Arkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009
Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
3 test yaptım biri dündü ilişkiden 1 bucuk ay gevti nerdeyse o da negatif ama bu kadar gecikmesi benim sinirmi bozuyor zaten icime bosalma da olmadı ama bi regl olsam rahatlcam
3 test yaptım biri dündü ilişkiden 1 bucuk ay gevti nerdeyse o da negatif ama bu kadar gecikmesi benim sinirmi bozuyor zaten icime bosalma da olmadı ama bi regl olsam rahatlcam
Aynen öyle . Ben gerçekten bu sefer beklemiyrdm ama kısmet demkki
Yalnız doktor biraz beni korkuttu. Beta-hcg 328 çıktı. Doktor bebek daha tam tutunmamış olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi . Değerin iki üç katına çıkması gerekiyormuş
Canım yaa çok sevindim İnşalah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur Bu arada bende de tiroid var . Bu süreçte TSH değeri çok önemli . Ona da baktırdın mı?
Ve folik asit kullanıyor musun?
Canım yaa çok sevindim İnşalah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur Bu arada bende de tiroid var . Bu süreçte TSH değeri çok önemli . Ona da baktırdın mı?
Ve folik asit kullanıyor musun?
Benim gebelikten dolayı değil normalde de tiroidim var . Onun için ilaç kullanıyrm zaten. Bildiğim kadarıyla gebelikten önce tsh değerinin 2.5 altında olması gerekiyor.Ama gebelikteki değerleri bilmiyrm. Benim de kan testinde 2.58 çıktı. Değerlerimiz çok yakınmış inşallh bi sıkıntı olmaz .
Bence iyotlu tuz kullan demk istemiş doktor.
Folik asiti de bence doktora sor çünkü ilk üç ay boyunca herkesin kullanması gerekiyrmuş
Benim gebelikten dolayı değil normalde de tiroidim var . Onun için ilaç kullanıyrm zaten. Bildiğim kadarıyla gebelikten önce tsh değerinin 2.5 altında olması gerekiyor.Ama gebelikteki değerleri bilmiyrm. Benim de kan testinde 2.58 çıktı. Değerlerimiz çok yakınmış inşallh bi sıkıntı olmaz .
Bence iyotlu tuz kullan demk istemiş doktor.
Folik asiti de bence doktora sor çünkü ilk üç ay boyunca herkesin kullanması gerekiyrmuş
Arkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009