• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

Sud2naz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
47
1
1
25
Arkadaşlar 9 ocakta ilişkim oldu ama boşalma söz konusu değil. Birleşme de olmadı. Temas oldu 1 kere 14 ocakta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Bugün 15 ocak ve ben geç yumurtlamışım. Ayrıca bu ay çok stres sıkıntı yaşadım. Bedenen çok yoruldum ve şu an da adet gelmediği için çok stresliyim. 14 ocakta dayanamadım idrar testi yaptım negatifti. Sizce bu adet gecikmesinin nedeni nedir? Geç yumurtlama mı, stres mi yoksa gebelik mi? Lütfen yardım edin zor durumdayım. İdrar testini de ilişkiden 6 gün sonra yaptım, ne zaman idrar veya kan testi yapsam kesin sonuç alırım?

Kimse yok mu allah aşkına herkes nerede :(

Arkadaşlar 9 ocakta ilişkim oldu ama boşalma söz konusu değil. Birleşme de olmadı. Temas oldu 1 kere 14 ocakta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Bugün 15 ocak ve ben geç yumurtlamışım. Ayrıca bu ay çok stres sıkıntı yaşadım. Bedenen çok yoruldum ve şu an da adet gelmediği için çok stresliyim. 14 ocakta dayanamadım idrar testi yaptım negatifti. Sizce bu adet gecikmesinin nedeni nedir? Geç yumurtlama mı, stres mi yoksa gebelik mi? Lütfen yardım edin zor durumdayım. İdrar testini de ilişkiden 6 gün sonra yaptım, ne zaman idrar veya kan testi yapsam kesin sonuç alırım?

Sorduğun soruların cevapları kişiden kişiye göre değişebilir. Adet gecikmesine yüzlerce şey neden olabilir. Boşalma söz konusu değilse ihtimal yok gibi. Ama verdiğiniz bilgilerle kimse hamilesin yada hamile değilsin diyemez. Biraz daha beklemen gerekiyor. Bir süre daha adet olmazsan kan tahlili olmanı öneririm daha net bi sonuç olur.

Kan testi 1 hafta 10 gun sonrasinda sonuc verebiliyor bende idrar testi 15 gun sonrasinda sonuc vermisti

geç yumurtladığını nerden biliosun
20 aralıkta regl oldum reglim 25 26 günde bir olur sonrasında fazla akıntı nedeniyle doktora gittim 12. Günde yumurtlamam gerekli herhalde 15. Gün doktora gittiğimde sol tarafta folliküler kese var dedi. 5 gün sonra tekrar gittim 20. Gün 8 ocakta çatlamış dedi. 14 ocakta da regl olmam lazım ama olmadım. 2 gün gecikti şu an

Sorduğun soruların cevapları kişiden kişiye göre değişebilir. Adet gecikmesine yüzlerce şey neden olabilir. Boşalma söz konusu değilse ihtimal yok gibi. Ama verdiğiniz bilgilerle kimse hamilesin yada hamile değilsin diyemez. Biraz daha beklemen gerekiyor. Bir süre daha adet olmazsan kan tahlili olmanı öneririm daha net bi sonuç olur.
Perşembe kan tahlili yapsam sonuç alır mıyım?

1 haftalık süreçte beta hcg değeri artar mı bilmiyorum eğer gebelik varsa ama içiniz rahat etmesi için yaptırın bence. Evli değilsiniz sanırım yanlış mı anladım ?
Evli değilim maalesef, ama boşalma olmadı sadece sürtünmeydi adet gecikmesi beni korkuttu. Stresten olabilir mi çünkü bu ay çok streslendim çok ağladım. Ağlamaktan 3 gün baş ağrısı bile çektim. Nefes alınca sol arka kafama iğne batıyordu

Verebilir zaten cok yeni oldugundan cikan degerde yuksek olmaz ama hamile olup olmadiginiz anlasilir
İnşallah 0 küsüratlı değer çıkar ya da yarın veya evvelsi gün regl olurum da gerek kalmaz :)

Arkadaşlar az önce lavabodayken peçeteyle silerken damla damla kan geldi 3 kere sildim daha sonrasında gelmedi. Hiç ağrım sızım yok, mide bulantısı yok,göğüs hassasiyeti yok. İlişkiden 6 7 gün sonra oldu bu. Yerleşme kanaması mı bu? Yoksa regl başlayacakta sökülmüyor mu? Adetim gecikmesinden 2. Gün akşamı oldu. Korkuyoorummm:(

Back