Umutlanmakta istemiyorum 2-3 daha beklesem miBence hemen yapmalısın varsa çıkar zaten İnşallah vardır
Evet canım inşallah hakkında hayırlısı olur ederim inşallahElimde kaset test var. Onlarda 1. Hafta gecikme ile çıkar diye biliyorum üzülmek istemiyorum ama bir yandan da çok heyecanlıyım... Nolur dua et abla. Şuan kahvaltı vs yaptım yarın yapayım ozaman testi
Canım günün geçince yap diyorlar geçmiş zaten yaparsan çıkar ama çıkmazsa üzme kendini bidahaki ay denersin umutsuz olma sakın olacak inşallah de Rabbim benim hakkımda en hayırlısını bilir de dua etUmutlanmakta istemiyorum 2-3 daha beklesem mi
O zaman 1-2 gün daha bekleyeyim olmazsa direk kan vereyim daha iyi olur sanırım.Evet canım inşallah hakkında hayırlısı olur ederim inşallah
Canım günün geçince yap diyorlar geçmiş zaten yaparsan çıkar ama çıkmazsa üzme kendini bidahaki ay denersin umutsuz olma sakın olacak inşallah de Rabbim benim hakkımda en hayırlısını bilir de dua et
Kan verirsen kan da çıkar muhtemelenO zaman 1-2 gün daha bekleyeyim olmazsa direk kan vereyim daha iyi olur sanırım.
Geçikmemin 3. Günü kan verdim çıktı + kaset testse hemen çıktıO zaman 1-2 gün daha bekleyeyim olmazsa direk kan vereyim daha iyi olur sanırım.
Benimde regl 7 gün geçti bugün 8. Gün olacak dün kan verdim sonuç 2.30 ama neden gecikiyor Bu kadar anlamış değilimGeçikmemin 3. Günü kan verdim çıktı + kaset testse hemen çıktı
ay onu bi hoca okumuştu bana bir işe yaramadı:)))İnşallah canım inşallah bak sana bi dua söyleyeceğim onu elmaya 14 kere okuyup eşinle yiyorsun
Stresten olabilir canım yada havalardanBenimde regl 7 gün geçti bugün 8. Gün olacak dün kan verdim sonuç 2.30 ama neden gecikiyor Bu kadar anlamış değilim
Zamanı var demekki canım hayırlısı olsun hakkındaay onu bi hoca okumuştu bana bir işe yaramadı:)))
Normalde gebelik beklesem derim ki evet stresten ama yok beklediğim bsy değil. Onu haricinde beklediğim zaman bile pat diye tam zamanında geldi ama bunu anlayamadım :) kendimi bildim bileli stresten hiç Gecikmez ama bu ay böyle olduStresten olabilir canım yada havalardan
Arada oluyor valla banada ama bilmiyorum nedendirNormalde gebelik beklesem derim ki evet stresten ama yok beklediğim bsy değil. Onu haricinde beklediğim zaman bile pat diye tam zamanında geldi ama bunu anlayamadım :) kendimi bildim bileli stresten hiç Gecikmez ama bu ay böyle oldu
İlki yaşıyorum bu ayArada oluyor valla banada ama bilmiyorum nedendir
Hiç bilmiyorum canım ben ilk kan verdiğim 328 çıktı sonra iki gün sonra iki katına yükselmiş bir daha da vermedimBenimde regl 7 gün geçti bugün 8. Gün olacak dün kan verdim sonuç 2.30 ama neden gecikiyor Bu kadar anlamış değilim
Canını sıkma herşey de bi hayır var evet şuan ben hamileyim ama İnan halen rahat değilim bir sürü çeşit şey var çünküİlki yaşıyorum bu ayhayır olsa bitse rahat edicem. Moralimi bozuyor herşeye ağlıyorum
aynen canım herşeyin hayrlısı,çekirdeğine kadar yemiştik sapı hariç:)Zamanı var demekki canım hayırlısı olsun hakkında
Öyle tabi inşallah bebişin seninledirHiç bilmiyorum canım ben ilk kan verdiğim 328 çıktı sonra iki gün sonra iki katına yükselmiş bir daha da vermedim
İnşAllahÖyle tabi inşallah bebişin seninledir
Aynen şuan hamile olsam bile dış gebelik mi kimyasal mı diyr düşünüp duruyor insanCanını sıkma herşey de bi hayır var evet şuan ben hamileyim ama İnan halen rahat değilim bir sürü çeşit şey var çünkü
Valla okudum ben elmaya akşamda ikiye böldüm kocamla yedik besmele çektik rabbim vesile olur inşallahay onu bi hoca okumuştu bana bir işe yaramadı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?