Gebe miyim ? Değil miyim

Merhaba canım klomen kullandım subat ayı bugun adet günüm adet takvimine göre şuan olmadım kasıgımda bi hafif yanma hissi gibi göğüslerim şiş gögüs ucum cok azcık acıyor adet belirtisimi?

Merhaba canım klomen kullandım subat ayı bugun adet günüm adet takvimine göre şuan olmadım kasıgımda bi hafif yanma hissi gibi göğüslerim şiş gögüs ucum cok azcık acıyor adet belirtisimi?
canım kusura bakma pek giremiyorum nete. benim bu konuda pek bilgim yok. çünkü klomen kullanmadım ve klomen hakkında bilgim yok. seni yanıltmak istemem

Kızlar hepinize merhaba. Ben geçen ay 8 gün geç hasta oldum.Hasta olmayınca dr a gittim.DR um normal dedi. Ve ilaçla oldum.Aynı zamanda sende iltihap var dedi ve antibiyotik verdi. Bu ayda gecikmenin 9. gününü yaşıyorum.Sancılarım çok olduğu için hasta olmayı bekliyorum. Ama bu ay biraz hassasım. Baş dönmesi bulantım falan var. zaten hassas bi midem olduğu için yılın 12 ayı hamile gibiyim. Umutlanmak istemiyorum. Test falanda yapmadım.Pazartesi dr a gideceğim. En azından gecikmelerin sebebini tam öğrenmek istiyorum. Sizde bi gelişme olursa haberim olsun. Nete uzun zaman giremedim. Görüşürüz inşaallah

manolya gecikmenin 9. gününü yaşıyorsun ve test yapmadın mı?? ben olsam hayatta dayanamazdım benim adetime 6 gün var ben akşama test yapmayı düşünüyorum valla 2-3 gün önce kasıklarımda hafif batmalar vardı o geçti bugünde acayip belim ağrıyor. başladı yine benim kafamda deli sorular anlayacağınız :KK70: inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşırız burdan..

EŞİM İSTEDİ DİYE BUGÜN KAN TESTİ YAPTIK. BETA HCG 436.25 ÇIKTI. ÇOK MUTLUYUM. AMA ÇOKTA SANCIM VAR. EN KISA ZAMANDA HEPİNİZİNDE HAYIRLISIYLA BÖYLE SONUÇLARI ALMANIZ DİLEĞİYLE.
ayy canım benim ya gözünüz aydın maşallah allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. bende dün ve bu sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ikisinde de adetime 4 gün var daha nasıl sabretcem bilmiyorum.

Ben aranıza yeni geldim. Cevaplarsanız sevinirim. Geçen ay beş gün geç regl oldum. Bu ayda üç gün geçikti. Kan tahlilinde beta hcg 4.08 imdi napmalıyım. Kafam karmakarışık. İki gün sonra yine test yapacağım ama yinede umutlanmak istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin.
Merhaba

X