• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim??

Ya belirtilerim var ama dikkatli bakınca görüyorum ben çizgiyi geçen hafta kan vermiştim 200 çıkmıştı anlamadım bende kahverengi akintilarimvardı 3gun surdu normalde adet olursam böyle olmuyordu bende anlamadım nedir bu simdi
Merhaba Ayşegül Hanım benim hastalarımdan böyle şikayetle gelip gebe olduğunu öğrenen hastalarımda oldu yanılmış olduğunu öğrenenlerde bence de gebe olma ihtimaliniz var ama en iyisi olarak kan testi yaptırmanızı öneririm.Allah şifa versin.

Kızlar merhaba gecikme 5gun olacak çok ucuz 10 tane si 18 lira olan gebelik testi aldım ve yaptım üç tanesini de negatif sizce bu testler doğru olmayabilir mi
[/Benim çoğu zaman adetlerim gecikmeli gelir . Hep de ümitlenirim ama testte negatif ise negatiftir. Sonra yine hasta olurum . Eğer seninde normalde gecikmen oluyrsa bence normaldir

Merhaba Ayşegül Hanım benim hastalarımdan böyle şikayetle gelip gebe olduğunu öğrenen hastalarımda oldu yanılmış olduğunu öğrenenlerde bence de gebe olma ihtimaliniz var ama en iyisi olarak kan testi yaptırmanızı öneririm.Allah şifa versin.
Ya çok tşk ederimmmmm bugünde aynı azcik kahverengi akintim geldi kan testi verdim bugün ama 1 haftada değerim yükseklerimi bilmiyorummm

Arkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009
Benimde bundan bi tik koyuydu erken gebelikte yaptim yine boyleydi kan vermeye gidiyorum insAllah vardir sizde de bendede..

Benimde bundan bi tik koyuydu erken gebelikte yaptim yine boyleydi kan vermeye gidiyorum insAllah vardir sizde de bendede..
Ben bugün de idrar testi yaptım .Şimdi resmini atıyrm.Bu sefer baya belirgin çıktı . Bende birazdan kan testi vermeye gidecem. Bence ikimizde de var gebelik🥰😍😍😍

Son düzenleme:
F9F9D8DB-54EB-4C3E-8C62-A18BC2F981B9.jpeg

Ben bugün de kan testi yaptım .Şimdi resmini atıyrm.Bu sefer baya belirgin çıktı . Bende birazdan kan testi vermeye gidecem. Bence ikimizde de var gebelik🥰😍😍😍
Gecikti mi adetiniz benim bugun olmasi lazimdi bakalim kac cikcak deger SAT a gore 4hft2gunluk gorunuyor 🌈

Veririm insAllah hayirlisi olsun 2miz icinde beklemedik bi gunde verdi Rabbim viruse ragmen binlerce kez sukurler olsun ❤
Aynen öyle . Ben gerçekten bu sefer beklemiyrdm ama kısmet demkki 😍
Yalnız doktor biraz beni korkuttu. Beta-hcg 328 çıktı. Doktor bebek daha tam tutunmamış olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi . Değerin iki üç katına çıkması gerekiyormuş

Aynen öyle . Ben gerçekten bu sefer beklemiyrdm ama kısmet demkki 😍
Yalnız doktor biraz beni korkuttu. Beta-hcg 328 çıktı. Doktor bebek daha tam tutunmamış olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi . Değerin iki üç katına çıkması gerekiyormuş
Kucuk daha demek ki pek severler azarlamayi korkutmayi zaten. Hayirlica buyur insAllah dua et

Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN

Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
Valla ben 2ay olmadim sokturucu yazmadilar bende de tiroit var o yuzden gecikme oluyor e tabi yumurtaliklara da bakmislardi kistte cikti oda gecikme yapiyormus. Netten bak adet sokturucu yiyecekler diye.

Valla ben 2ay olmadim sokturucu yazmadilar bende de tiroit var o yuzden gecikme oluyor e tabi yumurtaliklara da bakmislardi kistte cikti oda gecikme yapiyormus. Netten bak adet sokturucu yiyecekler diye.
ella kullanip mi iki ay olmadınız

Back