destek olur
Panik atakla anksiyete arasındaki fark sanırım panik atak bitiyo.ama anksiyete sürekli var olan demek galiba.bende tam bilmiyorumBende anksiyete var. Panik atak da denilebilir bilmiyorum.kac yasindasiniz.
Evet gün boyu kaygı ve panik hali bendeki de. 27 yaşındayım siz?Bende anksiyete var. Panik atak da denilebilir bilmiyorum.kac yasindasiniz.
Canım benden küçüksün daha çabuk iyilesirsin.ben 40yasindayim.sadece tahmin ediyorum belki öyle değildir.yasin 27ve 2.cocuk olduğuna göre belki üst üste olduğu için bünyen düşmüş olabilir .Yemene icmene dikkat et yardımcın varmiEvet gün boyu kaygı ve panik hali bendeki de. 27 yaşındayım siz?
Umarım. Hayır yok. Bugün daha yoğundu ama ilacın yan etkileri kaygı ve panik yok. İlacı içme nedenim oydu. Tamamen fiziksel belirtiler devam ediyor. 2 hafta içinde baya hafifliyor diyor çoğunluk.Canım benden küçüksün daha çabuk iyilesirsin.ben 40yasindayim.sadece tahmin ediyorum belki öyle değildir.yasin 27ve 2.cocuk olduğuna göre belki üst üste olduğu için bünyen düşmüş olabilir .Yemene icmene dikkat et yardımcın varmi
Umarım en kısa zamanda atlatirsiniz geçmiş olsunUmarım. Hayır yok. Bugün daha yoğundu ama ilacın yan etkileri kaygı ve panik yok. İlacı içme nedenim oydu. Tamamen fiziksel belirtiler devam ediyor. 2 hafta içinde baya hafifliyor diyor çoğunluk.
Merhaba bende 5 haftalık hamileyken aynı ilacı bıraktım. Kendi isteğimle ama yoksa doktorum istersen devam edebilirsin demisti. Ben hayır dedim bıraktım. Ama benim bi ilacım daha vardı gece ilacı onuda bıraktım. Yaklasık 2 ay falan bas dönmesi mide bulantısı yaşadım. Tabi hamileliğimde zor geçti onunda etkisi vardı. Ama doğum doktorumun bu duruma açıklaması ilac yoksunlugu bu kadar zorluyor seni demisti. Her insanda aynı olur mu bilemem ama yoğun olarak bas dönmesi 1-2 ay sürmüştü bende. Sağlıkla alın kucağınıza.Herkese merhaba,
Gebeliğimin 5. Haftasındayım. Doktorum citoles kullandığım için psikiyatri bölümüne yönlendirdi. Dr bana gebelikte bebeğe zarar vereceği için bırakmamı yan etkileri çok zorlarsa citolesi yarım içmemi söyledi. Bugün 5. Gün yan etkileri tavan yapmış durumda. İshal ve mide bulantısı geçti. Ama sersemlik, beynimde dalgalanma, elektrik çarpıyormuş gibi, iç çekilme hissim çok yoğun. Ani hareketlerle çoğalıyor. Daha önce bıraktıktan sonra böyle yan etkiler yaşayan var mı? Yoksa dr a tekrar bi görünmeli miyim? Kaç gün sonra geçer?
Öncellikle sizede çok geçmiş olsun. İyi ki içmemişsiniz zararı oldukça fazlaymış aslında. Brain zaps diye geçiyor bu yaşadığımız şey. Umarım geçicidir sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Bende 1 hafta sonra kontrole gidicem umarım geçer gider. Sürekli dinlenin ani hareketlerden kaçın diyorlar ama uzun süre oturup ayağa kalkınca daha kötü oluyor.Merhaba bende 5 haftalık hamileyken aynı ilacı bıraktım. Kendi isteğimle ama yoksa doktorum istersen devam edebilirsin demisti. Ben hayır dedim bıraktım. Ama benim bi ilacım daha vardı gece ilacı onuda bıraktım. Yaklasık 2 ay falan bas dönmesi mide bulantısı yaşadım. Tabi hamileliğimde zor geçti onunda etkisi vardı. Ama doğum doktorumun bu duruma açıklaması ilac yoksunlugu bu kadar zorluyor seni demisti. Her insanda aynı olur mu bilemem ama yoğun olarak bas dönmesi 1-2 ay sürmüştü bende. Sağlıkla alın kucağınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?