gebe miyim?

hmm Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm benm daha kırmızılar yok :26:ama test negttf çıkınca almaya korkuyom:18:

Benim adete 4 gün kala yaptığım idrar testi negatifti. Silik milik hiç çizgi yoktu. Olsa çıkar diye düşünmüştüm. Sonra adetim gecikti. Bir test daha yaptım pozitifti.

Benim adete 4 gün kala yaptığım idrar testi negatifti. Silik milik hiç çizgi yoktu. Olsa çıkar diye düşünmüştüm. Sonra adetim gecikti. Bir test daha yaptım pozitifti.

bende adet günü yapdım negatifti bi daha yapmaya cesaret edemedim beklemedyim:18:

Arkadaslar benimde adetimi 8 gun gecti ama hala gelen giden olmadi farkli gunlerde test yaptim hepsi negatif hayal kirikligina ugradim herseferinde kasiklarimda agri goguslerimde sislik var adet olmaktan korkuyorum ... hamile olma olasiligim war midir ?

canım normalde de günün geçer mi böyle adet düzensizliği var mıdır yani???

slm arkadaşlar benm adetime 1hafta var bugün test aldm negatf cıktı ama 13,14 gündür göğüslerim cok hassas sabah bulantm yok ama gün içinde araara araba tutmuş gbi oluyorm midem kalkıyo.istfar etmiyorum ama.napcam bilmiyrm 1ocakta adet olucam hamilemiyimdr piskolojkmidir yoksa normalde adet olmadan 2,3 gün önce göğüslerm hassaslasr benm

benm kırmızlar geldi
madem gelcekdi neden 1 hafta bekledi onudaa bilmem ama

neyse artık öteki aya kaldı

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…