- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verebilirsin kesin sonuç içinKızlar merhaba. Bu ay regl gecikti. Bugün 4.gun gecikmem daha önce kimyasal gebelik geçirdim şuan da regl gecikiyor ara sıra sol kasığıma ignelenme ağrı giriyor bazen de mide bulantım oluyor. Sizce kan mi vereyim gebelik testi mi yapayım ? Yorumlarınıza ihtiyacım var
Bu gecikme ile kan da çıkar mıKan verebilirsin kesin sonuç için
Tabiki çıkarBu gecikme ile kan da çıkar mı
Canım hamile misin acabaHepinize teşekkür ederim sonuçları paylaşacağım dua edin nolur
Yok canım maalesef bakalım regl 2 gün var umarım bu ay rabbim yüzümü güldürürCanım hamile misin acaba
İnşallah canım inşallah bak sana bi dua söyleyeceğim onu elmaya 14 kere okuyup eşinle yiyorsunYok canım maalesef bakalım regl 2 gün var umarım bu ay rabbim yüzümü güldürür
Ali imran suresi 38 ayet canım bunu olacağına inanarak 14 kere bir elmaya okuyup eşinle beraber yiyorsun şifa olur inşallah biz sebeplere sarılacağız dua edeceğiz gerisi Rabbimin bileceği işYok canım maalesef bakalım regl 2 gün var umarım bu ay rabbim yüzümü güldürür
Bir elmaya mı iki elmaya mı okuyayımAli imran suresi 38 ayet canım bunu olacağına inanarak 14 kere bir elmaya okuyup eşinle beraber yiyorsun şifa olur inşallah biz sebeplere sarılacağız dua edeceğiz gerisi Rabbimin bileceği iş
Ali imran suresi 38 ayet canım bunu olacağına inanarak 14 kere bir elmaya okuyup eşinle beraber yiyorsun şifa olur inşallah biz sebeplere sarılacağız dua edeceğiz gerisi Rabbimin bileceği iş
Evet bu canım 1 elmaya 14 defa okuyup ortadan ikiye bölüp yenilecek inşallah bende yaptım inşallah bu ay olmazsa bir dahaki ay olmazsa seneye ama inşallah olacak Rabbim duamızı karşılıksız bırakmazBu değil mi
Allah razı olsun abla. Valla namazımı kılıyorum kuranimi okuyorum rabbim sesimizi duysunEvet bu canım 1 elmaya 14 defa okuyup ortadan ikiye bölüp yenilecek inşallah bende yaptım inşallah bu ay olmazsa bir dahaki ay olmazsa seneye ama inşallah olacak Rabbim duamızı karşılıksız bırakmaz
Şimdi yapsam akşam yesek olur mu eşim işte çünküEvet bu canım 1 elmaya 14 defa okuyup ortadan ikiye bölüp yenilecek inşallah bende yaptım inşallah bu ay olmazsa bir dahaki ay olmazsa seneye ama inşallah olacak Rabbim duamızı karşılıksız bırakmaz
Olur inşallahŞimdi yapsam akşam yesek olur mu eşim işte çünkü
Abla merhaba. 2 gün gecikmem oldu ne zaman test yapmalıyım? Çok heyecanlıyım ama bir yanımda korkuyorOlur inşallah
Bence hemen yapmalısın varsa çıkar zaten İnşallah vardırAbla merhaba. 2 gün gecikmem oldu ne zaman test yapmalıyım? Çok heyecanlıyım ama bir yanımda korkuyor
Elimde kaset test var. Onlarda 1. Hafta gecikme ile çıkar diye biliyorum üzülmek istemiyorum ama bir yandan da çok heyecanlıyım... Nolur dua et abla. Şuan kahvaltı vs yaptım yarın yapayım ozaman testiBence hemen yapmalısın varsa çıkar zaten İnşallah vardır