Gebe miyim??

Canım ella da çok yoğun hormon olduğu için prospektüsde yazıyor zaten gecikme olabilir diye kafana takma zaten test negatif çıkmış

Canım ella da çok yoğun hormon olduğu için prospektüsde yazıyor zaten gecikme olabilir diye kafana takma zaten test negatif çıkmış
3 test yaptım biri dündü ilişkiden 1 bucuk ay gevti nerdeyse o da negatif ama bu kadar gecikmesi benim sinirmi bozuyor zaten icime bosalma da olmadı ama bi regl olsam rahatlcam

3 test yaptım biri dündü ilişkiden 1 bucuk ay gevti nerdeyse o da negatif ama bu kadar gecikmesi benim sinirmi bozuyor zaten icime bosalma da olmadı ama bi regl olsam rahatlcam
Bu şekilde stres yaptığın için de gecikirsin tatlım olacaksındır olmazsa doktora danışırsın ama olur merak etme

Bende ogrendim netten aonucum 159.8 mis cok sukur daha yeni olusuyor ❤

Bende ogrendim netten aonucum 159.8 mis cok sukur daha yeni olusuyor ❤
Canım yaa çok sevindim İnşalah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur Bu arada bende de tiroid var . Bu süreçte TSH değeri çok önemli . Ona da baktırdın mı?
Ve folik asit kullanıyor musun?

Canım yaa çok sevindim İnşalah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur Bu arada bende de tiroid var . Bu süreçte TSH değeri çok önemli . Ona da baktırdın mı?
Ve folik asit kullanıyor musun?
Amiiinnn insallah ya. Endokrine gorundum ilk gebelik pozitif cikti dedim ordan ogrendim. Tsh 2.54 cikmis yuksek mi. İlk gebeligimde yoktu tiroit hic bisi bilmiyorum folik asite kullanmiyorum ama dr iyotlu kullancan dedi hicbisi anlamadim.

Amiiinnn insallah ya. Endokrine gorundum ilk gebelik pozitif cikti dedim ordan ogrendim. Tsh 2.54 cikmis yuksek mi. İlk gebeligimde yoktu tiroit hic bisi bilmiyorum folik asite kullanmiyorum ama dr iyotlu kullancan dedi hicbisi anlamadim.
Benim gebelikten dolayı değil normalde de tiroidim var . Onun için ilaç kullanıyrm zaten. Bildiğim kadarıyla gebelikten önce tsh değerinin 2.5 altında olması gerekiyor.Ama gebelikteki değerleri bilmiyrm. Benim de kan testinde 2.58 çıktı. Değerlerimiz çok yakınmış inşallh bi sıkıntı olmaz .
Bence iyotlu tuz kullan demk istemiş doktor.
Folik asiti de bence doktora sor çünkü ilk üç ay boyunca herkesin kullanması gerekiyrmuş

Benimde gebelik tiroiti degil onceden vardi Allahim insAllah 2miz iconde hayirlisi olur yardimcimiz olsun Rabbim

Bencede var gibi eğer imkanını varsa 30 tllik çok hassas bir test var onu alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…