• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim çok acil yardım

Hamile miyim

• Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

xNursss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
65
7
36
Merhabalar adetimin son günü 3-4 kasımda sevgilimle sürtünmeli ilişkimiz oldu. Korunmadık. 25 kasımda tekrar kan geldi ama normalden daha az geldi sanki ve 5 gün sürdü. Kanamam 29 kasımda bitti regl mi implasyon mu emin değiliim. Ardından kanamadan 2 gün sonra 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı. Ardından 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı. Sonra 6 aralıkta idrar testi yaptım negatid çıktı. Bugün yani 7 aralıkta kan testi yaptım 0.5 çıktı. Sizce hamile miyim? Yanlış zaman da yapmış olabilir miyim bu testleri? En son kan testini ilişkiden 33 gün sonra yaptım kanamadan da 7-8 gün sonra yaptım. Sizce kesin hamile değil miyim?

Surtunme ile gebelik imkansiz degil bir kere bunu bilsin artik herkes. Ama siz gebe degilsiniz bundan sonra korunarak iliski yasarsaniz daha iyi olur

Surtunme ile gebelik imkansiz degil bir kere bunu bilsin artik herkes. Ama siz gebe degilsiniz bundan sonra korunarak iliski yasarsaniz daha iyi olur
partneri dışarıya boşaldıysa nasıl gebelik söz konusu olabilir ki ?

İlk defa böyle birşey yaşadım, dersimi de aldım. Görüşünüz için teşekkür ederim. İlişkiden 33 gün sonra kan testi kesin midir

Ben genel anlamda surtunme ile hamile kalinir dedim partnerinin nasil korundugunu bilemem..
Evet iliskiden 10 gun sonra bile kanda negatif ciktiysa gebe olma ihtimaliniz yok iciniz rahat olsun

Back
X