Gebe miyim ? Değil miyim

olabilir bence çook sağlıklı değil bende aynı yöntemi denedim ateşim de yükseldi sonra düştü derken ben yumoş oldu dedim fakat tahlil yaptırdım o ay hiç yumoşum olmamışş meğer
anladım. ne diyelim Rabbimin bi bildiği vardır elbet... sizin çocuk var mı peki ?

öyle tabiiii rabbim ne zaman yazdıysa o olur ama biz insanoğlu sabırsızız maalesef benim bebişim 3 yıldır bekletiyor bizi
evet öyleyiz maalesef.. hım inş. tez zamanda bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canm. ve inş. anne olmak isteyenler bebişlerine kavuşur. (amin)

öyle tabiiii rabbim ne zaman yazdıysa o olur ama biz insanoğlu sabırsızız maalesef benim bebişim 3 yıldır bekletiyor bizi
işte insan o annelik duygusunu tatmak istiyor.,sabırsızlığımz bu yüzden olsa gerek.. ve çevrenin gereksiz şekilde karnına bakıp aaa daha bebeğin yok mu,sorun sende mi neden olmuyo gibi şeyler insanın canını sıkıyo gerçekten

Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?

bende de aynı sorun var kızlar adetim 3 gün gecikti adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı umudumu kesmiştim aslında ama adet olmayınca yine acabalar geliyo aklıma. kan testi hatalı olabilir mi ya da geç döllenme falan olabilir mi acaba daha önce böyle bi deneyim yaşayan var mı aranızda

mrh bence 10günün dolmasını bekleyin en garantisi:) inş. hamilesinizdir

henüz bi deneyimim yok ama bence sende 10 günün dolmasını bekle canım ve inş. sende hamilesindir

ve edindiğim bilgi kadarıyla; bazen geç döllenme olabiliyomuş,veya strestendir bence bekleyin biraz daha. benim geçen ay 3günüm geçikti idrar testi yaptım negatif ve bi saat sonra regl olmuştum bu ay da 4gün erken oldum

Sabah bi umut idrar testi yaptım ama koca bi tek cizgi(( hamile degilsem nie adet olmuyorum acaba :s

Kızlar ben yeni üye oldum. Adete bir hafta kala test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim doktor testi yenilememiz gerek dedi hamile değil miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…