• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim ne zaman test yapmalıyım

Evet canım inşallah hakkında hayırlısı olur ederim inşallah 🌹🌹
O zaman 1-2 gün daha bekleyeyim olmazsa direk kan vereyim daha iyi olur sanırım.
Canım günün geçince yap diyorlar geçmiş zaten yaparsan çıkar ama çıkmazsa üzme kendini bidahaki ay denersin umutsuz olma sakın olacak inşallah de Rabbim benim hakkımda en hayırlısını bilir de dua et

Stresten olabilir canım yada havalardan
Normalde gebelik beklesem derim ki evet stresten ama yok beklediğim bsy değil. Onu haricinde beklediğim zaman bile pat diye tam zamanında geldi ama bunu anlayamadım :) kendimi bildim bileli stresten hiç Gecikmez ama bu ay böyle oldu 😊

Normalde gebelik beklesem derim ki evet stresten ama yok beklediğim bsy değil. Onu haricinde beklediğim zaman bile pat diye tam zamanında geldi ama bunu anlayamadım :) kendimi bildim bileli stresten hiç Gecikmez ama bu ay böyle oldu 😊
Arada oluyor valla banada ama bilmiyorum nedendir 😊😊

Benimde regl 7 gün geçti bugün 8. Gün olacak dün kan verdim sonuç 2.30 ama neden gecikiyor Bu kadar anlamış değilim
Hiç bilmiyorum canım ben ilk kan verdiğim 328 çıktı sonra iki gün sonra iki katına yükselmiş bir daha da vermedim

Canını sıkma herşey de bi hayır var evet şuan ben hamileyim ama İnan halen rahat değilim bir sürü çeşit şey var çünkü 😏
Aynen şuan hamile olsam bile dış gebelik mi kimyasal mı diyr düşünüp duruyor insan
Ablam demişti gebelik sabır işi diye sürekli bekliyorsun diye.
Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back