- 30 Ekim 2014
- 77
- 12
- 34
- Konu Sahibi manolya1458
Kızlar benimde sorum olucak yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tam bilmiyorum ama galiba hamilesin umutlandırmak istemem.Evet kızlar adete beş gün kala hcg 47 çıktı üç gün kala tekrar yaptık 109 çıktı sizce nasıl
yardım edeceğim bir soru ise buyrun canımKızlar benimde sorum olucak yardım edin
canım kusura bakma pek giremiyorum nete. benim bu konuda pek bilgim yok. çünkü klomen kullanmadım ve klomen hakkında bilgim yok. seni yanıltmak istememMerhaba canım klomen kullandım subat ayı bugun adet günüm adet takvimine göre şuan olmadım kasıgımda bi hafif yanma hissi gibi göğüslerim şiş gögüs ucum cok azcık acıyor adet belirtisimi?
ayy canım benim ya gözünüz aydın maşallah allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. bende dün ve bu sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ikisinde de adetime 4 gün var daha nasıl sabretcem bilmiyorum.EŞİM İSTEDİ DİYE BUGÜN KAN TESTİ YAPTIK. BETA HCG 436.25 ÇIKTI. ÇOK MUTLUYUM. AMA ÇOKTA SANCIM VAR. EN KISA ZAMANDA HEPİNİZİNDE HAYIRLISIYLA BÖYLE SONUÇLARI ALMANIZ DİLEĞİYLE.
MerhabaBen aranıza yeni geldim. Cevaplarsanız sevinirim. Geçen ay beş gün geç regl oldum. Bu ayda üç gün geçikti. Kan tahlilinde beta hcg 4.08 imdi napmalıyım. Kafam karmakarışık. İki gün sonra yine test yapacağım ama yinede umutlanmak istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin.