Gebe miyim ? Değil miyim

manolya1458

Minnak prensesim❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
986
1.832
Ben aranıza yeni geldim. Cevaplarsanız sevinirim. Geçen ay beş gün geç regl oldum. Bu ayda üç gün geçikti. Kan tahlilinde beta hcg 4.08 imdi napmalıyım. Kafam karmakarışık. İki gün sonra yine test yapacağım ama yinede umutlanmak istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin.

bence hiç stres yapma yeni oluşmuş taze bi gebelik olabilir bence bir hafta sonra tekrar testi tekrarla..

bebek anne karnında kanla beslenir sürekli kan aldırmanız da bi bakıma ii olmaz bir hafta dan kastım kesin sonuç ve kan değeriniz tabii sizin tercihiniz..

üç ay önce düşük yaptım yine gebe kalıp düşük yapmaktan korkuyorum gebe olmasam üzülmemde bu durum canımı sıktı ama
BENDE 6 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM CNM AMA NASİBİMİZDE OLSA RABBİM VERİRDİ SEN BİLİRSİN İÇİNİN RAHAT ETMESİ İÇİN TESTİNİ YAPTIR DÜŞÜNME ŞUAN BENDE KAHVERENGİ LEKE DEVAM EDİYOR REGLİ BAŞLAMADI HAMİLELİK YOK GÖRÜNDÜ BENDE KENDİME DÜŞÜNMEKTEN YORULDUM ...

mrh ben aranıza yeni katıldım. bu siteyi çok beğeniyorum ve fırsat buldukça takip ediyorum. 16 aylık evliyim ve çocuğum yok bende hiç bi sorun yok. eşimde damar genişlemesi varmış, ameliyat olması lazım ama olmuyor korkuyor.ben en son 26 ocakta regl oldum,31 de bitti. 1aydır sürekli midem bulanıyo,bazen çok yiyorum ve kilo aldım göğüslerm şiş,ateşim 37.6 ve 37.2 arasında hep,kabızlıkta var.şubat 28de regl olmam lazım ama gebe miyim merak ediyorum.

hamileyseniz haber verin :) merak ettim

adet gecikmesini beklemeni öneririm. geciktikten birkaç gün sonra kanda belli olur gebelik varsa...

ateşi dil altından ve hiç hareket etmeden hatta eşinizin dilinizin altına koyması gerek bazen hata verebilir
bende dil altından ölçüyorum. yumurtlama dönemimden belli ateşim 37.4 37.2 37.6 hep ve adet oldum. galiba kişiden kişiye değişiyor.tşkler bu arada

bende dil altından ölçüyorum. yumurtlama dönemimden belli ateşim 37.4 37.2 37.6 hep ve adet oldum. galiba kişiden kişiye değişiyor.tşkler bu arada
olabilir bence çook sağlıklı değil bende aynı yöntemi denedim ateşim de yükseldi sonra düştü derken ben yumoş oldu dedim fakat tahlil yaptırdım o ay hiç yumoşum olmamışş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…