Merhabalar adetimin son günü 3-4 kasımda sevgilimle sürtünmeli ilişkimiz oldu. Korunmadık. 25 kasımda tekrar kan geldi ama normalden daha az geldi sanki ve 5 gün sürdü. Kanamam 29 kasımda bitti regl mi implasyon mu emin değiliim. Ardından kanamadan 2 gün sonra 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı. Ardından 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı. Sonra 6 aralıkta idrar testi yaptım negatid çıktı. Bugün yani 7 aralıkta kan testi yaptım 0.5 çıktı. Sizce hamile miyim? Yanlış zaman da yapmış olabilir miyim bu testleri? En son kan testini ilişkiden 33 gün sonra yaptım kanamadan da 7-8 gün sonra yaptım. Sizce kesin hamile değil miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şaka mı ? yine aynı konu...Yardım lütfenn
Görüşünüz ne yönde?şaka mı ? yine aynı konu...
33 gün sonra kan testi yaptıysanız negatif çıktıysa mümkün değil ve sürtünmeli ile gebelik imkansız.Görüşünüz ne yönde?
Kusura bakmayın sürekli konuyu açıp rahatsız ettim. Teşekkür ederim görüşünüz için33 gün sonra kan testi yaptıysanız negatif çıktıysa mümkün değil ve sürtünmeli ile gebelik imkansız.
partneri dışarıya boşaldıysa nasıl gebelik söz konusu olabilir ki ?Surtunme ile gebelik imkansiz degil bir kere bunu bilsin artik herkes. Ama siz gebe degilsiniz bundan sonra korunarak iliski yasarsaniz daha iyi olur
İlk defa böyle birşey yaşadım, dersimi de aldım. Görüşünüz için teşekkür ederim. İlişkiden 33 gün sonra kan testi kesin midirSurtunme ile gebelik imkansiz degil bir kere bunu bilsin artik herkes. Ama siz gebe degilsiniz bundan sonra korunarak iliski yasarsaniz daha iyi olur
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinBen genel anlamda surtunme ile hamile kalinir dedim partnerinin nasil korundugunu bilemem..
Evet iliskiden 10 gun sonra bile kanda negatif ciktiysa gebe olma ihtimaliniz yok iciniz rahat olsun
- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Kesi
Hamilelik yok bence de ilişkiden 10 gün sonra illa çıkıyor kanda
Kesin yok yani değil mi ilişki 4 kasımda oldu sonra hiç ilişki yaşamadık testi bugün yani 7 aralıkta yaptımHamilelik yok bence de ilişkiden 10 gün sonra illa çıkıyor kanda
Olmak istemiyorum,çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızHamile olmak mı istiyorsun ben anlamadım değilsin işte kanda da idrarda da çıkmamış. Zorlama bence artık için rahat olsun .