• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim ne zaman test yapmalıyım

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
507
98
33
24
Kızlar merhaba. Bu ay regl gecikti. Bugün 4.gun gecikmem daha önce kimyasal gebelik geçirdim şuan da regl gecikiyor ara sıra sol kasığıma ignelenme ağrı giriyor bazen de mide bulantım oluyor. Sizce kan mi vereyim gebelik testi mi yapayım ? Yorumlarınıza ihtiyacım var

Kızlar merhaba. Bu ay regl gecikti. Bugün 4.gun gecikmem daha önce kimyasal gebelik geçirdim şuan da regl gecikiyor ara sıra sol kasığıma ignelenme ağrı giriyor bazen de mide bulantım oluyor. Sizce kan mi vereyim gebelik testi mi yapayım ? Yorumlarınıza ihtiyacım var
Kan verebilirsin kesin sonuç için

Hayırlısı olsun hakkında kan ver en azından soru işareti kalmasın aklında

Yok canım maalesef bakalım regl 2 gün var umarım bu ay rabbim yüzümü güldürür 😢
Ali imran suresi 38 ayet canım bunu olacağına inanarak 14 kere bir elmaya okuyup eşinle beraber yiyorsun şifa olur inşallah biz sebeplere sarılacağız dua edeceğiz gerisi Rabbimin bileceği iş 🌺🌺🌺🌺

Bu değil mi
Ali imran suresi 38 ayet canım bunu olacağına inanarak 14 kere bir elmaya okuyup eşinle beraber yiyorsun şifa olur inşallah biz sebeplere sarılacağız dua edeceğiz gerisi Rabbimin bileceği iş 🌺🌺🌺🌺

Eklentiler

• Screenshot_20221108-131929~2.png
    Screenshot_20221108-131929~2.png
    202,1 KB · Görüntüleme: 26
Evet bu canım 1 elmaya 14 defa okuyup ortadan ikiye bölüp yenilecek inşallah bende yaptım inşallah bu ay olmazsa bir dahaki ay olmazsa seneye ama inşallah olacak Rabbim duamızı karşılıksız bırakmaz 🌺🌺🌺
Allah razı olsun abla. Valla namazımı kılıyorum kuranimi okuyorum rabbim sesimizi duysun

Evet bu canım 1 elmaya 14 defa okuyup ortadan ikiye bölüp yenilecek inşallah bende yaptım inşallah bu ay olmazsa bir dahaki ay olmazsa seneye ama inşallah olacak Rabbim duamızı karşılıksız bırakmaz 🌺🌺🌺
Şimdi yapsam akşam yesek olur mu eşim işte çünkü

Bence hemen yapmalısın varsa çıkar zaten İnşallah vardır🌹
Elimde kaset test var. Onlarda 1. Hafta gecikme ile çıkar diye biliyorum üzülmek istemiyorum ama bir yandan da çok heyecanlıyım... Nolur dua et abla. Şuan kahvaltı vs yaptım yarın yapayım ozaman testi

Back